|
Post by inxu on Mar 24, 2006 9:04:00 GMT 1
mina ikka veel mõtlen oma tulekut et nagu tahaks tulla ja kõike seda aga ma väheke kardan praegu külma ja seda, et ma tegelt peaks õppima ajaloo proovieksamiks... ja ma peaks oma emaga ka vahel koos olema rohkem kui ma seda olen... oeh, otsustan mingi hiljem natuke kui olen ühe inimesega rääkinud EDIT: kõik, kes siis ei ole mind veel näinud ja katsunud ja kõigest hoolimata seda teha soovivad siis täna on viljandis selleks võimalus lähme ikkagi kohale ja rokime täiega
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 25, 2006 2:58:01 GMT 1
Nojah väga vägev oli (: Ma nüüd ei oskagi midagi öelda kui seda, et 8 tassi kohvi on ikka liiast ja et Sanderil on peale nägemise ka kuulmisega probleeme Oijah, tahaks veel.
|
|
|
Post by MadCat on Mar 25, 2006 11:40:31 GMT 1
Täitsa tore oli jah aga 5 tundi seismist yhe koha peal väsitas nati ära ja lõpuks oli selline janu veel lisaks, et ma jõin suht yhe laksuga 1,5L Aura Active jooki peale laivi Sai ka Inxu & Crew-ga tsillitud Hansapanga kontoris ja kiikuda sai kaa Mulle meeldis yhesõnaga! ;D
|
|
|
Post by eneli on Mar 25, 2006 11:57:03 GMT 1
Mulle ka meeldis. Me pidime algul autoga saama, aga juhtus veits teisiti. Siis me otsustasime, et lähme ikkagi ja bussiga ning pärast üritust vaatame, mis meist saab. Me jäime isegi veits hiljaks ja esimest bändi ei kuulnud. M.O.R.T täitsa meeldis. Eriti see väike ja tubli trummar, kes eripreemiaks Slide-Fifty plaadi sai Mehmed Pehmised oli ka päris huvitav. See laulja meenutas Ursula Johannest mulle. Siis tuli Ketaspidur. Ma nägin neid esimest korda live's ja väga meeldis Ja siis tuli Slide-Fifty. Noo, mis ma ikka oskan öelda Mulle meeldib vist niikuinii iga nende live. Hästi tore oli, et neid kaks korda tagasi kutsuti Kalle trummisoolo oli ka äge Igatahes, siis me läksime sinnasamusesse Hansapanga kontorisse ja istusime seal mõnda aega. Mõne aja pärast tuli mingi tore noormees, kes soovis meile edu või midagi sellist. Seejärel tuli mingi mitte-nii-väga tore mees oma tuttavatega. Ta ajas nagu mingi tund aega täiesti mõttetut teksti ja käis mulle lõpuks suht närvidele tegelt. :S Mõne aja pärast oli seal kui ma õigesti mäletan juba kokku 9 Slide fänni(pluss siis need imelikud tüübid) ja see oli hästi-hästi vahva minu meelest Linna peal oli ka huvitav, eriti kui politsei meid puhuma pani. Ülitoredad olid nad tegelikult Pärast soovisid meile veel ilusat jalutuskäiku. Siis suutsime me vahepeal TOTAALSELT ära eksida. Ja hiljem läksime tagasi Hansapanga kontorisse. Kus oli päris palju rahvast Tore oli. Ühesõnaga mulle väga meeldis. Mai tea, kas keegi viitsis selle üldse läbi lugeda, aga need asjad tulid mulle selle üritusega kõige enne meelde.
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 25, 2006 12:12:26 GMT 1
Haha trummisoolo oli jah suht vinge, kuigi me tegelt tahtsime Robi soolot saada, aga noh väikesed misunderstandingud Ja Robi tõmbas ka ju ikka kaks akordi soolot vist Aga ma vist ei taha enam elus ees kohvi juua, kuna raha polnud raisata ja kohvi maitses hästi ja tagantruumist sai seda tasuta, oli kogu minu eilne söök 9 tassi kohvi. Autš, täna hommikult ei olnud meeldiv bussiga tagasi sõita
|
|
Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on Mar 25, 2006 13:38:07 GMT 1
klge ega keegi siit foorumist ei olnd, kes minu nime seal karjus, siis kui mina ja mu õde statoili poolt tulime?
