Niih siis minu poolt lühikokkuvõte
Niih jõudsime Lellesse me Madiga uurisime kaarti veidi and hakkasime liikuma vaatasime et mingi kruu:P tuleb meile järgi...kõik oli okei
kõndisime kõndisime kuni lõpuks jõudsime mingi majani välja...mingi eramaja vms ühesõnaga vale tee
. Siis kõmpisime tagasi jaama, tsekkasime kaarti ning asusime liikumisega õiges suunas õiges suunas
....kõnnime siis ilusasti...järsku tuleb linsessa ?! võtab tüdrukud peale...okei vähemalt mõned jäid maha :DD siis kõnnime veidi ja järsku sõidab mingi autu piibutades mööda....ja vaatasime seljataha...need 3 said ka auto peale....noh jah....eks me siis ei lasknud sellel eriti end häirida ning kõmpisime edasi...jõudsime kohale.....kõik hästi...tsekkasime ajakava....väga halb
mingi 4 tundi pidime ootama slide i....külmetasime siis ja vaatasime Big Airi võistlust kuulasime mussi....
ok...Slide-Fifty hakkas möllama päris vinge oli aint et rahvast oli kuidagi vähe
(ja nagu whate...me olime madiga ainukesed poisid kes lava ääres olid....
-kaks tüüpi olid veel algul aga need läksid minema... )
okei kõik läks hästi..kuulasime Slide i ära ja siis hakkasime kodu poole liikuma....järsku avastame et meil mingi 25 minti aega....okei käbe jooksma
jookseme ja ma siis mõtlen hääletada...okei JESH SAAME AUTO PEALE...MEGA HÄPI
siis 10 minti on jäänud auto pani suht ralli...vinge oli kuid lõppes halvasti sõitsime kraavi....
üritasime aidata madiga....aga välja ei saand..
tüüp ütles et okei jookske te rongi peale--RESPECT:D (meil oli mingi alla kildi jäänud)küll ma saan välja ,kutsun abi. Me siis jooksime mul hakkas pistma :/:/:/ väga valus oli..õnneks jõudsime kõndides rongile....ja siis oligi kõik häste... THE END
Ajaaa..ma tegin pilte ka...üritan hommse päeva jooksul kuskile üles panna...täna ei jõua enam liiga väsinud..tahaks magada
muide mul küsimus kes mulle õuna pakkus ?....AITÄH ÕUNA EEST
))