|
BigAir
Mar 5, 2006 19:42:13 GMT 1
Post by |Minni. on Mar 5, 2006 19:42:13 GMT 1
irw ;D änx
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 19:46:14 GMT 1
Post by eneli on Mar 5, 2006 19:46:14 GMT 1
Appi..te sõitsite kraavi..Mida veel Aga jah, päris lõbus võis olla Äge (Y)
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:05:19 GMT 1
Post by MadCat on Mar 5, 2006 20:05:19 GMT 1
Margus unustas mainida mis auto oli...Subaru Impreza STI !!! Liiga hea auto licalt !!!!!!!! Kahju jah et tee oli libe ...ja siis ma tänaks kaa seda tydrukut kes pakkus mulle kasutatud salfakat (kuigi ma palusin sokke) et jalgadel oleks soojem... ;D
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:09:52 GMT 1
Post by Jaana on Mar 5, 2006 20:09:52 GMT 1
Mis kell Slaid siis esines?
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:14:24 GMT 1
Post by MadCat on Mar 5, 2006 20:14:24 GMT 1
Mis kell Slaid siis esines? Kui ma ei eksi, siis natuke peale nelja ehk
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:25:18 GMT 1
Post by MadCat on Mar 5, 2006 20:25:18 GMT 1
ajee nüüd ma siis tean kes need kaks olid kes rongis meie taga slide'i kuulasid ei tänud teile saime ka muusikat kuulata tegelikult sinna taluhoovi või kuhu iganes polnud üldse tore sattuda ja te oleksite pidanud ka hääletama Kõndimine on palju tervislikum
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:26:07 GMT 1
Post by madli on Mar 5, 2006 20:26:07 GMT 1
Haha, ma olin üks neist viimasest kolmest tüdrukust, kes teise auto peale sai ;D Me pärast veel mõtlesime, et ei tea, kas poisid oli väga hämmingus, et inimesi tagant poolt kogu aeg vähemaks jäi ;D ei, väga tšill oli
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:27:10 GMT 1
Post by eliise on Mar 5, 2006 20:27:10 GMT 1
muideks, marguspoiss. ma oleksin võinud sulle apelsini ka pakkuda.pole tänu väärt. kontsert oli kihvt. aga külm. selline varbaidtappev.
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:28:42 GMT 1
Post by Kristiina on Mar 5, 2006 20:28:42 GMT 1
õige
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:31:23 GMT 1
Post by gchristina on Mar 5, 2006 20:31:23 GMT 1
Ei tglt suured tänud, et meid kaardiga aitasite selles mõttes Ma nüüd ilgelt mõtlen, et jah... Me oleksime hakanud sealt Lelle pealt mingeid inimesi otsima siis, et ikka teada saada, kuhu minema peaks ja nii Aga oli väga meeldiv jalutuskäik Üle kändude ja kivide ja lumehangede jms jõudsime kõik kenasti kohale.. 8) Meil oli muidugi natuke väga mugav, kui kallike Inxu meid enda auto peale mahutas ja selle eest oma pisivenna taha kuhugi küürakile pidi saatma Thank you everybody:)
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:38:10 GMT 1
Post by Kristiina on Mar 5, 2006 20:38:10 GMT 1
Meil läks ka jube hästi selle toreda onukesega Kes tahtis meie vanematele helistada,kuna me ei võtnud suuski kaasa ja meil olid litrised saapad.. aga noh jah.. teda võiks ka ju tänada siis
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 20:38:35 GMT 1
Post by MadCat on Mar 5, 2006 20:38:35 GMT 1
Ei tglt suured tänud, et meid kaardiga aitasite selles mõttes Ma nüüd ilgelt mõtlen, et jah... Me oleksime hakanud sealt Lelle pealt mingeid inimesi otsima siis, et ikka teada saada, kuhu minema peaks ja nii Aga oli väga meeldiv jalutuskäik Üle kändude ja kivide ja lumehangede jms jõudsime kõik kenasti kohale.. 8) Meil oli muidugi natuke väga mugav, kui kallike Inxu meid enda auto peale mahutas ja selle eest oma pisivenna taha kuhugi küürakile pidi saatma Thank you everybody:) Tegelt me tegime yhe lolli vea Margusega...aga see ei oma enam yldse tähsust
