|
Post by Riin on Apr 15, 2007 11:06:07 GMT 1
+ eile õhtul oli vahva. + 3 eksamit veel ainult. +/- viimane nädal koolis. - igatsus tuli peale eilsete lauludega. + rääkisin ühe tähtsa inimesega täna üle pika aja jälle - homme on bio töö ja ma ei jaksa selleks õppida!
|
|
|
Post by kaidi on Apr 15, 2007 17:44:34 GMT 1
+ Ketaspidur- vööd ei saanud + sain hoopis päikseprillid - pea valutab
|
|
|
Post by madli on Apr 15, 2007 17:50:46 GMT 1
++ argoo argooooooooo + teisipäeval argo ja indrek "kivid sinu taskutes".. teine kord mul linnateater - homme keemia..ei taha ei viitsi ei lähe. - kuidagi. nagu piinlik on, kuigi ma ei teinud midagi valesti. lihtsalt. on piinlik. mõistate?
|
|
|
Post by Jaana on Apr 15, 2007 18:02:52 GMT 1
+++ pole pühapäeva tunnet + tšikkidega sai KÕVASTI nalja ;D + kontsert läks halvasti, kõik unustasid "Ood armasusele" sõnad ära ja hääl oli ka kinni, aga ikkagi oli lahe +++++++++ õpetasime Nelega Telile Pirol tantsu. Ma tegin kõrgete kontsadega muru peal hip-hop tantsu (Mari-Liis ja Kaisa olid naerust krampis ;D). Ühed poisid pildistasid meid seal ka ;D Ja mobiilist lasime muusikat + sain spordikoti + homseks on nii vähe õppida Järgmine nädal tuleb kerge. Lõpuks! + inka õpetaja on haige, loodetavasti homme puudub koolist - päikeseprille ei saanud +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nii tore päev oli!!!!! + Kõiki peab armastama! ;P
|
|
|
Post by inxu on Apr 15, 2007 20:03:45 GMT 1
+ empsi sünnipäev on hästi lahenenud + vein - ma tahan seda kohe ja praegu mitte homme hommikul! - ma pole endiselt veel otsusele jõudnud - õppida pole ka eriti jõudnud ja viitsinud + nalja nabani
|
|