|
Post by Bubble on Sept 10, 2006 21:06:47 GMT 1
äkki oligi põhjuseks see reklaam okei-okei. aga ikkagi, paradise crew on ju veelhullem nimi kui elav legend :S
|
|
|
Post by Riin on Sept 11, 2006 15:54:31 GMT 1
tundub, et liviko ja viru valge lõpetasid nende toetamise okei, nali-naljaks, ega bändi nüüd nime vahetus just muutma ei peaks... oleks põnev teada mis nüüd siis selle nimevahetuse küll tingis... keegi tegelane kirjutas nende ametlikul foorumil selle kohta: 03.09.06 Sai band jälle üle pikaaja kokku ja me tegime tähtsa koosoleku. Kuna praegu on bandis paus ja palju asju muutumas: meile lisandus uus liige, kirjutame uut musa, on ilmumas uus plaat, siis otsustasime ka vahetada nime. Põhjus ei ole aga ka ainult muutustes ja uues asjas vaid kuna me kirblame ka vaikselt juurde ingliskeelset musa, siis on see vajalik ka tulevikuplaanideks. Ja ei ole mõtet ka vaikida sellest, et Kristjanil viskas lõpuks üle ka see, et igal ürituse pidime oma bandi nime nägema viinapudeli reklaamide kõrval! Muidugi on võimalus nimesi patendeerida, aga kahjuks ei ole aega meil hakkata sellise protsessiga tegema ja me ei näe selle vajalikustki:) Meie koosseis jääb samaks ja samamoodi ka meie ju:)...Ärge kardge muutusi, sest meie naudime neid:)...ja elu ongi üks areng ja muutumine:)...Miks just see nimi?...seda sellepärast, et maapealne paradiis on rock n roll ja paradiis on vist üldse selline groove koht vähemalt meie jaoks (nagu meie uus musagi:))...Sellepärast siis nimi Paradise....aga sõnal crew on meil eriti sügav tähendus ja seda eriti Kristjani jaoks. Teades et band on tema ja meiejaoks kui teine pere:)!!!!!!!!!!! ja seda sõna olete kindlasti kuulnud ka laulus "Ainult minu maailm"Smile..Nii et ..Vot nii!...Nii et ärgem kardgem muutust...vaid kütame veel võimsamalt edasi!!!!!..varsti hakkame tegelema ka uue fännistuffiga...ja tuleb palju uut ja huvitavat...rock n roll.......we love ya!......Teie Paradise crew mingid lollakad ja vastikud vead on seal sees, nii et ma ei tea, kui väga sellel tõepõhja all on, aga.. tundub loogiline
|
|
|
Post by inxu on Sept 13, 2006 9:53:05 GMT 1
postimehes ma nägin oli sellekohta ka mingi nupuke. noh, edu neile kuigi, ma ei saa jätta mainimata, et üks ego kumab kogu tekstist läbi
|
|
|
Post by Doris on Sept 13, 2006 17:06:08 GMT 1
|
|
|
Post by inxu on Sept 15, 2006 13:58:52 GMT 1
mhmh, ma sattusin sinna ka üks päev. nagu deem, autole on lausa terve eraldi osa pühendatud. me vist peaks family lehele ka tegem eraldi osad a'la roberti jalgratas, sandri mopeed, muudu nokamüts, kalle püksitaskud ja henri ruuduline märkmik
|
|
|
Post by pisike on Sept 15, 2006 17:43:05 GMT 1
Paradise Crew on niiii naljakas nimi tegelikult...mul tuleb seda nime lugedes, kuuldes ja midaiganes veel silme ette ringis istuvad pilves kutid jakõigil on mingi Kristjan Kasearu armastamise periood peal. romeo&julia muusikali pärast, ise ma seda vaatamas käinud pole ja Kasearusse ära armuda ei taha(vaevalt, et see juhtuks), niiet ei lähe ka et nagu mulle üldse ei meeldi nad. ja vabandust kui kedagi solvasin. minu jaoks lihtsalt on nii
|
|
birgit
Uustulnuk.
*Your?e a regular decorated emergency*
|
Post by birgit on Sept 16, 2006 11:07:16 GMT 1
džiisas, mis nimi neil nüüd on.. omg. kusjuures, romeo ja julia oli küllaltki hea, kuid mulle see Kasearu ei meeldi, kohe kuidagi mitte. autš. see oli hea- roberti jalgratas, muudu nokamüts.. ;D irw..
|
|
|
Post by Laura. ^^ on Sept 27, 2006 14:44:28 GMT 1
EKKEEE ! EIEII. SEE BÄND MULLE EI SOBI! ma kunagi olin fänn.
|
|
|
Post by marxuke on Sept 27, 2006 15:32:00 GMT 1
nohh ei fänna aga esilaulja on niiiiiii seks (A)
|
|
|
Post by MeriLiis on Sept 27, 2006 15:47:57 GMT 1
margot kuule.. sa võiksid seda teemat parem koolis arendada ;D ma ei taha teada vahest sindki xD aq jah, mulle ka ei meeldi ja see kristjan või mis iganes ta ka nimi ei oleks mulle ka ei meeldi
|
|