|
Post by inxu on Apr 13, 2007 7:51:36 GMT 1
++ tiimis sees täiesti vabalt + läksime peale tööd poolte kuute veinile + täna tuleb mupsu tartusse - väike headache on ;D - emmele ei ole sünnipäeva kinki + meil on seal üks ilus poiss + tarmo arvas, et minust saab veel asja
|
|
|
Post by eneli on Apr 13, 2007 10:49:29 GMT 1
+ Haigus hakkab üle minema. - Kurk on haige ja esinema vist ei saa.. - Kuidagi nukker ja/või üksik tunne. - Sada muud jura pealekauba.
|
|
|
Post by Riin on Apr 13, 2007 14:40:29 GMT 1
+ õppisin täna lõpuks ka natuke. + käisin osturallil ja hulludel päevadel. ee.. eriti midagi ilusat ainult ei olnud - igatsus tuli peale. + pool päeva olime sõbrannaga koos. + saime soome piletid kätte. + otsustasime londoni kuupäevad ära =)
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Apr 13, 2007 15:04:05 GMT 1
+garderoobis passimine +ma sain enam-vähem kõik vene keele sõnad mida ma varem näinudki polnud enne tööd viie minutiga pähe +REEDE +nüüd tuleb nädalavahetus +mingi hea tuju on, ei tea miks aga on ;D -mul hammas nats valutab siin vahepeal, jälle hambaarsti juurde mingi päev...buu...
|
|
|
Post by Jaana on Apr 13, 2007 17:44:12 GMT 1
- päev algas halva uudisega + inkasse võisin hiljem minna ja sain ära jutustada ja kursuse hinde ++++ nädalavahetus!! + koolist saime 2 tundi varem tulema + biukas viidi meil keset tundi lauad minema +++++++++++++ TRENN! + peale trenni oli eriti hea tuju ------- MA TAHAN JUUKSURISSE!!!!!!!! + homme värvin vist juukseid, äkki saan siis juuksurisse ka +/- ma tahan Mari-Liisi ema juurde hambaarstile, aga Marr' ei rääki taga üldse ------ täna ei saa Illukasse + Karel käis koolis
|
|