|
Post by Jaana on Sept 12, 2007 18:00:15 GMT 1
+ inkas sain jälle viie ;D + meediatest võisime ära minna - raamatukogumutilt sain õiendada, et nii hilja õpiku järgi läksin (kuigi seal oli terve visn teiste õpikuid ka :S) +/- Liis kutsus ikka "Kurekella". Varsti on Tallinnas esinemine ja suvel lähevad Austriasse + füüsikas joonistasime Mardile ja Andresele pildi ja nemad meile ka.. + Mart tõi autoga koju - poes tekkis jälle masendus + ma olen suutnud tubli olla. Ei tea kaua veel suudan. Aikat nagu ei viitsi enam õppida, aga PEAB! + reede ja laupäev loodetavasti Illukasse - keegi teine ei räägi siin oma plussidest ja miinustest
|
|
|
Post by madli on Sept 12, 2007 18:25:53 GMT 1
sinu rõõmuks - miks mul alati kooli alguses kõik nässu läheb.. + pühapäeval on mu esimene jazzi trenn, mida ma nii väga oodanud olen! tõenäoliselt olen seal see kõige kobam, aga.. ma usun, et kõik laheneb vahvalt + leidsin ajaloo projekti jaoks mõned väga huvitavad fotod... aastast.. mingi 1920? -- kas te ka igatsete päikest? seda soooooooja?
|
|
|
Post by Jaana on Sept 12, 2007 18:46:11 GMT 1
sinu rõõmuks -- kas te ka igatsete päikest? seda soooooooja? Ma tänan Jaa.. Päikest ja sooja igatsen väga-väga! Rõve on hommikul külmaga kooli minna ja siis terve päev külmas klassiruumis lõdiseda :S
|
|
|
Post by Riin on Sept 12, 2007 22:04:22 GMT 1
+ ainult 1 loeng oli. - üks värk läks pisut nihu. + choco võitis. - terve esimene poolaeg mul seest kõik valutas ja süda oli täiega paha. + see läks üle kohe kui choco ennast kokku võttis (ja me poest jogurtit ja vett tõime) + ülikool on jätkuvalt lahe. + tutvusin veel päris mitme inimesega. - tahan, tahan, tahan, aga tean, et ei saa, saa, saa! - kogu aeg on külmmmm!
|
|