|
Post by Krissu (: on Apr 1, 2006 10:33:14 GMT 1
mis arvate? minuarust suht normaalne. koguaeg, kui raadiot kuulan , ja ntx ütleb et '' nüüd eesti muusikat, tartu bänd.. [oleks slide-fifty noh:)] supernoova [deem ;D ]'' ;D
|
|
|
Post by inxu on Apr 1, 2006 12:27:42 GMT 1
pole kordagi kuulnud!! aga no ehk viitsin kõrva peale visata. peab ju ütlema kõrva, sest kuulan... kui vaataks siis öeldaske pilgu ja kui katsud siis ütled käe. nah, midaiganes mul kammib vist väheke.
|
|
|
Post by Keitti on Apr 1, 2006 14:15:31 GMT 1
ple kuulnud laule aga bändist endast olen kuulnud.
|
|
|
Post by sffanz on Apr 1, 2006 16:56:06 GMT 1
pole bändist ega lauludest kuulnud.
|
|
|
Post by Doris on Apr 1, 2006 16:58:52 GMT 1
Ei ole ka neist kuulnud.. Laule ka pole. Kohe hakkan otsima netist. Nii.. Bänd on Supernova. Ühe o-ga. Ja neil on laul "Mustas Vaikuses". Muud ei saanud teada . Tegelikult oli liikmete nimekiri ka, aga see vist ei ütle midagi...
|
|
|
Post by Greta on Apr 1, 2006 18:57:02 GMT 1
mis stiili muusikat teevad?
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 2, 2006 18:10:51 GMT 1
olen kuulnud seda lugu eem.. mingine mustas vaikuses or sth.. aq hetkel ei mäleta seda eriti ;D
|
|
|
Post by Doris on Apr 7, 2006 6:41:46 GMT 1
Eile oli "Hoia ja Keela"'s. Ma alguses ei kuulanud sõnu eriti, vaatasin et ahah supernova, kena laul. Ei viinud kahte otsa kokku üldse ;D. Lõpuks kui siis kohti näidati, siis ma alles märkasin, et SUPERNOVA?? Mustas vaikuses?? Oo, see oli ju see bänd ;D Igatahes meeldis küll, video ei olnud küll kuigi hea (ma võrdlen viimasel ajal kõik eesti videoid slide ja ursula videotega ;D ja ei saa keegi nii hästi tehtud). Aga lugu ma olin raudselt kuulnud enne ka.
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 7, 2006 12:28:18 GMT 1
kuulasin ja vaatasin ka eile täitsa tore
|
|
|
Post by madli on Apr 7, 2006 18:41:19 GMT 1
Ma nägin eile ainult Hoia ja Keela lõppu, niiet ma ei oska selle bändi kohta midagi öelda. Lõpus näidatakse mingi paar sekki seal Top 5-s kahjuks.. Aga seda ma nägin, et seal mängib üks kõige lahedamatest bassistidest üldse
|
|
|
Post by inxu on Apr 7, 2006 18:47:06 GMT 1
^ jah, ma panin seda ka tähele kui täna hoia ja keela kordust vaatasin. mõtlesin umbes neli korda, et kas see ikka saab tema olla. aga bändi kohta siis... ma ei tea, pole nagu päris väga minu maitsele aga just ära ka ei sunni kruttima kui kusagilt kuulen.
|
|
|
Post by Keitti on Apr 8, 2006 15:28:13 GMT 1
ei meeldi (:
|
|
|
Post by Kristiina on Apr 8, 2006 20:32:35 GMT 1
Ma nägin eile ainult Hoia ja Keela lõppu, niiet ma ei oska selle bändi kohta midagi öelda. Lõpus näidatakse mingi paar sekki seal Top 5-s kahjuks.. Aga seda ma nägin, et seal mängib üks kõige lahedamatest bassistidest üldse Urmas eks?? kes see muidu seal Sikupillis tookord enne slide'i oli.. tema?
|
|
|
Post by madli on Apr 9, 2006 12:59:18 GMT 1
Ma nägin eile ainult Hoia ja Keela lõppu, niiet ma ei oska selle bändi kohta midagi öelda. Lõpus näidatakse mingi paar sekki seal Top 5-s kahjuks.. Aga seda ma nägin, et seal mängib üks kõige lahedamatest bassistidest üldse Urmas eks?? kes see muidu seal Sikupillis tookord enne slide'i oli.. tema? Kristiina, sellest me ei räägi! meresool ja kanapuljong.. ;D Aga oli küll tema
|
|
|
Post by Kristiina on Apr 9, 2006 13:18:22 GMT 1
tundus lahe vennike
|
|