|
Post by inxu on Sept 13, 2007 13:45:13 GMT 1
+ õhtul jälle tööle + niii hea muina-muina päev on olnud... pole nagu eriti miskit veel teinud + ma olen nüüdseks ilusti kenasti sinna ellu sisse elanud... vist - mu tuba on hullem kui seapesa ja ma ei viiiiiiiitsi seda koristada kah + aga siin on jällegi nii hea kohvi ja šoksi lõhn (viiruk ) - Hendrik ei ole veel helistanud... raudselt ta teeb seda siis kui ma pessu lähen - Inga läheb töölt ära - mul on pidevalt nii kiire, et siia eriti ei jõuagi...
|
|
|
Post by Jaana on Sept 13, 2007 16:01:06 GMT 1
- ma ei viitsi enam üldse õppida :S - ei saanud Hesse novelle ja homseks on neid vaja :S + kool oli täna suht mõttetu - hilinesin kooli :S - Oll on loll + homme loodetavasti sohhile + homme on ainult 4 tundi ja siis nädalavahetuuuuuus! ;D - vässu olen +/- täna pidi Tartus mingi noortebändide värk olema aga kusagil pole infot selle kohta ja ma ei saa siis sinna minna :S - ma elan pommiaugus kus pole levi ja kõned katkevad ära, ma ajasin vannitoas emme asjad pesumasina taha ja mu patsikumm kukkus vetsupotti. Vot nii tore elu mul ongi
|
|
|
Post by Riin on Sept 13, 2007 16:41:10 GMT 1
+ käisin parte söötmas. hea tunne oli - mind ei võetud doonoriks. hemoglobiini tase oli 122, aga olema peab 125 miinimum :/ + sain vähemalt veretüübi teada. + informaatika läks kähku. - tüübid blokkisid millegi pärast veits. see oli nõme.
|
|