|
Post by inxu on Apr 2, 2007 16:52:45 GMT 1
Placebo 28. mai Saku Suurhallis Piletid saadaval Piletilevis ja Statoilis õpilasele hinnaga 495, täiskasvanud 595 alates 5. aprillist, aga FBI Concert Club'i ja Placebo Eesti Fanclub'i liikmetele juba 2. aprillist! Mina igatahes plaanin minna piletit ostma Siis näeb ikka kaks Briti parimat live act'i kahe kuuga ära, wijeah!
|
|
|
Post by Jaana on Apr 8, 2007 8:04:03 GMT 1
Vot siia tahaks küll minna, aga kahjuks jääb ära
|
|
|
Post by madli on Apr 8, 2007 10:16:33 GMT 1
ma lähen vist placebole päev varem, helsinki jäähalli see on väga vist praegu.. aga ma ei näe põhjust, miks mitte minna
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Apr 8, 2007 11:45:33 GMT 1
vaatab,äkki lähen
|
|
|
Post by inxu on Apr 8, 2007 14:39:54 GMT 1
ma lähen vist placebole päev varem, helsinki jäähalli see on väga vist praegu.. aga ma ei näe põhjust, miks mitte minna sul õnnestus helsingisse pilet saaa? wow sellesmõttes, et see müüdi ju ülimalt kiirelt välja
|
|
|
Post by madli on Apr 8, 2007 18:05:54 GMT 1
tegelikult ma ise pole selle heaks veel suurt midagi teinud sõbrad ostsid korraga 4 piletit, aga kuna siis tuli välja, et placebo tuleb eestisse ka, ning et piletid on ju poole odavamad ja laeva jms asjade peale ei lähe ju ka ekstra raha, siis kaks kutti hüppasid alt ära. niisiis on nende piletid üle.. ja neid pakuti lahkelt mulle
|
|
|
Post by inxu on Jun 1, 2007 13:46:00 GMT 1
ma tahtsin öelda, et väga lahe kontsert oli. sound alguses oli natuke niru, aga hiljem oli muhe. vähemalt selle koha peal kus mina olin. sain päris hea koha, kuhugi ette poole ainus, millest ma väga puudust tundsin oli Protect Me From What I Want ja This Picture'i esitamine, aga samas jällegi tehti kõik hitid ära ja üsnagi palju Medsi lugusid. võib-olla kõige erilisema mulje jätsid Special K, Twenty Years ja Every You, Every Me esitus. kuigi ka teised lood mängiti vägagi hästi ära. ja mulle väga meeldis mr Molko arrogants kogu publiku suhtes. igati lahe elamus oli igatahes
|
|