|
Post by MadCat on Mar 31, 2006 12:22:43 GMT 1
Jessas, mis vaidlus/arutlus teil siin käib ma vist magasin midagi maha aga jah...mind ei koti nende välimus, mind kotib hea musa mis neil pakkuda on ;D
|
|
|
Post by karol on Mar 31, 2006 12:41:59 GMT 1
Kuule, Imelik oleks ka, kui sind nende välimus huvitaks ;D
|
|
|
Post by Doris on Mar 31, 2006 13:55:05 GMT 1
Karol kasutas nähtavatasti irooniat. Ta lihtsalt on siuke, et ma ei saa peaaegu kunagi tema twisted huumorimeelest aru:D . Et kas teeb nalja või ei. ;D Foorumites tõesti ei saa aru ka, mis hääletoon ja kuidas. Nt kui ma ütleks selle sama Kallearmastamise lause välja, siis oleks ju aru saada, et ma teen nalja- ironiseerin selliste inimeste üle. Ma ükskord kogusin rate.ee'st mingeid eriti naljakaid huvisid slaidi kohta.. No neid jagus ikka. Ma ei saa aru inimestest, kes üldse tuntud inimesi nö "armastavad" kui neid ei tunnegi. Tokio Hoteliga on nt sama. Koguaeg on mingi, et Bill on nunnu ja Tom on nunnu, aga muusika kohta ei oska midagi öelda. (mitte et nad mulle meeldiksid, muusika ka mitte). Lihtsalt sellest vist kasvatakse välja (ma loodan). Hea, et mul sellist etappi olnud pole. Ma olen mõelnud ka selle asja üle ja ma kuulaksin slide'i ka siis, kui nad näeksid välja nagu quasimodod- tõesti vahet ei ole minu jaoks. Vb tuli mõttetu jutt, aga sain oma seisukohta ka väljendada veidi .
|
|
kally
Kasutaja.
|
Post by kally on Mar 31, 2006 14:26:54 GMT 1
dee-ga täiesti nõus...olen tähele pannud,et reidi huvides ongi nii,et kui on "slide-fifty",siis sinna taha on veel topitud "kallervo karu"/"sander loite"või kes iganes sellest bändist..minu arust jätab see suht kahtlase mulje...okei,vbl tõesti keegi teab ja tunneb teda,kuid need kes nö fännid on,siis oleks vbl see normaalsem kui oleks kõik bändi liikmete nimed mitte nii,et ainult ühe.mulle jätab see sellise mulje,et "mulle meeldib see sellest bändist nüüd meeldib muusika ka.."okei,vbl tõesti on igalühel oma lemmik bändis võinii,kuid siiski bändi tuleks võtta ju ikka tervikuna ja muusika pärast vms,kuid eks igalühel ole oma arusaamad,arvamused ja otsused... [loodan,et saite aru mida ma mõtlesin või öelda tahtsin ...].
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 31, 2006 14:49:11 GMT 1
Aga Ailika, sama hästi võin ma ju öelda, miks sul Robi pilt displayks on mitte terve bänd? Minu arust on see loomulik, et artistid peavad head välja nägema ja et nende järele nn. "ilastatakse".
Mina võin küll ausalt öelda, et minul on oma lemmmikliige. Ja ma ei "chilli poistega" pidevalt, nagu kommentaaride järgi linsessa teeb. Ma ei tunnegi neid eriti. Ja ma võin raudselt ka seda öelda, et muusika meeldiks mulle ikka, kuid livedele küll ei kisuks väga, kui Slide kutid nn. "Quasimodod" välja näeksid.
Mul on väga raske uskuda, et te tegelikult üldse pinnapealsed pole. Nagunii olete. See teema mis praegu on on suhteliselt sarnane selle "sisemise ilu" bullshitiga. Kõik muidku räägivad kui palju sisemine ilu on tähtsam kui välimine jne, kuid in real life ei hakatagi inimestega suhtlema, et nende sisemist ilu avastada, kui nad niivõrd koledad on. Paratamatus, ma tegelikult sügaval südames olen ka hea inimene.
Ärge nüüd mind vihake, sõnavabadus you know. Oleme sõbrad edasi (:
|
|
|
Post by MadCat on Mar 31, 2006 14:55:13 GMT 1
Äääähh...WTF? OUMAIGAAAAD ma nyyd täiega vihkan sind jne aga jah mul on siiamaani suva kuidas nad välja näevad muss on hea mida nad teevad
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 31, 2006 15:02:29 GMT 1
Heh, ma lihtsalt tean omast kogemusest, et ma kipun vahest foorumites natuke liiga otsekohene olema
|
|
|
Post by Doris on Mar 31, 2006 15:03:53 GMT 1
Aga minul TÕESTI on kama nende välimusest ja livedel käin ka sellepärast, et hüpata saaks ja tore oleks.. Ja kõik inimesed on ilusad, seega ei vaata välimust kui suhtlen (kõik on tõesti ilusad).