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 21:22:57 GMT 1
Post by marguspoiss on Mar 5, 2006 21:22:57 GMT 1
irw ära aint sellest räägi....muidu äkki homme pole enam elus
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 21:51:04 GMT 1
Post by inxu on Mar 5, 2006 21:51:04 GMT 1
@margus - just mina see olin kes osa rahvast peale korjas aga rohkem poleks mahtunud ilgelt halb oli tegelt sinna rahvast kõmpima jätta aga ma poleks rohkem julgenud peale võtta lihtsalt... jamps ju selles, et meil niigi läks üks vend pagasnikusse aga lühikokkuvõte siis minu poolt ka esiteks oli tore onju. hakkasime paidest varakult oma slide'o'mobiiliga kihutama ja siis poole tee peal eks ole korjasime laura ja krissu peale. jõudsime kohale ja tekitasime piletimüügisummiku sest meid nii palju oli varsti saime kallega kokku. oli tore nagu alati siis vaatasime võistlust aga kuna see kommenteeria-kutt oli ikka täiega pang siis me läksime slide'o'mobiili sooja. olime end mõnusalt talviseks-rokk-piknikuks ettevalmistanud (lihtsalt huvi pärast siis kui kedagi tõesti peaks huvitama - meil oli kohvi, teed, komme ja minu eriti maitsvaid viineripirukaid). slide'i tuli jah suht kaua oodata. aga meil ikka täiega vedas et saime slide'o'mobiilis soojas käia. ilgem respect nende vastu kes seal külmas vapralt vastu pidasid. ja siis slide-fifty. see oli raudselt nende kõige külmem live ever. ja robi näpud olid päris jääs, sest nii mõnegi koha peal läks tal sassi. sama oli kallel rütmiga, et kadus nagu vahepeal ära. ja kui ma juba vigisema hakkasin siis mainiks ära ka selle, et esimese loo ajal (mis minu mäletamist mööda oli thank you) ei olnud vokaali absoluutselt mitte kuulda. hästi lahe oli ikkagi. lume-mosh see oli ainult jama, et vahepeal see lumi niimoodi auguks tekkis kui hüpata sai ja mis võib pidada tänase live eriti lahedaks osaks oli siis see tore küsimus tomilt kallele "kas meil on praegu saund või esinemine?" seda küsisid nad üksteiselt veel nii mõnelgi korral. ja need kohalikud tublid või kes iganes sellega hakkama said olid ka lahedad, kes hüppe nõlvale tegid kuuseokstest "robi <3" see oli mega armas! kahju et see enne laiali lõhuti kui me sellest pilti saime teha igatahes minu mõned pildid mis ma tegin ilmuvad netti nii pea kui võimalik kuna nad on mul hetkel võõras aparaadis. aides oli ka lahe aga neile jäi vähe publikut kahjuks. igatahes aides rokkis täiega loodetavasti sai ikka Mikk sooja!!! ja tagasi teel kihutasime mõnusalt slide'i taktis aga lubatud piirangute ulatuses ja kraavi ei sõitnud tore oli täiega!!!!!!! ja kahjuks ei tundnud ma kedagi peale marguse ja mad'i ära aga teile ma ei jõudnudki tulla tere ütlema.... oeh, ma nüüd siis lähen joon jälle teed
|
|
|
BigAir
Mar 5, 2006 22:31:38 GMT 1
Post by gchristina on Mar 5, 2006 22:31:38 GMT 1
See pisikene viga ei olnud nii oluline ma usun... Kõik saime kenasti kohale ja see väike lisaring ka ei tapnud... Ja Slide'o'mobiilis oli ikka meeletult mõnus istuda, kuum tee käes auramas! See hetk sai seda väga korralikult hinnata Aga nii tore oli ikka ja ma isegi ei hakka siin midagi negatiivset välja tooma, sest you know.. Mida oli negatiivset, see annab miinuse poolele nagu.. Aga positiivset oli rohkem ja kokkuvõttes kui need kokku liita, siis tuleb ikkagi positiivne ja alati peabki kõik + olema ja... Meie loogika jääb alati rokkima
|
|