|
|
|
Post by eneli on Mar 25, 2006 15:35:11 GMT 1
Ei...mina ei karjunud
|
|
|
Post by inxu on Mar 25, 2006 16:09:35 GMT 1
otsustasime oma mineku täpselt viimasel hetkel. asjad kokku ja viljandi poole ajama. buss oli muidugi rahvast täis aga mahtusime siiski peale. tegelt oli üldse bussi peal nii mõnigi selline nägu, keda hiljem sai live'l näha krissu ja laura tulid meile bussile vastu ja siis kondasime kultrasse aga enne käisime veel poes kah. kultras vahtisime soundcheckke ja veendusime, et esimesed kolm bändi just suurem asi ei ole. moeshow'd jätsid meie jaoks end ka tibake soovida aga võibolla me lihtsalt vingume ülearu enne ketaspidurit hakkasime ettepoole tuikuma ja saime suhtselt lava ees kokku mad'iga koos trügisime seal edasi-tagasi ja saime enam-vähem kohad. ketaspidur lennutas sellise vinge live'i, et lase olla. kui ma just parasjagu ei möllanud nendega siis vahtisin suu lahti seda mis toimus. vägev. ja Jan on ka lahe täiega kohe ketaspiduri live'i igatahes peab nägema ja siis slide. möll-möll-möll. poisid mängisid eriti häid lugusid nagu everybody acts (teist korda ka lisaloona), whiff of ol'toby, fortune, dreams won't come true, let's take a walk, thank you, fall asleep, good-bye, besame mucho, miniseelik (rahva tungival nõudmisel) ja until it all ends. aga võimalik, et mõned lood olid veel, mida ma lihtsalt ei mäleta. tommist oli muidugi tugevalt puudus aga robi tegi selle oma möllamisega täiega tasa. ta oli eile üldse täiega mega! kalle trummisoolo oli lahe aga jah, robi kidrasoolo jäi lühikeseks kuigi see mis nad kallega kokku tegid oli nagu niiiiiiiiii lahe! mmmmmm... peale live'i saime poistega veel juttu ajada. kallel oli skiso, muudu oli märg ja vastik nagu ta ise ütles, robi oli väheke schvipsis ja sander üritas võimalikult kiirelt asju kokku panna. muidugi ilgelt palju rahvast ahistas neid seal kah. me ise lükkasime ka asjad kokku ja statoili kohvi järgi. seal saime veel korra sannuga kokku ja siis oligi lõplikult head aega. statoilist soojad joogid käes läksime hansapanka ja jõime kohvi, saime kokku madi'ga, käisime kiikumas ja linna peal kakerdamas ja siis jälle paariks tunniks hansapanka. hommikul varakult peale viite statoili söögi järgi, sealt rongile, kus meil oli pmst oma slide'i fännide vagun ja lõpuks siis koju. ühesõnaga oli ilgelt lahe!!!
|
|
|
Post by Triinu on Mar 25, 2006 16:23:09 GMT 1
otsustasime oma mineku täpselt viimasel hetkel. asjad kokku ja viljandi poole ajama. buss oli muidugi rahvast täis aga mahtusime siiski peale. tegelt oli üldse bussi peal nii mõnigi selline nägu, keda hiljem sai live'l näha krissu ja laura tulid meile bussile vastu ja siis kondasime kultrasse aga enne käisime veel poes kah. kultras vahtisime soundcheckke ja veendusime, et esimesed kolm bändi just suurem asi ei ole. moeshow'd jätsid meie jaoks end ka tibake soovida aga võibolla me lihtsalt vingume ülearu enne ketaspidurit hakkasime ettepoole tuikuma ja saime suhtselt lava ees kokku mad'iga koos trügisime seal edasi-tagasi ja saime enam-vähem kohad. ketaspidur lennutas sellise vinge live'i, et lase olla. kui ma just parasjagu ei möllanud nendega siis vahtisin suu lahti seda mis toimus. vägev. ja Jan on ka lahe täiega kohe ketaspiduri live'i igatahes peab nägema ja siis slide. möll-möll-möll. poisid mängisid eriti häid lugusid nagu everybody acts (teist korda ka lisaloona), whiff of ol'toby, fortune, dreams won't come true, let's take a walk, thank you, fall asleep, good-bye, besame mucho, miniseelik (rahva tungival nõudmisel) ja until it all ends. aga võimalik, et mõned lood olid veel, mida ma lihtsalt ei mäleta. tommist oli muidugi tugevalt puudus aga robi tegi selle oma möllamisega täiega tasa. ta oli eile üldse täiega mega! kalle trummisoolo oli lahe aga jah, robi kidrasoolo jäi lühikeseks kuigi see mis nad kallega kokku tegid oli nagu niiiiiiiiii lahe! mmmmmm... peale live'i saime poistega veel juttu ajada. kallel oli skiso, muudu oli märg ja vastik nagu ta ise ütles, robi oli väheke schvipsis ja sander üritas võimalikult kiirelt asju kokku panna. muidugi ilgelt palju