|
Post by madli on Mar 27, 2006 17:15:43 GMT 1
Noo, bänd, mis on vist saanud nii positiivset kui ka negatiivset vastukaja vist..kõikjal ;D Minule meeldib, kuigi viimasel ajal on kuidagi jama. Samad vanad lood kogu aeg...Kunagi oli isegi väga suuur hullus peal, Kristiina peaks mäletama, kuidas ma talle pinda käisin oma Sallerite ja Martinitega No, eniveis, teie arvamused? ;D
|
|
|
Post by Keitti on Mar 27, 2006 17:20:17 GMT 1
täica lamp , kui kuulan siis kuulan kui ei kuula siis ei kuula.
|
|
|
Post by Triinu on Mar 27, 2006 17:20:22 GMT 1
praegu on masendus muusika minu jaoks kuna see tuletab mulle meelde eelmise aasta läti reisi ,mis oli lihtsalt super(täpsustuseks siis et me kuulasime terve tee smilersit ;D) aga ei muidu mulle meeldib ;D
|
|
|
Post by Kristiina on Mar 27, 2006 17:26:29 GMT 1
ee... ja mitte vähe ma ei mäleta seda eks isegi kuulasin vahepeal,aga eriti vaimustuses ma praeguseks smilersist pole. aga oojaa,ma olen neist palju kuulnud
|
|
|
Post by inxu on Mar 27, 2006 17:30:39 GMT 1
mulle ikka meeldib kuigi nõustun madliga, et asi hakkab vaikselt vanaks jääma, sest lood korduvad juba natuke. aga kindlasti jah tooks esile sellist meest nagu Martin Jürman, kes on raudselt eesti üks andekamaid noori kitarriste. ja see tuletab mulle omakorda meelde, et ma ei ole temaga ikka väga pikka aega suhelnud... kahju. aga eks peab end varsti jälle mõne smilersi live'i poole oma sammud seadma aga smilersi suht tabavad sõnad on täiesti legendaarsed ju. tunne on hea ja tuju on mega, täna tuleb pidu siga vinge ja kõva, mõnus on olla ja mured ei piina... või et süda hell ja meel on malbe, veregrupp on viru valgeja muidugi nende kaunimatest kaunimad armastuslaulud nagu Ma Palun Andeks Su Käest, Seilan 7 Merd, Nii Sind Ootan ja Sina Oled Õige... ja mainiks ära sellise loo nagu Võid Panna Mind Ketti see on kuidagi ka mulle armsaks saanud rääkimata katustel käimisest ja paljudest teistest lugudest oijah. Smilers on legend ja selleks ta ka jääb.
|
|
|
Post by madli on Mar 27, 2006 17:35:16 GMT 1
Nõustun totaalselt sinuga, inxu Et siis enne vist jäi mainimata ka, et tavaliselt kui kontserditel olen, siis ikka seal vasakul pool Hendrikust..juu nõu Ehk siis Martini ees. Kuigi, no offence, aga viimane kord jäi temast küll väga tobe mulje Käest ära täitsa, moss-moss kogu aeg, paar pisikest naeratust terve konsa ajal võib-olla. Ja kui on paha tuju bändil, siis ei saa seda..nagu laengut vms kätte, noh..
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 27, 2006 21:02:37 GMT 1
okei, mai viitsi teie pikka teksti lugeda präägu, aq ma ennem kuulasin, nüüd kuulan aint slidet, mõni teine laul tuleb vahest vahele ;D
|
|
|
Post by mirru. on Mar 28, 2006 14:43:34 GMT 1
normaalne ;D
|
|
|
Post by kiku on Apr 1, 2006 22:53:12 GMT 1
osad laulud on head, vanasti oli parem ja sai natukene kuulatud, aga muidu eriti ei meeldi...
|
|
|
Post by mirru. on Apr 3, 2006 17:01:21 GMT 1
Tegelt enne oli neist nagu rohkem kuulda,aga nüüd mingi ei esine eriti ega mitte mingit särki ega värki ;D
|
|
|
Post by kiku on Apr 3, 2006 18:21:28 GMT 1
kuskilt kuulsin täna, et Sal-Saller sai isaks...ei tea kas ka õige jutt.
|
|
|
Post by madli on Apr 3, 2006 18:23:31 GMT 1
Tegelt enne oli neist nagu rohkem kuulda,aga nüüd mingi ei esine eriti ega mitte mingit särki ega värki ;D tegelikult nad esinevad ikka, aga rohkem ööklubides. ja ega jah, plaatide-värkidega on nad venima tõesti jäänud.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 16, 2006 7:45:28 GMT 1
Võin kuulata, aga mitte lõpmatuseni. Uusi laule pole ka nagu tulnud viimasel ajal. Ei tea. Suhteliselt neutraalsel positsioonil nende suhtes.
|
|