|
Post by kexuke on Mar 29, 2006 17:24:10 GMT 1
ei jõua ära oodata
|
|
Liisbet
Uustulnuk.
Save these tears
|
Post by Liisbet on Mar 30, 2006 14:17:57 GMT 1
Kõigile meeldib Kalle. Kalle on ka nunnu. Ja Martin. AGA ROBI JA SANDER ON KOHE ERITI ÄGEDAD!!!
|
|
|
Post by karol on Mar 30, 2006 20:02:49 GMT 1
Kõigile meeldib Kalle. Kalle on ka nunnu. Ja Martin. AGA ROBI JA SANDER ON KOHE ERITI ÄGEDAD!!! Väike parandus: Kõik armastavad Kallet
|
|
|
Post by inxu on Mar 30, 2006 20:41:58 GMT 1
^ kuulge HALLOOO!!! nagu kõik armastavad Kallet? nagu khmm, mismõttesnagu?
minu soe soovitus - mõelge kaks korda enne kui midagi ütlete eksole. ei ole võimalik armastada inimest, keda te ei tunne. ja kui te arvate et on siis ei tea te vist ikka armastusest mitte essugi.
sorri, aga nagu see kammib natuke liiga üle.
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 30, 2006 20:44:05 GMT 1
Loomulikult on võimalik, maailmas on kõik võimalik!
Aga ära võta asja nii tõsiselt kohe, eks see oli ikka rohkem niisama soojalt öeldud (:
|
|
|
Post by inxu on Mar 30, 2006 20:46:24 GMT 1
khmm, ma ei tea, ma vist olen selle jaoks äkitsi liiga vana aga ma ei näe midagi normaalset selles kui 13-15 aastased "ilastavad" kellegi järgi.
võibolla on minu häiritus tingitud ka sellest, et me kallega üksteist niihästi teame ja seda kõike on lihtsalt imelik lugeda.
ja no mis soojalt... okei, võibolla küll, aga armastama on üks äärmiselt tugev sõna. täpselt sama moodi on sõnaga ülbe. kui ikka asjast midagi ei tea siis ei saa ka öelda eksole.
|
|
|
Post by Triinu on Mar 30, 2006 21:05:45 GMT 1
minu arvates on väga imelik vaadata/kuulata seda, kui keegi kogu aeg räägib umbes et kalle on nii arnas ,sander on on nii amras jne... see jätab lihtsalt sellise mulje et inimene on kalls või sandri fänn mitte et talle meeldiks slide muusika ma üritasin oma mõtteid sellest nüüd kirja panna aga ei õnnestund vist eriti hästi põhimõtteliselt see mis ma öelda tahtsin oli et : Kuulake muusikat ikka selle pärast et see on hea ja teile meeldib mitte selle pärast et selle esitaja on "sexuuu" või "nummi" või mis iganes ;D
|
|
|
Post by inxu on Mar 30, 2006 21:14:42 GMT 1
täiesti õige point triinu!!! tänks toetamast! ma olen sinna kogu aeg üritanud sihtida aga mul pole seni vist eriti toetajaid olnud kuigi kindlasti ujub neid nüüd suuremas koguses välja... ausalt, poistele endale meeldib ka hulga rohkem kui inimestele meeldib nende musa kui nende välimus
|
|
|
Post by Triinu on Mar 30, 2006 21:23:35 GMT 1
ptv ma lihtsalt avaldasin oma avamust enne kui ma siin lugesin paari kommentaari poiste välimuse teemal siis ma mõtlesin et ma ütlen midagi, aga jah siis ei tulnud sõnu kuskilt ;Dja ma olin päris uus ka siin veel.mõtlesin et ei hakka parem midagi ütlema muidu äkki arvatakse et tulen siia ja hakkan ülbitsema kohe ;D aga nüüd ma pole enam nii uus ja sõnad olid enam vähem olemas et öelda seda mida ma mõtlen ;D
|
|
|
Post by spectacular on Mar 30, 2006 21:29:23 GMT 1
Samas - alati leidub neid, kes vaatavad rohkem poisse, kui kuulavad nende sõnumit/muusikat. Sinna ei ole midagi parata. Ei ole mingit mõtet püüda neid mõistma panna, et muusika peaks olema esikohal. Lihtsalt peaga vastu seina jooksmine, korduvalt.
Minule jäi SF kõrva (mitte silma!), kui nad esimest korda Hoia Ja Keelas esinesid, Everybody Acts'iga. Miks ei võiks mõlemad meeldida - nii muusika kui ka bändiliikmed?