rahvast ahistas neid seal kah. me ise lükkasime ka asjad kokku ja statoili kohvi järgi. seal saime veel korra sannuga kokku ja siis oligi lõplikult head aega. statoilist soojad joogid käes läksime hansapanka ja jõime kohvi, saime kokku madi'ga, käisime kiikumas ja linna peal kakerdamas ja siis jälle paariks tunniks hansapanka. hommikul varakult peale viite statoili söögi järgi, sealt rongile, kus meil oli pmst oma slide'i fännide vagun ja lõpuks siis koju. ühesõnaga oli ilgelt lahe!!! kahju et ma sinn ei jõudnud..vägagi kahju aga ega meil ka seiklustest puudust ei tulnud.ja meil oli oma slide:D(aa sellel teemal ma parem ei räägi) oleks tahtnud ka kiikuda ;D
|
|
|
Post by maria on Mar 25, 2006 18:13:03 GMT 1
klge ega keegi siit foorumist ei olnd, kes minu nime seal karjus, siis kui mina ja mu õde statoili poolt tulime? ma olin koos sellega kes karjus aga jah , minu arust lahe oli muidu. mul vedas kuna ma sain autoga koju, aga autosõit oli nagu suhteliselt karm kuna vahepeal tuiskas nii palju lund otse vastu niiet teed polnud ka näha + udu oli ka veel. vahepeal mingi veidi tukkusime autos ja mingi poole nelja paiku jõudsime koju. aga muidu viljandisse tulime rongiga (mina + katrin kes siin foorumis ei ole, talle rokk ega slide ei meeldi aga mul õnnestus ta ikkagi kuidagi kaasa vedada) ma imestan et meil õnnestus kiiresti see kultuurimaja üles leida kuna kumbki meist polnud nagu nii viljandis ennem jalutanud. mulle iseenesest muidu meeldis, kuigi mulle jäi nagu väike mulje et viljandi on veidi ajast maha jäänd, kasvõi veidi slaidi koha pealt. ma seisin ka umbes mingi kella 8-st vasakul pool lava ees, see oli suht väsitav aga elasin üle. kui slide lavale tuli siis keegi mu tagant mainis et näe, see vasakul pool kitarriga on kalle (martinit mõeldi) ja siis kui sander mainis et suur tänu neile kes nende poolt hääletasid ja et nad selle auhinna võitsid mida nad eriti ei osanud oodata (või midagi sellist , ma täpselt ei mäleta aga ma sain aru et nad mõtlesid seda publiku lemmiku auhinda aasta muusikaauhindade jagamisel) minu taga küsis keegi et kas see kui slide-fifty võitis homenjat EMK's ? siis keegi tal kõrval ütles et eiei homenja ju võitis. mind ajas nagu see veidi naerma. ja enne seda kui saali lasti käis sander sealt eest läbi kus rahvas seisis . mulle tundus et väga vähesed tundsid ta nagu ära :/ kahju sellest et tommi kohal polnud, kus ta üldse on viimasel ajal ? enne slaidi olnud ketaspidur oli jah suhteliselt lahe ;D ma polnud ka ennem nende laivil olnud. moeshowd tundusid nagu veidi mõttetud seal vahepeal. aga kokkuvõttes slide rokkis ülivägapalju nagu alati niiet sellepoolest tasus see kolmetunnine sõit tallinnasse + tagasi end kindlasti ära
|
|
Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on Mar 25, 2006 18:20:24 GMT 1
a kes see oli kes karjus? ;D
|
|
|
Post by pinkpuppy on Mar 25, 2006 19:15:41 GMT 1
Inxu tubli inimene pani meie rongi-kokkuvõtte siis kirja jälle jah a kus on kõik see oluline teema kuidas me ikka kohale jõudsime ja poes käisime ja tead küll..
|
|
|
Post by kiku on Mar 25, 2006 22:52:35 GMT 1
ohjah...ülirokk ja ülitsill üritus!(:
|
|
|
Post by inxu on Mar 26, 2006 10:07:52 GMT 1
oh laurakene... ma ei mäleta kõike seniilne vana inimene nagu ma olen täiustame siis seda minu teksti maria, ma arvan, et sa lihtsalt sattusid halva koha peale, sest minu juures olev rahvas küll teadis neid ja elas kaasa ja selle mitte tundmise kohta ütleks seda, et ongi hea, sest poistel on vahel selle laadset puhkust kah vaja. mõtle kui tüütav on see, kui kõik sul kogu aeg järgi käivad... ja viljandis on poisid ikka korduvalt esinenud ja seal on päris mitmeid fänne kuskil selle talveni oli tallinn üks selliseid kohti, kus pmst rahvas bändi ei teadnud ja publikut oli vähe tom puudus kooli pärast, ta tahtis õppida. ma väga loodan, et ta minu pärast muudu käest kaela ei saa, sest ma oleks kah pidanud õppima aga tegelt olin seal... sorri tom!
|
|
|
Post by maria on Mar 26, 2006 13:31:04 GMT 1
a kes see oli kes karjus? ;D katrin oli. (reidis TiBu-) minu arust ta peaks sul msnis ka olema.
|
|