|
Post by Riin on May 1, 2007 10:17:29 GMT 1
+ eile oli väga vahva. kohe tõsiselt vahva. + tore oli neid kõiki jälle näha + öösel polnudki külm, kuigi hommikul pidin jope peale võtma. + sain autoga koju. + nintendo wii on ilgelt lahe! - sain endale eilsest nohu + grillisime. + batuut. + lauamängud.
|
|
|
Post by inxu on May 1, 2007 16:08:27 GMT 1
+ mõtteid on saanud koguda muhedalt + jeah, mu tuba on korras - Pauli jalg... +/- ma ei suuda seda asja otsustada! oleks ju lahe, aga... br. + sain koosoleku kava kokku - ma kardan, et homme saab olema samasugune kisma nagu eelmine kord...
|
|
|
Post by Jaana on May 1, 2007 18:45:02 GMT 1
+ eile oli lahe, ainult liiga vara pidime ära tulema - esinemine jäi ära, sest väljas oli liiga külm - ma lõhkusin oma peegli ära + käisime forelli püüdmas + kunst referaat sai lõpuks valmis. Loodetavasti võtab õpetaja homme selle mult vastu ikka... - tuba on nii sassis ja ma pean koristama - homme on keemia töö.. :S + eile käisin sõitmas
|
|
|
Post by madli on May 1, 2007 21:48:26 GMT 1
+ vägagi lebo päev ja imekombel sobis see täna väga hästi. - aga homme ei tule päev üldse mitte nii hea kui ma tahan. + muidu läheb kõik vist hästi.. kui välja arvata see üks väike pisiasi, et mõned inimesed muutuvad teinekord äratundmatuseni halvemuse poole. mis värk on?
|
|