Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on Mar 26, 2006 11:32:04 GMT 1
ei olnud
|
|
|
Post by kiku on Mar 26, 2006 13:15:41 GMT 1
ei olnud jah...seda jänksi juttu seal pole vist eriti mõtet uskuda...või noh mina ei tea...tegelikult ma ei saa temaga üldse läbi, vahva on koos moded olla...mina postitan midagi tema kustutab ära ja pidevalt on nii...vahva:D.
|
|
Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on Mar 26, 2006 13:22:40 GMT 1
a klge mis elava legendi foorumi adre on?
|
|
|
Post by kiku on Mar 26, 2006 13:27:38 GMT 1
elavlegend.forumplace.com
|
|
|
Post by liisi on Mar 26, 2006 14:09:12 GMT 1
muuseas jah, mind imestas ka see, et seal öeldi, et slide vilistati maha. minuarust nii küll ei olnud.
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 26, 2006 14:15:01 GMT 1
Minu arust ega neil nüüd erilist sooja vastuvõttu seal küll ei olnud. AGA minu arust vilistati suhteliselt mõlemad soojendajabändid maha. Meie saime küll päris kõvasti peksa väikeste Vanilla Ninja fännide käest
|
|
|
Post by kiku on Mar 26, 2006 15:31:01 GMT 1
oligi ju...ninja fännid karjusid koguaeg ninjasid:P.
|
|
|
Post by inxu on Mar 26, 2006 15:31:42 GMT 1
olin ise kohal ja mina nägin hoopis sellist asja: elavale legendile elati kaasa, slide'le elati rohkem kaasa. keegi eriti kedagi ei peksnud, vähemalt mind ja minu seltskonda mitte aga ma arvan, et asi oli meie ilusates slide'i pusades. läbi saadi sõbralikult. meie ajasime seal vn'i fännidega juttu ja aitasime pigem üksteisel seal massis ellu jääda.
ja no selle vilistamise jutu... khmm, jah, ma parem ei kommenteeri seda pikalt aga panen selle teatud inimeste ego upitamise arvele.
|
|
|
Post by kiku on Mar 26, 2006 15:36:39 GMT 1
mina olin kah kohal ja ei kuulnud seda maha karjumist...aga pärast kontserdit olevat Martin Elava Legendi Siimule ninna hüpanud või midagi, ma täpselt ei tea kah, sest ma ei süvenenud sellesse eriti, kui Siim sellest rääkis.
|
|
|
Post by madli on Mar 26, 2006 16:10:10 GMT 1
mina olin kah kohal ja ei kuulnud seda maha karjumist...aga pärast kontserdit olevat Martin Elava Legendi Siimule ninna hüpanud või midagi, ma täpselt ei tea kah, sest ma ei süvenenud sellesse eriti, kui Siim sellest rääkis. Ei tahaks küll uskuda seda, kuid et ma sellest midagi ei tea, siis parem ei ütle ka midagi.. Aga seda jah, et minu arust olid ninjade fännid küll päris normaalsed, kaklema küll keegi ei tulnud ;D Ja ega..võib-olla vahel isegi segab, kui keegi täiesti hingest seljas hüppab, aga no kõik fännid ju elavad oma lemmikule kaasa Niiet polnud hullu midagi, ja mõlemad soojendusbändid võeti kenasti vastu
|
|
|
Post by kiku on Mar 26, 2006 17:29:51 GMT 1
ma kah ei tead asjast rohkem, sest siis kui sellest juttu oli siis mulle see huvi eriti ei pakkunud, sest ma ei saanud aru, mis põhjusel oleks pidanud Martin Siimule ninna hüppama või midagi, samas miks peaks Siim mulle valetama, ta on siiski mu sõber ...samas vana teema:P.
|
|
|
Post by inxu on Mar 26, 2006 17:55:42 GMT 1
ma ei ütle muud kui ego... ja mitte muudu oma. nende kahe bändi vahel on suhtselt palju rivaalitsemist olnud ja teades tundes slide'i poisse suhteliselt hästi võin julgelt väita, et nemad ei hüppaks kellelegi ninna. nad pigem toetavad ja nii, elava legendi omad on ise selle rivaalitsemise ja asja esile kutsunud. sorri, aga just täpselt nii mulle tundub.
|
|
|
Post by kexuke on Mar 27, 2006 14:54:40 GMT 1
nende kahe bändi vahel on suhtselt palju rivaalitsemist olnud, elava legendi omad on ise selle rivaalitsemise ja asja esile kutsunud. sorri, aga just täpselt nii mulle tundub. no aga siis võib nende EMK kohtumisest ju päris põhimõtteline ja selline tõsine võitlus tulla. Ma loodan et suudetakse ikka rahulmeelselt ja sõbralikult hakkama saada. Nii bändide kui fännide poolest. (tean et osad EL fännid on suht vaenulikud slaidi suhtes)
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 27, 2006 15:04:32 GMT 1
Ma kavatsen oma Elava Legendi fännidest sõbrannade mobiilid ära varastada saate ajaks See siis minupoolne panus
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 27, 2006 16:36:45 GMT 1
hehe ;D vn kontserdi ajal mina ka mingit lavalt maha vilistamist ei kuulnud... maybe sellepärast, et mul oli liiga palju tegemist kaasa elamisega ;D
|
|