|
Post by maria on Mar 26, 2006 13:34:43 GMT 1
ja linsessa, võimalik jah et sattusin. sa olid kuskil paremal pool lava juures, kas pole ? ( ma piltide järgi oletan) igatahes vasakul pool lava juures mulle tundus et ketaspiduri fänne oli rohkem, seda lauldi küll päris tõsiselt kaasa.
|
|
Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on Mar 26, 2006 13:45:06 GMT 1
a kes see oli kes karjus? ;D katrin oli. (reidis TiBu-) minu arust ta peaks sul msnis ka olema. aa..tema
|
|
|
Post by inxu on Mar 26, 2006 13:58:23 GMT 1
ja linsessa, võimalik jah et sattusin. sa olid kuskil paremal pool lava juures, kas pole ? ( ma piltide järgi oletan) igatahes vasakul pool lava juures mulle tundus et ketaspiduri fänne oli rohkem, seda lauldi küll päris tõsiselt kaasa. olin jah ketaspidur on viljandis jah suhtselt popp värk aga no enamus neist ka viljandis pesitsevad aga tegelt eks slide'katel ole veel aega kõiki lavasid vallutada olles käinud nii paljudel live'del võin julgelt väita, et asi on kõvasti paranenud. kohe väga kõvasti.
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 26, 2006 20:50:52 GMT 1
ohjah. ei saanud, sest emps avastas, et ma olen liiga noor, et mööda eestit ringi rännata. (selle eest ta veel maksab ;D)
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 26, 2006 20:57:02 GMT 1
Kui noor on liiga noor su ema arvates (:?
|
|
|
Post by MadCat on Mar 27, 2006 9:00:26 GMT 1
Mul läks tervelt 5 minti et ema veenda et kõik on tsill seal ja et ööbimiskoht on olemas jne (seda ma loomulikult ei maininud et see Hansapanga kontor on )
|
|
|
Post by pinkpuppy on Mar 27, 2006 10:45:12 GMT 1
oh laurakene... ma ei mäleta kõike seniilne vana inimene nagu ma olen täiustame siis seda minu teksti tom puudus kooli pärast, ta tahtis õppida. ma väga loodan, et ta minu pärast muudu käest kaela ei saa, sest ma oleks kah pidanud õppima aga tegelt olin seal... sorri tom! ma arvanet ärme täiusta,sellised isiklikud asjad nagu see et me statoilis käisime võivad ju meie teada ka jääda ja ma arvan, et selle eest peaksid parem sina kaela saama et sa õppimise asemel ringi läbustad
|
|
|
Post by inxu on Mar 27, 2006 13:46:15 GMT 1
ahah. võtan teadmiseks. tegelt on mul õppimisega praegu hullult hästi! ma olen nagu mingi hullult õnnelik, sest ma sain proovikirjandi eest tervelt 81 punkti ja see on päris hästi! õpetaja ütleb meil, et kui on üle 75 siis on väga hea!!! nii et wijee!!!! läbusk okei, see oli nali läbusk oli nali
|
|
|
Post by eneli on Mar 27, 2006 14:40:12 GMT 1
ahah. võtan teadmiseks. tegelt on mul õppimisega praegu hullult hästi! ma olen nagu mingi hullult õnnelik, sest ma sain proovikirjandi eest tervelt 81 punkti ja see on päris hästi! õpetaja ütleb meil, et kui on üle 75 siis on väga hea!!! nii et wijee!!!! läbusk okei, see oli nali läbusk oli nali Tubli oled Mis sellesse Hansapanga kontorisse puutus, siis mina ei julgenud öelda alguses Ma ütlesin, et ma lähen Jaana juurde ööseks pärast ja et me saame autoga koju. Ja alles kodus ütlesin, et upsi, me ei saanudki koju Päris hästi võttis vastu, sest me võime ju ametlikult olla väljas jne jne. Ma arvan, et ta oleks lubanud kohe alguses, aga ta oleks ennast isegi tahtmatult lolliks muretsenud ja seda ma ei tahtnud
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 27, 2006 16:46:42 GMT 1
Kui noor on liiga noor su ema arvates (:? kust mina pean teadma ;D ta on lihtsalt selline tropp emme ;D **ma olen 13 muideks ;D
|
|
|
Post by inxu on Mar 27, 2006 16:58:51 GMT 1
kui nüüd aus olla, siis mina olen su emaga nõus... on täiesti põhjendatud tema mure ja keelamine. ürita sellesse võimalikult mõistlikult suhtuda kuigi jah, eks ta sulle nõme tundub aga usu, kunagi saad sa aru, miks ta sind keelas
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 27, 2006 18:36:47 GMT 1
kui nüüd aus olla, siis mina olen su emaga nõus... on täiesti põhjendatud tema mure ja keelamine. ürita sellesse võimalikult mõistlikult suhtuda kuigi jah, eks ta sulle nõme tundub aga usu, kunagi saad sa aru, miks ta sind keelas nojh. ma loodan, et ta mind suvel lubab ikka slide laividele. muidu on asij ama ;D
|
|
|
Post by inxu on Mar 27, 2006 19:03:06 GMT 1
ürita lihtsalt saavutada kokkulepe. paratamatult ei ole sul võimalik kõigile saada. sul lihtsalt ei jää muud üle kui olukorraga leppida ja võimalikult paljude live'de suhtes mingi kompromiss emaga leida ma ausalt ei taha midagi paha, lihtsalt tahan aidata sul säilitada vanematega häid suhteid ja jõuda maksimaalselt paljudele live'dele
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 27, 2006 19:22:32 GMT 1
ürita lihtsalt saavutada kokkulepe. paratamatult ei ole sul võimalik kõigile saada. sul lihtsalt ei jää muud üle kui olukorraga leppida ja võimalikult paljude live'de suhtes mingi kompromiss emaga leida ma ausalt ei taha midagi paha, lihtsalt tahan aidata sul säilitada vanematega häid suhteid ja jõuda maksimaalselt paljudele live'dele ohajah. soovige edu, ma lähen nüüd empsi moosima.
|
|