|
Post by Riin on Apr 17, 2007 18:17:46 GMT 1
+ pm polegi enam midagi nüüd õppida! + käisin rullitamas ja jooksmas. + sain vara koju. + inka kursuse sain A+!!! - kukkusin täiega põlve lõhki. veri seisma ei jää. valutab. ja esmaspäeval tuleb hakata läbi kooli jooksma! f**k! ;D
|
|
|
Post by Jaana on Apr 17, 2007 19:38:43 GMT 1
+ issi sünnipäev! + käisime Tallinnas + riigikogus oli lahe. Kristiina Ojuland lehvitas meile ja Silver Meikar käis ka meiega rääkimas - õpetaja ninnu-nännutamine käib närvidele + Kanal 2 oli TÄIEGA lahe!!! See mee oli ka hästi lahe, kes meile seal igast asju näitas ja ilmatüdrukut nägime ka Ja kolmikutest monteeriti mingit lõiku. Homme saab neilt vast teada kunas neid näitab + Postimehest saime igast lahedat nänni. Hip!'i märgid on lahedad Ja Nexuse-Merka passis ka miskipärast Postimeh arvutis. Lõpuks ta hakkas naerma, kui me vaatasine teda sellise pilguga, et mis-sa-siin-teed? + Chaccaron
|
|
|
Post by inxu on Apr 17, 2007 20:04:57 GMT 1
+ Liina tegi mu küüned jälle ilusaks - raha on nii otsas kui vähegi otsas saab olla + käisin tööl ja mu silmarõõm oli ka tööl - eksam läks vist tibake nihu - hullult väsinud + naer-naer-naer + sõbralikud inimesed
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Apr 18, 2007 14:05:25 GMT 1
-ma sain täna 2 ja 3 koolis -mul on süda paha -õppima peab +ma sain tglt ühe 5 ka +homme on neljapäev(Bedwetters) +tglt mul on hea tuju mis sest et hästi paljui asju sitasti on tglt
|
|