|
Post by madli on Apr 5, 2006 15:08:54 GMT 1
Minu meelest siin vist ei olegi RB kohta eraldi teemat.. Enamus vist teavad jah Recycle Bin'i just selle järgi, et Robi seal mängis/mängib. Nüüd ma ei teagi, et kas bänd läks lahku või on see ainult kuulujutt? Sest, et 29.aprill on neil ju kontsert, kuhu näiteks mina kavatsen kindlasti minna Eniveis..Sain endale nüüd LÕPUKS selle plaadi ja mulle meeldib. Tegelikult ma sellist muusikat ei kuulagi eriti, aga on ikka hea küll Nii, et kuidas siis teile meeldib?
|
|
|
Post by inxu on Apr 5, 2006 15:18:45 GMT 1
mina teadsin Recycle Bin'i juba enne kui Robi Slide'ga liitus. See oli väga positiivne üllatus minu jaoks Recycle Bin ei ole laiali läinud ja selle üle on mul ütlemata hea meel! neil on tervelt kaks live'i tulemas see kuu ja ma annan endast parima, et mõlemale jõuda, sest neid ei tahaks mitte maha magada. Recycle'i muusika on suhteliselt just täpselt see, mis mulle väga väga väga meeldib!!!! Nende plaat, Incomplete Schizophrenia, on minu plaadi riiulit juba selle ilmumisest saadik kaunistanud ja kui nad veel väga aktiivselt tegutsesid, siis oli Recycle Bin just see bänd, keda ma alati oma välismaalastest tuttavatele reklaamisin Väga vinge oli ka selle bändi kodukas, mis kahjuks enam netis ei ripu Igatahes on RB olnud minu lemmik bändide hulgas juba enne Slide-Fiftyt ja jääb sinna veel väga pikaks ajaks Minu eriliste lemmikute hulka kuuluvad kindlasti Sonesta, Myopia, Bath of Brains, Cloned ja Walls. Kui üldse nende puhul millegi kalal iriseda saaks siis oleks see laulja, kes teatud kohtadel lihtsalt hääleliselt välja ei vea aga muidu keep on rocking RB!!!
|
|
|
Post by madli on Apr 5, 2006 15:24:05 GMT 1
Recycle Bin ei ole laiali läinud ja selle üle on mul ütlemata hea meel! neil on tervelt kaks live'i tulemas see kuu ja ma annan endast parima, et mõlemale jõuda, sest neid ei tahaks mitte maha magada. whoa, väga vahhhvaaaa ei tea, kes see oinas oli siis, kes mulle sellist udu ajas ;D Aga igal juhul väga tore! Siis saab ehk kunagi veel kontserditele, sest ma olen kindel, et see Tartu oma mulle väga meeldib
|
|
|
Post by Kristiina on Apr 5, 2006 15:24:41 GMT 1
ka mina ei saaks öelda,et mulle ei meeldi Recycle Bin... pole just väga selle bändi austaja ja plaati mul samuti pole.. aga kuulata võin seda kindlasti igal ajal kohe hea meelega
|
|
|
Post by inxu on Apr 5, 2006 15:32:04 GMT 1
Recycle Bin ei ole laiali läinud ja selle üle on mul ütlemata hea meel! neil on tervelt kaks live'i tulemas see kuu ja ma annan endast parima, et mõlemale jõuda, sest neid ei tahaks mitte maha magada. whoa, väga vahhhvaaaa ei tea, kes see oinas oli siis, kes mulle sellist udu ajas ;D Aga igal juhul väga tore! Siis saab ehk kunagi veel kontserditele, sest ma olen kindel, et see Tartu oma mulle väga meeldib pmst ei ole keegi sulle udu ajanud ma tahaks arvata lugu oli lihtsalt selline, et nüüd 22. aprillil on nende esimene live üle väga väga väga pika aja. vahepeal otsustati lihtsalt aeg maha võtta ja nii ja pmst oldigi laiali mindud. nüüd tuldi jälle kokku eks paistab kas tehakse ainult kaks live'i või tuleb neid veel igatahes mina küll tahaks loota et neid tuleb veel ja veel
|
|
|
Post by Keitti on Apr 8, 2006 15:29:09 GMT 1
Pole kuulnud. bändist olen kuulnud aga muusikat jh kahjuks mitte.
|
|
|
Post by inxu on Apr 8, 2006 15:57:02 GMT 1
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 15, 2006 18:32:20 GMT 1
Mina tean Recycle Bin'ist ka põhimõtteliselt ainult seda, et Robi on seal bändiliige. Aga see on juba suur pluss, et 29ndal nende kontsertile minna!
|
|
|
Post by Jaana on Apr 17, 2006 15:31:51 GMT 1
Mina lähen 29 neid vaatama. Ma ei tea neist kahjuks mitte midagi. Noh ainult seda et Robi mängib seal. Tegelt on mul vist üks Recycle Bin'i laul arvutis, aga ma pole päris kindel kas see on ikka nende oma. Seda tean ka et laulja läks Londosnisse õppima. (Seda ütles Robi pimp tv's)
|
|
|
Post by Bubble on Apr 17, 2006 21:05:40 GMT 1
Päris hea.
|
|
|
Post by inxu on Apr 22, 2006 16:16:10 GMT 1
täna-täna-täna!!! jeee!! üle kes-teab-kui-pika-aja jälle Recycle Bin laval eks siis varsti suund Rock Cafe'le siit Paidest ja moshime!
|
|
|
Post by kiku on Apr 23, 2006 19:20:28 GMT 1
keegi käis neid rock cafes kuulamas siis? kuidas oli?
|
|
|
Post by inxu on Apr 24, 2006 11:13:30 GMT 1
mina käisin!!! oli super igati pidi. Recycle oli instrumentaalselt isegi No Big Silence'ist üle ja Robi oli rohkem omas elemendis kui kunagi varem hästi lahe oli ka see, et Muudu oli kontserdil ja siis sai temaga ka koos natuke rokkida seal. milles ma küll nõka pettusin oli see, et nad ei mänginud Path of Brains'i aga sellest hoolimata oli väga väga vinge. ja uued lood olid ka suhtselt kõvad. kiidaks veel vokaali kohati jättis ikka kõvasti parema mulje kui nende enda päris laulja. aga jah, et oli super vinge live kahjuks ma ise pilte ei teinud nii et sellega ei saa kedagi rõõmustada aga kui leian kusagilt pilte eks annan teada
|
|