|
|
kally
Kasutaja.
|
Post by kally on Mar 31, 2006 15:05:04 GMT 1
Mairi,sellpärast,et mul ei olegi ju sellist display pilti,kus oleksid kõik peal,ka Robi ja Tom...või järeldad sa mu display pildist seda,et mu lemmikliige on Robi ;D...?! Kuid ma siiski kaldun arvama,et kui mitte kõigil siis enamustel on kindlasti oma lemmikliige olemas ja eksikka loeb poiste välimus ka midagi...kuid me võimegi sellega siin vaidlema jääda,sest ega teise arvamust mingi postitus niikuinii ei muuda.."minu elu-valikud,otsused ja arusaamad...". .
|
|
|
Post by Triinu on Mar 31, 2006 15:05:20 GMT 1
Aga Ailika, sama hästi võin ma ju öelda, miks sul Robi pilt displayks on mitte terve bänd? Minu arust on see loomulik, et artistid peavad head välja nägema ja et nende järele nn. "ilastatakse". Mina võin küll ausalt öelda, et minul on oma lemmmikliige. Ja ma ei "chilli poistega" pidevalt, nagu kommentaaride järgi linsessa teeb. Ma ei tunnegi neid eriti. Ja ma võin raudselt ka seda öelda, et muusika meeldiks mulle ikka, kuid livedele küll ei kisuks väga, kui Slide kutid nn. "Quasimodod" välja näeksid. Mul on väga raske uskuda, et te tegelikult üldse pinnapealsed pole. Nagunii olete. See teema mis praegu on on suhteliselt sarnane selle "sisemise ilu" bullshitiga. Kõik muidku räägivad kui palju sisemine ilu on tähtsam kui välimine jne, kuid in real life ei hakatagi inimestega suhtlema, et nende sisemist ilu avastada, kui nad niivõrd koledad on. Paratamatus, ma tegelikult sügaval südames olen ka hea inimene. Ärge nüüd mind vihake, sõnavabadus you know. Oleme sõbrad edasi (: inimesed on erinevad mulle näiteks meeldib Metsatöll ka ja mai ülteks et seal mingid väga ilusad mehed on, aga ikkagi olen livedel käind ja selle sisemise ilu koha pealt ka, tegelikult on vähe neid jah kes sisemistilu ka hindavad aga neid ikka on ja üldiselt oskavad seda kõige paremini need kes teavad mis tunne on kui sinuga ei taheta suhelda sinu välimuse pärast.okei..mu tekst läheb natuke segaseks juba, aga see on enam vähem see mis ma öelda tahtsin ;D ja ma võin väga kindlalt öelda et mina küll ei vali välimuse järgi endale tuttavaid ja sõpru ja slides mul ka lemmikut pole, ;D aga okei eks inimesed on erinevad jah ja sõbrad oleme ikka edasi ;D
|
|
|
Post by Doris on Mar 31, 2006 16:14:00 GMT 1
Ma tahan ka kõigiga sõber olla, niiet ärge jumala eest mu postitustest valesti aru saage.. Ei midagi isiklikku, lihtsalt väljendasin oma arvamust ja täitsa heatahtlikult:)
|
|
|
Post by spectacular on Mar 31, 2006 18:27:13 GMT 1
Mairiga vägagi nõus!
|
|
|
Post by MadCat on Mar 31, 2006 18:33:12 GMT 1
OK raffas...chill out juba...me kõik saime aru et kõik on erinevad ja kõigil on omad arvamused asjadest ning omad huvid...ärge sellest migit sõnadevahetust tehke...ja igaüks teist teab et oleme nagunii sõbrad... ;D niiet lõpetaks selle arutluse ja tagasi teema juurde
|
|
|
Post by inxu on Apr 1, 2006 8:02:32 GMT 1
ma tahtsin natuke sellest Mairi kommentaarist rääkida =) olen sinuga täiesti nõus, et see on kohati suht pointless teema, sest see ei muuda midagi. ja mis puutub rate's nende nimede huvidesse panekut siis minu meelest on imelik sinna enda tuttavaidki panna aga ma olen weird anyway et siis jah, üritaks lugeda selle teema lõpetatuks. ja keegi kedagi ei vihka ka said kõik ausalt südamelt ära rääkida. ausus on hea
|
|
Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on Apr 15, 2006 10:36:30 GMT 1
Mina hakkasin slide'i kuulama muusika pärast ausalt öeldes kui nende musa kuulama hakkasin siis mai teadnudki kes seal bändis yldse on a nt. mcfly'd hakkasin ma fännama selleprst et seal olid ilusad poisid, ise polnud yhtegi laulu kuulnudki, a muusika hakkas ka põhimõtteliselt kohe meeldima
|
|