|
Post by MeriLiis on Apr 29, 2006 10:31:52 GMT 1
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 11:06:34 GMT 1
et siis hea et seda lehte tehakse eksole aga ma olen viimasel ajal fännilehtede suhtes üsnagi kriitiline, sest mingil hetkel lihtsalt tahe seda asja teha kaob. ma väga loodan, et see muidugi alati ei kehti. mis ma üldiselt oskan öelda... natukene jah, informatiivsem võiks asi olla. teine asi, all servas on täiesti pointless scrollbar. milleks küll? ja bändi ja poiste kohta käivad tekstid on ka pea kõigil lehtedel ühed ja need samad.... teeme kopi-peist, siis on kindlalt õige. aga ei, edu selle lehe tegemisel ja minu poolt ainult edu arengu ruumi veel on
|
|
|
Post by Keitti on May 2, 2006 15:50:24 GMT 1
disain on hea. muu sakib.
|
|
|
Post by liisi on May 2, 2006 19:26:43 GMT 1
jah, kujundus ja kõik on hea, aga sisu ega midagi ei ole.
|
|
|
Post by inxu on May 2, 2006 19:30:38 GMT 1
sisuga on täpselt nii nagu ütlesin, et tehakse kõikjal kopi-peist, et ikka kindlasti õige oleks. ise ei taheta midagi mõelda sinna juurde. kui ma mõtlen sellele, et kuidas meie SFFiga alustasime, siis meie tegime küll pmst palju materjali ise. istusime intervjuud, artiklid ja muud paberid mööda põrandat laiali ja kirjutasime. aga noh, muidugi kui meie alustasime siis peale meie ei olnudki nagu ühtegi lehte ainult slide'i ametlik leht oi jah, me oleme vanad
|
|
|
Post by muah on May 2, 2006 19:33:28 GMT 1
Siis, kui teie alustasite, polnud nende koduleht ka suurem asi, vist ...nagu ma mäletan
|
|
|
Post by inxu on May 2, 2006 19:46:57 GMT 1
tjah, eks ta oli jah selline aeg... nüüd on hea, et teeme lihtsalt disaini ja värki, ei pea jantima mingi materjaliga enam eriti sest on kätte jõudnud see aeg, mida ootasime, et materjal tuleb ise meieni
|
|
|
Post by maria on May 6, 2006 10:08:34 GMT 1
minu arvates.. eks infot ole seal veel jah suht vähe aga arenemisruumi peab ikka alati olema.. muidu ju kujundus jms on kena, mulle igatahes meeldib.
|
|
|
Post by Kriss. on Jan 6, 2007 10:10:14 GMT 1
uus kujundus on sellel
|
|