|
Post by Mari-Liis on Apr 18, 2006 6:01:48 GMT 1
Minumeelest on SL Õhtuleht küll väga "rabava" uudisega välja tulnud. Suur asi ka, kui keegi käib kellegagi käest kinni. On palju olulisemaid uudiseid, kui "kes kellega käib?!". Ja üldsegi, kui nad tahavad uudiseid kirjutada, siis mõelgu midagi paremat välja. Päris lollusi ei ole ju ka mõtet kirjutada
|
|
|
Post by Jaana on Apr 18, 2006 15:20:03 GMT 1
Tegelt mind häirib hullult, et ajakirjandus sekkub nii palju inimeste eraellu. Nad võivad olla küll jah kuulsused, aga ka neil on õigus privaatsusele.
|
|
|
Post by maria on Apr 18, 2006 15:45:03 GMT 1
neid ennast häirib see ka kindlasti, kellest kirjutatakse. ajakirjandus teenib raha lihtsalt selle arvelt ning see on ebaaus aga sinna ei saa ka midagi parata. Ja kui sel kõigel on ka mingi tõepõhi all, siis minu arvamus oleks küll selline, et las Kalle teeb mis tahab, ja keegi ei peaks sellesse sekkuma (aga ometi sekkutakse ja see on kurb.)
|
|
|
Post by Jaana on Apr 18, 2006 15:53:03 GMT 1
neid ennast häirib see ka kindlasti, kellest kirjutatakse. ajakirjandus teenib raha lihtsalt selle arvelt ning see on ebaaus aga sinna ei saa ka midagi parata. Ja kui sel kõigel on ka mingi tõepõhi all, siis minu arvamus oleks küll selline, et las Kalle teeb mis tahab, ja keegi ei peaks sellesse sekkuma (aga ometi sekkutakse ja see on kurb.) Jah...
|
|
|
Post by Triinu on Apr 18, 2006 16:06:49 GMT 1
kusjuures ma mainisin oma tänases kirjandis ka seda teemat kaudselt:D
|
|
|
Post by Doris on Apr 18, 2006 16:16:56 GMT 1
kusjuures ma mainisin oma tänases kirjandis ka seda teemat kaudselt:D Millest kirjand oli? ;D Ja muide, see jälitamise teema on minujaoks väga weird.. Lastel polnud midagi muud teha või? Shit kui nõme minuarust.
|
|
|
Post by Triinu on Apr 18, 2006 16:19:21 GMT 1
kusjuures ma mainisin oma tänases kirjandis ka seda teemat kaudselt:D Millest kirjand oli? ;D Ja muide, see jälitamise teema on minujaoks väga weird.. Lastel polnud midagi muud teha või? Shit kui nõme minuarust. "Mida olen viimasel ajal trükikirjandusest leidnud või/ja otsinud"-... ;D
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 18, 2006 16:54:59 GMT 1
Ja kuidas sa selle teema sinna sisse panid?
|
|
|
Post by karol on Apr 18, 2006 17:08:01 GMT 1
Ja muide, see jälitamise teema on minujaoks väga weird.. Lastel polnud midagi muud teha või? Shit kui nõme minuarust. Sulle ei meeldi siis jälitada??? Jumala änks on tegelt. Ma võtan iga kord Virru digika kaasa, nii igaksjuhuks. Pärast müün Justile maha pildid
|
|
|
Post by Doris on Apr 18, 2006 17:31:53 GMT 1
Ja muide, see jälitamise teema on minujaoks väga weird.. Lastel polnud midagi muud teha või? Shit kui nõme minuarust. Sulle ei meeldi siis jälitada??? Jumala änks on tegelt. Ma võtan iga kord Virru digika kaasa, nii igaksjuhuks. Pärast müün Justile maha pildid Ära valeta topsik ;D Viimased kaks korda sul küll digikat polnud ;D. Ja ei meeldi jah jälitada.. Mulle ka ei meeldiks, kui mingid võõrad mul järgi käivad ;D
|
|
|
Post by karol on Apr 18, 2006 18:56:38 GMT 1
Sulle ei meeldi siis jälitada??? Jumala änks on tegelt. Ma võtan iga kord Virru digika kaasa, nii igaksjuhuks. Pärast müün Justile maha pildid Ära valeta topsik ;D Viimased kaks korda sul küll digikat polnud ;D. Ja ei meeldi jah jälitada.. Mulle ka ei meeldiks, kui mingid võõrad mul järgi käivad ;D Sul pole seda karta Sa pole üldse popppppp
|
|
|
Post by inxu on Apr 18, 2006 20:49:43 GMT 1
no ma ka ei tea... et nagu "hejj, vaadake, kalle ja lenna! jälitame!"... ja siis me räägime et pole nagu meie asi... khmm, siin tekib vastuolu ju! nii et laske neil olla, pole vaja seda teemat arutada ja seda enam pole vaja neid jälitada.
|
|
|
Post by Doris on Apr 19, 2006 13:07:52 GMT 1
Ära valeta topsik ;D Viimased kaks korda sul küll digikat polnud ;D. Ja ei meeldi jah jälitada.. Mulle ka ei meeldiks, kui mingid võõrad mul järgi käivad ;D Sul pole seda karta Sa pole üldse popppppp Arvad? ;D
|
|
|
Post by karol on Apr 19, 2006 17:26:23 GMT 1
Ei, ei arva. Mina jälitaksin sind küll
|
|
|
Post by Doris on Apr 19, 2006 18:13:16 GMT 1
Ei, ei arva. Mina jälitaksin sind küll Okei, homme koolis pean oma seljatagust silmas ;D
|
|