|
Post by Jaana on Sept 3, 2007 16:17:11 GMT 1
---- praeguseks olen juba 32 tundi üleval olnud Magada tahaaaaan! +++ koolis olid kõik täna nii segased ;D - täna pidin etas viimasest pingist ära minema, sest Olla päris muudkui mu õe järgi, Taavet tegi beatboxi ja teisel pool kõrval istus Kristjan kes tõmbles. Ja nüüd ma istun ees - ei tea küll, kes see aasta küll jälle esimesel koolipäeval kooli hilines? + I WANT TO GET AWAY, I WANT TO FLY AWAY! YEAH, YEAH, YEAH! ;D + käisin autokoolis tunnistuse järel + nägin jälle Justin Timberlake'i. Läks autokooli... Ma arvasin, et ta tegi Olliga koos load, aga eip. +/- täiesti lõpp mis autodega meie lend koolis käib. Igast jeepid, Land Cruiser, BMW, Audi, tutikas Ford. Kust nad küll selle raha võtavad? Ma tahan kaaaaa! + loodetavasti laupäeval ARKi - nii külm on.. muudkui lürbin kohvi ja teed. Kohviga oleks ennast ära uputanud. Luksumine võib tappa!
|
|
|
Post by Riin on Sept 3, 2007 18:38:13 GMT 1
+ mikroökonoomika ei olegi vist nii igav kui ma arvasin. - majandusmatemaatika on tapvalt igav. + muidu on ikkagi lahe. + peotuju on. + ainult.. 24 päeva veel ja siis on sünnipäev ^^ + homme ainult 2 loengut ja need on normaalsed
|
|