|
Post by Keitti on May 14, 2007 11:17:49 GMT 1
+ Teatrisse. + Tore koolipäev. - Veits väsinud , pole hulluu.
|
|
|
Post by Riin on May 14, 2007 14:16:40 GMT 1
+++ ajalugu, tehtud! + 1 eksam ainult veel ja siis on kõik! + liitun vist choco fännklubiga, kuigi emmele see ei meeldi xD + ostan vist uue fotoka ka endale nüüd varsti
|
|
|
Post by inxu on May 14, 2007 14:47:11 GMT 1
^ kuidas ajalugu oli? raske?
+ sain plaanid paika + tahme-tahme-tahme teha igasugu asju! - need kaks olulist juppi pole ikka veel valmis - sellepärast ei jõua vist täna öösel magama ka... + kõik on tegelikult ilus ja hea
|
|
|
Post by Riin on May 14, 2007 15:59:59 GMT 1
kusjuures üllatavalt kerge oli. sellepärast ma mõtlengi, et midagi pidi nipikas olema ;D
|
|
|
Post by madli on May 14, 2007 17:07:44 GMT 1
+/- ma ei oskagi otsustada, on see nüüd hea või halb, aga täna pannakse kohad esinemisel paika ja.. ma ei oska veel päris hästi seda tantsu ja kardan, et seepärast ma kuhugi sinna tahapoole jään, samas tore, siis saab järgmistes trennides nii harjutada, nagu laval peaks kõik välja nägema. eks näis. - totaalselt jumala mõttetu päev. lihtsalt selline vastik lebotamine päev otsa. - tööd lähenevad. appi. - ma ei ole ju kuri inimene, ega? võib-olla natukene, hästi natukene, vahest.. miks ta arvab, et ma nii jube iivl olen
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on May 14, 2007 20:58:50 GMT 1
+spordikas +kooli polnud +soe oli +HANNAGA KUNDAS KLASSI VAATAMAS KÄIA OLI ÄGEEE!!!! ;D +Ilmar Raag oli kah seal, rääkis kõike mis teada taheti +Ja siis Hannaga olid toredad teemad näiteks kasekesed ;D 21. kooli omad saavad aru +ja siis vahepeal käis hästi teemasse jutt meil +"Mida pätsikest?" xD ;D -/+see tuli mulle Raagi ilgelt tõsise jutu ajal meelde
|
|