|
Post by inxu on Oct 6, 2006 20:08:55 GMT 1
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 6, 2006 20:25:46 GMT 1
ei meeldi mulle (a) emme fännab pmt ;D
|
|
|
Post by madli on Oct 6, 2006 20:27:59 GMT 1
Mm.. Mulle ta isegi meeldib. Selline väga väga ilus pehme hääl on tal ja vahel siis kui tuju on ikka sajaga nullis, siis läheb peale küll
|
|
|
Post by inxu on Oct 6, 2006 20:34:26 GMT 1
see lugu kuidas mina Norah Jones'i juurde jõudsin teeb mul alati südame seest soojaks, seega kirjutan siia ka. lihtsalt hästi armas oli see kohtumine mul selle inimesega too kord. nimelt "näitas mulle teed" selle laulja muusika juurde Slide'i eelmine klahvamees Arno kui ma ükskord tema ja tema rattaga mööda Tartut paterdasime/sõitsime ja maailma asju arutasime. Arno oli just siis sõjaväkke minemas (2 päeva pärast kui ma ei eksi) ja ta just kuulas Norah Jones'i pleierist ja tegi mulle väga lühidalt selgeks, et Paidesse jõudes ma pean ka teda kuulama. no ja nii ma tegingi ja peale seda oli Norah Jones'i plaat väga pikka aega just see plaat, mille ma enne magamaminekut käima lükkasin. teine asi, kuulan teda siis kui tahan debordada. või vahel öösel kohvi juues on ta ka ülihea. nii et siis mulle meeldib =) tõeliselt hea kohviku muusika kusjuures ka
|
|
|
Post by Maris on Oct 6, 2006 20:41:46 GMT 1
kunagi meeldis ta mulle. nüüd nagu lihtsalt pole huvi tundnud
|
|
|
Post by Keitti on Oct 11, 2006 12:53:41 GMT 1
eem..ma ei tea . .ei saa öelda, et ei meeldi. asi selles, et ma lihtsalt ei ole huvitatud tema muusikast. . . aga mõned lood on head. hääd.
|
|
|
Post by madli on Oct 11, 2006 19:34:27 GMT 1
kunagi näidati hästi tihti telekas tema muusikavideot laulule "sunrise". hästi armas video, ja lugu meeldib mulle ka
|
|