|
Post by |Minni. on May 3, 2006 15:43:31 GMT 1
|
|
|
Post by inxu on May 3, 2006 16:50:36 GMT 1
viimane uudis, et toimub paluküla bigair... no sorri. muidu nagu disaini poolest jälle hea leht aga tegemine on pooleli jäetud.
ma ei tea, võibolla ma olen nõka suur vinguja nende lehtede kallal aga ikkagi on minu seisukoht selline, et kui teha siis teha nii et on ikka tehtud. sellised poolikud lehed nagu ei too bändile midagi, pigem näitavad vastupidist (kuigi ma tean et bänd on hea, asi on neis kes seda veel ei tea).
|
|
|
Post by |Minni. on May 3, 2006 17:03:07 GMT 1
jap.
|
|
|
Post by Keitti on May 3, 2006 17:06:50 GMT 1
foorum on küll ilus .
|
|
|
Post by |Minni. on May 3, 2006 19:51:55 GMT 1
foorum on jah äge kuigi seal pole midagi erilist ;D
|
|
|
Post by eneli on May 3, 2006 20:04:49 GMT 1
Mulle meeldib see leht põhimõtteliselt küll, aga ma ei tea.. Slide-Fiftyle on nii palju tehtud kodukaid, mis suht tundub mõttetu..minu jaoks. Võib-olla teistele ei tundu nii, mina ei tea. Minule täitsa piisab Slide'i amtelikust ja SFF lehest ja teistes ma max. käin korra. Vabandust tegijate eest..*punastab* Ps. Selle lehe juures on disain täitsa omal kohal
|
|
|
Post by inxu on May 3, 2006 20:07:52 GMT 1
heh, no eks kõik tahavad lehte teha seepärast neid nii palju ongi aga samas osad on ära ka kadunud ehk siis tegijad on lehed maha võtnud. eks ta algul ole, et hakatakse suure hooga tegema ja siis see hoog raugeb. me ise ka vahel sffi puhul tunneme, et no mitte ei viitsi aga siis ikka teed ära ja mõne päeva pärast juba jälle tahad asjaga tegeleda.
|
|
|
Post by Riin on May 3, 2006 20:53:44 GMT 1
eks ta käi ilmselt jah hooti. vahel on ju mingi hästi kiire või nii.. ja aega pole ja värki. aga kui aega on, eks siis tegeletakse ka rohkem.
|
|
|
Post by muah on May 3, 2006 20:55:12 GMT 1
Sellepärast ma veel endale polegi teinud, äkki läheb isu pealt ära... parem olen väike parasiit, kes teiste tööd naudib
|
|
|
Post by Keitti on May 4, 2006 13:16:11 GMT 1
ma ei saa ma olen selline juba et ma tahan teha .. ma ei saa olla ilma koduleheta. .sorri:D
|
|
|
Post by Doris on May 4, 2006 13:43:23 GMT 1
Ei Keitti see foorum siin rokib küll sajaga . Ehk siis hetkel kolm lehte: ametlik kodukas, sff ja see foorum. Kõik.
|
|
|
Post by Riin on May 4, 2006 14:32:28 GMT 1
ma tahaks teha kodulehekülge, aga ma ei oska ;D mingi panni suudaks kokku keerata, aga.. sellist ilusat.. sellist ei oska aga muidu nõustun dee'ga.. need kolm lehekülge on kõige paremad.
|
|
|
Post by Keitti on May 4, 2006 17:49:20 GMT 1
okei. ma ka tegelt hullult alustasin kodulehe tegemist. talvel vist www.zone.ee/slidefifty siiamaani teen siis aga kunagi kavatsen ma selle ära teha , siis kui ml tõesti aega on:)
|
|
mana
Uustulnuk.
|
Post by mana on May 4, 2006 18:35:05 GMT 1
peamine, et www.slidefifty.com olemas on. kõik ülejäänud lehed on suva! praegu muidugi mõtlen selle peale, et kes hakkaks haldama ametlikku fanclubi lehte. mai kuus saab asi selgeks!
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on May 4, 2006 18:40:00 GMT 1
Loomulikult on see kõige tähtsam, kuid nagu kogemus on näitanud on justnimelt fännilehed tihtipeale tunduvalt informatiivsemad ja uuenevad tihedamini kui ametlik site. Pigem peaks neid just toetama, kui inimesed tõesti vaeva näevad :l
|
|