|
Post by Doris on Apr 17, 2006 17:08:45 GMT 1
www.sloleht.ee/2006/04/17/uudised/195853/Et siis nii tore on kirjutada mingi jama kokku ja siis tuleb jutu lõpus välja, et "kumbki seda ei kinnita aga eks aeg näitab". No mida iganes. Tahaks näha kes need targad pastakaimejad on seal slo toimetuses, geniaalsust jagub igatahes.. Mul oleks küll piinlik mingis ajaleheartiklis teiste inimeste isikliku elu kohta spekuleerida. (Btw, see teema ei ole mõeldud antud artiklis avaldatud teema arutamiseks vaid suht kommentaarideks selle ajalehe kohta või midagi (ma olen lihtsalt nii nördinud, et ma pidin selle teema kuskile tegema ;D))
|
|
|
Post by Triinu on Apr 17, 2006 17:12:39 GMT 1
sessuhtes et nagu ma ei saa ka aru sellisest asjast, selgelt näha et uudised on otsa saand eks tuleb siis midagi välja mõelda
|
|
|
Post by inxu on Apr 17, 2006 17:19:08 GMT 1
tjah, no see on slõl. pmst võiks selliseid uudiseid ju ükskõik kes välja mõelda. no ei ole ju raske... võtame näiteks... mm... üks nexuse laulja käib jaak joalaga! noh väga lihtne. helistad jaagule ja plexuse tüdrukule, küsid küsimused nii et õnnestuks ära mäkerdada asi ja ongi lugu valmis. nii lihtne pmst see ongi ju. igatahes peale terve artikli lugemist lehest tekkis mul küll suht vastik tunne, et no milleks, milleks seda vaja on. aga no hejj, varsti saab nii kroonikasse ka.
|
|
|
Post by MadCat on Apr 17, 2006 17:58:02 GMT 1
Isiklikku ellu tungimine meedia poolt on üks inetuim tegu kogu inimkonna ajaloo vältel...mina seda heaks ei kiida igal juhul! Selle lingi kohta peaks ära mainima ka selle et...HEA PILT KALLEST IKKA KÜLL XD kas nagu paremat ei andnud leida?? Idikate kari, maisaa...
|
|
|
Post by inxu on Apr 17, 2006 17:59:43 GMT 1
hehh, see pilt jah huvitav - huvitav kui vana see pilt üldse on? tundub ikka paari aasta tagune olema lausa
|
|
|
Post by MadCat on Apr 17, 2006 18:05:30 GMT 1
MadCat Hmm...näib et SL Õhtulehel on jah uudiste kriis ja nad võdsid ette ahvida läänemaid...kus igas ajalehes on umbes kirjas et kes kelle maha jättis ja kellega käima hakkas...kas toimetus ei pea seda madalaks...ei saa aru mis see teie asi on kellega tänapäeva noored käivad? Krt võtaks...ostke elu!
Minu arvamus asjast ;D
|
|
|
Post by Bubble on Apr 17, 2006 18:09:23 GMT 1
Mina ei oska midagi arvata.
|
|
|
Post by Birgit on Apr 17, 2006 18:17:06 GMT 1
Sealt ajalehest ei tasu vist ühtegi artiklit uskuda kõik on lihtsalt lehe täitmiseks lisatud See pilt oli tõesti super noh, igivana ;D
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Apr 17, 2006 18:23:28 GMT 1
Minu arust on küll põnev, mis rahvale ikka muud vaja on kui leiba ja tsirkust.
Tegelikult, kui ma täna hommikul lehe postkastist sain siis ma olin jumala kindel, et Lenna pannakse nüüd mõne Slide kutiga paari.
Kuigi see uudis oli küll suhteliselt naljanumber, ala "Nelli teataja".
|
|
|
Post by karol on Apr 17, 2006 19:02:46 GMT 1
Ja see ei oleks mitte slõhtulehe esimene kord. Üle ühe iga esikaane lugu on ka väljamõeldis või silmapaistvalt ülepuhutud jutt.
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Apr 17, 2006 19:11:10 GMT 1
Ma ei tea ka mida sellest asjast arvata... Aga ma vaatasin ka,et üli hea pilt neil ikka võetud ;D
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 17, 2006 19:18:41 GMT 1
järgmine nädal : lenna jättis kalle maha ja hakkas sandriga käima. neid nähti kristiines suudlemas ja mis iganes veel ;D:D what next?
|
|
|
Post by Bubble on Apr 17, 2006 19:57:08 GMT 1
järgmine nädal : lenna jättis kalle maha ja hakkas sandriga käima. neid nähti kristiines suudlemas ja mis iganes veel ;D:D what next? ongi no. järgmiseks käib lenna juba siin mõne fänniga okei, midaiganes
|
|
|
Post by Maris on Apr 17, 2006 20:45:39 GMT 1
eraelu kohta nii palju, et tegelt meedia mehi ei huvita, kas see kellegi eraelu vms. peaasi et leht müüks.kuigi on kaa erandeid.
ja pilti kohta nii palju, et tõesti, kust nad selle pildi said? kalle on nagu 15-16 seal. ;D
|
|
|
Post by Jaana on Apr 17, 2006 21:35:23 GMT 1
Tõsiselt haige artikkel ja tegelikut paljud jäävad seda uskuma ka. Just Vanilla Ninja fännid. Aga kas tõesti on neid kollaseid ajalehti ja ajakirju vaja?! Kas me sellist Eestit tahtsime?
|
|