|
Post by spectacular on Mar 29, 2006 16:48:38 GMT 1
Briti indie-rocki esindav Franz FerdinandLiikmed: Alexander Kapranos - laulja-kitarrist Nicholas McCarthy - soolokitarr Paul Thomson - trummid Robert Hardy - basskitarr Franzu on välja andnud kaks plaati: Debüütalbumiks on "Franz Ferdinand" ning teisena tuli välja "You Could Have It So Much Better". Nende esimeselt plaadilt pärinev "Take Me Out" võitis MTV Music Video Awardsil “Breakthrough Video” tiitli. Bändi triumf jätkus singli “Michael” riliisiga augustis 2004 ning koju toodi ka Mercuri Prize. Franz Ferdinand seati üles Grammy auhindadele lausa kolmes kategoorias ent USA-st edu ei tulnud. 2005 Brit Awardsil napsati ära "parima Briti bändi" ja "parima Briti rock-artisti" tiitlid. Bändi ametlik koduleht asub SIIN!Osa infost olen kopinud siit.Igatahes. Mina Franzu vägavägaväga!
|
|
|
Post by liisi on Mar 29, 2006 17:06:54 GMT 1
mulle meeldivad väga.
|
|
|
Post by inxu on Mar 29, 2006 17:06:55 GMT 1
mulle kah Franz Ferdinand väga meeldib! täiega kahju, et neid live's pole näinud... igatahes on nad üheks väheseks indie't esindavaks bändiks, mis mulle väga meeldib
|
|
|
Post by Maris on Mar 29, 2006 17:10:01 GMT 1
ma olen mingi paat lugu kuulnud. ja meeldivad.väga.
|
|
|
Post by spectacular on Mar 29, 2006 17:13:32 GMT 1
täiega kahju, et neid live's pole näinud... Sama siin, kuid kui kõik peaks plaanipäraselt minema ..... siis mina näen neid suvel Roskildel. (ptui-ptui-ptui üle vasaku õla)
|
|
|
Post by sffanz on Mar 29, 2006 19:40:52 GMT 1
Minumeelest ka väga head tegijad.Teevad sellist mõnusat vahepealset rocki. Isegi paar lugu leidub mu 'muusika kaustast'. Seda ma mäletan et üksaasta pidi Franz Ferdinand Eestisse äärepealt tulema, aii aga jäi ära
|
|
|
Post by inxu on Mar 29, 2006 20:52:08 GMT 1
^ jah pidi, ma isegi tahtsin sinna minna ja puha ja milles seisnes nali? sissepääs alates 18ndast eluaastast, üritus pidi toimuma 24ndal mail ja 25ndal sain ma 18. nagu ikka eht nõmekas tunne oli algul aga hiljem oli tegelt isegi natuke hea meel, et see live ära jäi *iivl*
|
|
|
Post by kiku on Apr 1, 2006 23:10:36 GMT 1
millegi pärast ei ole kunagi sümpatiseerinud nende muusika, kui raadiost tuleb ära ei keera aga midagi eritilist kah ei paku.
|
|