|
Post by Keitti on Feb 14, 2006 13:54:43 GMT 1
Hei.Kui teil on vaja Avatari,signatuuri või Taustapilti,siis võin ma teile teha. Ja muideks,milleks ma selle teema tegin,kui keegi ei tegele selle asjaga?
|
|
|
Post by boeng on Feb 14, 2006 13:56:29 GMT 1
ei ma tegeleks küll, aga väike loominguline kriis on hetkel
|
|
|
Post by Keitti on Feb 14, 2006 13:57:51 GMT 1
arvatavasti.
|
|
|
Post by tuuli on Feb 15, 2006 7:31:56 GMT 1
eee.. te mulle kallest signatuur ja ava palun
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 15, 2006 16:11:25 GMT 1
ma tahax šhexikat Kalle signat ja Sannu avat ;D
|
|
|
Post by Keitti on Feb 15, 2006 16:17:12 GMT 1
eee.. te mulle kallest signatuur ja ava palun Palun väga ;D Meriliisile teen hiljem .
|
|
|
Post by inxu on Feb 15, 2006 16:47:04 GMT 1
khmm... natukene teile autoriõiguse värgist.
on äärmiselt kena, kui kasutades kellegi teise tehtud pilti sa sellest ka autorit teavitad. näiteks see kalle avatari pilt on minu tehtud... ja ausalt öeldes ei ole ma kunagi eriti meeldivaks pidanud seda kui leian, et minu pilte on kusagil ilma minult luba küsimata kasutatud. sama arvavad enamasti ka teised piltide autorid. ma ei ole praegu bitch või midagi sellist aga mida enam juhtub seda, et pilte kasutatakse ilma loata seda kiiremini hakkame jõudma selleni, et pilte lihtsalt enam ei jagata netis nii nagu neid seni on jagatud. teine teema on promo piltidega. neid võib kasutada, sest selle jaoks need ongi ette nähtud.
mul ei ole mitte midagi selle vastu, et kasutatakse minu tehtud slide-fifty pilte, sest mul on neid väga väga palju ja tean et neist saab nii mõndagi lahedat välja aretada AGA ma tahan, et mind sellest eelnevalt teavitatakse. ka slide-fifty poisid ise on kasutanud minu tehtud pilte ja ka nemad on mulle seda alati ise öelnud.
loodetavasti ei võta keegi seda solvanguna aga nii need asjad peaksid käima. selle avatariga las seekord siis see nii jääb aga loodetavasti on see viimane kord kui ma pean sellel teemal jälle sõna võtma. tänan tähelepanu eest.
|
|
|
Post by Keitti on Feb 15, 2006 17:17:52 GMT 1
Minu jaoks ja paljude teiste jaoks kehtib see asi ainult siis,kui ma peaks seda pilti enda lehel kasutama.Aga ma ei kasuta seda enda lehel,õigus?!. Ja pealegi ma ei teadnud,et sina selle pildi tegid.
|
|
|
Post by inxu on Feb 15, 2006 18:29:28 GMT 1
etmismõttesnagu sinu ja teiste jaoks? olete mingid erandid? sest põhimõtteliselt ju kasutad seda suht sarnaselt kodukale. see on foorumi avatariks tehtud ju ja tegelikult kehtib ta ka ju siis, sest foorum on täpselt samuti avalik interneti sait. vabalt võid kõiki pilte kasutada oma arvutis aga koheselt kui seda kusagil jagad peab sul selleks nõusolek olema. seepärast ma soovitan alati kasutada maksimaalselt enda tehtud pilte, sest siis tead et keegi ei saa tulla midagi ütlema. sorri, kui ma ikkagi jube karm ja vastik praegu võin tunduda aga asi on lihtsalt ikkagi mingis respektis pildi autori vastu.
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 15, 2006 21:52:02 GMT 1
eee.. te mulle kallest signatuur ja ava palun Meriliisile teen hiljem . jään ootama
|
|
|
Post by tuuli on Feb 16, 2006 13:41:29 GMT 1
eee.. te mulle kallest signatuur ja ava palun Palun väga ;D Meriliisile teen hiljem . tänkjuu
|
|
|
Post by Keitti on Feb 16, 2006 18:08:56 GMT 1
etmismõttesnagu sinu ja teiste jaoks? olete mingid erandid? sest põhimõtteliselt ju kasutad seda suht sarnaselt kodukale. see on foorumi avatariks tehtud ju ja tegelikult kehtib ta ka ju siis, sest foorum on täpselt samuti avalik interneti sait. vabalt võid kõiki pilte kasutada oma arvutis aga koheselt kui seda kusagil jagad peab sul selleks nõusolek olema. seepärast ma soovitan alati kasutada maksimaalselt enda tehtud pilte, sest siis tead et keegi ei saa tulla midagi ütlema. sorri, kui ma ikkagi jube karm ja vastik praegu võin tunduda aga asi on lihtsalt ikkagi mingis respektis pildi autori vastu. Ma parem ei seleta.
|
|
|
Post by Bubble on Feb 20, 2006 14:05:56 GMT 1
tahaks kaa. kallest signat ja sannust avat (A)
|
|
|
Post by Keitti on Feb 20, 2006 14:17:59 GMT 1
Koju jõuan siis üritan teha .
|
|
|
Post by Bubble on Feb 20, 2006 14:36:24 GMT 1
jään ootama
|
|