Ja tegelikult on foorumid, MSNid jms suhtlusviis ääretult vastik - me ei näe inimeste nägusid/ei kuule nende häält, kui nad midagi ütlevad. Näiteks seesama "armastama", mina olen ka tihti kasutanud seda mingite bändide juures. Näiteks: "Ma armastan Franz Ferdinandi!" Ja ma tõesti armastan nende loomingut.
Sõnal armastus ei ole ainult ühest tähendust, vähemalt minu arust mitte. Oleneb sellest, kuidas öelda, millal öelda ja kellele öelda. Armastus sõprade, vanemate ja kallima vastu ei ole ju ka sama suur.
|
|
|
Post by inxu on Mar 31, 2006 10:22:42 GMT 1
ma rõhutaks lihtsalt nüüd üle, et ma ei mõelnud seda kindlasti mitte kõigi kohta olen ise slide-fiftyga koos olnud juba täpselt aasta (no kahe päeva pärast saab aasta esimesest live'st aga tean neid juba eelmise aasta veebruarist) ja selle aja jooksul olen näinud päris palju neid kes algul on hullud fännid ja siis järsku neid enam ei ole. ja ise räägivad, et jäävad forever slide'i fännideks. ma arvan, et minu jaoks mängib siin natuke rolli see sõna närimine... sõna kui sellise tähendus. kui keegi ütleb näiteks et ma armastan oskarit siis ma võtangi seda nii, et ta armastab oskarit kui inimest, mitte mõnd tema omadust, mitte tema loomingut. kui öelda, et ma armastan slide-fifty't siis ma saan aru, et mõeldakse bändi see tähendab loomingut ja kõike sellist ja selle vastu pole mul absoluutselt midagi nõustun, et armastusel ei ole ainult ühest tähendust aga kui tulla selle kommentaari juurde, millest kogu asi alguse sai, siis olles näinud selliseid asju öeldavat ka päriselt siis millest me räägime? kui nüüd keegi teeb eriti üllatunud nägu siis jah, on küll olnud neid momente kui minnakse kalle või kellegi teise juurde ja öeldakse, et ma armastan sind. minge lugege SFFi koduka guestbooki... seal on üks kommentaar "ma tahan kallega abielluda" mis te sellest aru saate? mulle on tulnud kirju, et ma tahan kalle südant võita, ole hea sa tunned teda, soovita mulle midagi... nagu HALLOOO sellepärast ma nii sellistele asjadele reageeringi.
|
|
|
Post by karol on Mar 31, 2006 10:36:54 GMT 1
Ma saan küll täiesti aru. Ma rääkisin siiski enda nähtu ja kuuldu põhjal. Vabandan siinkohal, sest siin jah ma ei kasutanud sõna ARMASTUS nii nagu sina sellest aru saad. Nagu sa ka tead on armastusel palju liike. Üks neist on näiteks Iidoliarmastus, eeskujuarmastus. Lihtsalt tekkis väike arusaamatus. Ikka juhtub.
|
|
|
Post by inxu on Mar 31, 2006 10:41:42 GMT 1
ei otseloomulikult juhtub ma kindlasti ei ole pahane või nii. iidoliarmastus... nojah, lihtsalt nagu ma eespool olen ka kirjutanud hakkab see (ma ei väida et sinu puhul!!!) kohati piiridest väljuma ja seda on suhtselt kahju kõrvalt vaadata. ma ei ole kunagi pidanud eriti normaalseks suurtel live'del väikeseid tüdrukuid siltidega "I love you Lauri!" (The Rasmuse live, august 2003, tüdrukud ca 10 aastased) aga võibolla olen ma lihtsalt natuke liiga imelik selleks, et seda mõista.
|
|
|
Post by karol on Mar 31, 2006 11:27:21 GMT 1
Nooo imelik sa sellepärast küll olema ei pea ;D. Lihtsalt sina pole seda kogenud. Ja sellepärast on sellest raske aru saada. Selliseid fänne on alati olnud ja kahjuks või õnneks saab neid ka alati olema. Vähemalt teistel on millest rääkida, kiruda ja naerda
|
|
|
Post by inxu on Mar 31, 2006 11:29:22 GMT 1
mhmh no täiesti võimalik. igatahes vahel käivad sellised fännid lausa ajudele aga jah, ei, sõpradena on hoopis siis hea poiste üle naerda sellega mitte nii väga fännide üle
|
|