|
Post by inxu on Mar 1, 2007 11:09:26 GMT 1
Hei-ho!
Peale kahe kuust pausi annab Slide-Fifty täna, 1. märtsil oma esimese kontserdi! Nii et kõik kellel vähegi võimalik võiks kohale tulla. Kell 17.00 on võimalik kõigil soovijail saada autogramme Tartu Kaubamajas, sest seal toimub autogrammitund! Kell 20.00 algab Tartu Sadamateatris kontsert, kus lisaks Slide-Fiftyle astuvad veel lavale Vennaskond, Chungin & The Strap-On-Faggots. Piletid üritusele on müügil Piletilevi müügipunktides hinnaga 75 krooni, koha pealt 85.-
Ootame kõiki väga! Ja kui ka juhtub, et täna tulla ei saa, siis vaadake kindlasti kodukale, kus toimuvad järgmised kontserdid ja olge seal kohal. Märtsis tuleb kontserte kohe palju, nii et kõik peaksid endale sobiva leidma =)
Slide-Fifty tiim
|
|
|
Post by kaidi on Mar 1, 2007 16:01:24 GMT 1
mina ei saa tulla kas nad tulevad millalgi Rapla ka? pole ammu käinud
|
|
|
Post by Jaana on Mar 1, 2007 17:20:57 GMT 1
Ma Kaubamajs käisin. Nad laulsid ainult ühe laulu.. Kahju.. Teised laulsid palju rohkem... Eriti Vennaskond. Aga autogrammitundi ma ei näinud..
|
|
|
Post by inxu on Mar 2, 2007 11:33:48 GMT 1
autogrammitund asendati koha peal just nimelt selle ühe looga. kuna see esinemine kaubamajas selgus alles koha peal ja poistel ei olnd pille kaasas tingiski ainult ühe loo esitamise. mängiti ju vennaskonna pillidega ja mis samuti takistas autogrammitunni läbi viimist olid pea olematud võimalused seda seal läbi viia. ehk siis kivike korraldajate kapsaaeda.
|
|
|
Post by Bubble on Mar 2, 2007 12:47:30 GMT 1
Mm... tore oli.
|
|