|
Post by inxu on May 20, 2006 7:41:39 GMT 1
tänases slõl'is plaadi arvustus Slide-Fifty, «Reach Out», Mojo Records Paljude noorte neidude unenägude kangelased Slide-Fifty’st on oma maailmavallutusplaanide täitmiseks astunud järgmise sammu. Eelmine plaaditiraaþ läbi müüdud, on õige aeg uueks albumiks. «Reach out» on kerge ja hoogne pop-rock, mis küll erilise muusikalise originaalsuse või kunstipärasusega ei hiilga, kuid massideni jõudmiseks ongi igasugune hirmus uuenduslik suhtumine ja käitumine ülemäärane ja ebavajalik. Kaasahaaravate kitarrikäikude, julgete süntesaatorihelide ja ilusate soengutega võidavad poisid veel palju südameid. Teatud eesmärkide puhul on uus plaat kindlasti väga hea. Lausa suurepärane. Korralikult tehtud ühtlane album toob kindlasti edu kõikvõimalikes muusikaedetabelites ka sel korral. Jääb vaid oodata kiljumapanevalt põnevaid eraelulisi skandaale, et ka Kroonika neid lõpuks ometi märkaks. Vaata ka www.slidefifty.comootasin isegi hullemat kuna kuulsin selle arvustuse valmimisest juba varem ja siis ei tõotanud see küll mitte ühtegi head sõna. samas ei midagi hiilgavalt kiitvat. juhei rada7'me kriitikutele ja slide'i vihkajatele.
|
|
|
Post by Kristiina on May 20, 2006 9:12:45 GMT 1
ja tänases sl õhtulehes oli veel ju sellest tänasest Nõmme üritusest ka väike nurgake ja siis veel üks pisike pilt Sandrist ka seal juures
|
|
|
Post by Doris on May 20, 2006 10:46:52 GMT 1
Hmm, slõl on ju teada laavlaav leht:D
See leht on nagu naljanumber..
|
|
|
Post by MeriLiis on May 20, 2006 13:47:53 GMT 1
krt, mul jääb nõmmele tulmata ;D
|
|
|
Post by maria on May 20, 2006 20:56:38 GMT 1
krt, mul jääb nõmmele tulmata ;D sa polnud ainus. aga selle arvustuse kohta.. võibolla mulle ainult tundub aga selles tekstis oleks kohati nagu väheke irooniat.. aga jah , it could've been worse
|
|
|
Post by Riin on May 21, 2006 17:12:44 GMT 1
ah, see õhtuleht on üldse kõige mõttetum leht
|
|
|
Post by Keitti on May 21, 2006 20:52:50 GMT 1
täitsa tõsi -
|
|