|
Post by MeriLiis on Mar 4, 2006 21:04:32 GMT 1
ja mis sis nendest arvate?
|
|
|
Post by inxu on Mar 4, 2006 21:08:10 GMT 1
kusjuures ma vist pole neid mitte kunagi live's näinud... kas see on tõesti võimalik.. wow. okei see selleks mõned nende lood meeldivad mulle väga. ja eriti meeldib mulle üks nende video... mis selle video nimi nüüd oligi... igatahes jah, see on lahe video. kõik nende lood mulle peale ei lähe aga mõni on küll väga hea. ma arvan, et eesti muusika on nendega pigem võitnud kui kaotanud
|
|
|
Post by Maris on Mar 4, 2006 21:09:18 GMT 1
mai oska nende kohta kaa midagi arvata. mai kuula neid.lihtsalt.
|
|
|
Post by Keitti on Mar 5, 2006 12:04:16 GMT 1
ei tea. ei jää kuidagi mulle meelde.
|
|
|
Post by eneli on Mar 5, 2006 19:39:38 GMT 1
Ise ei kuula, aga kui kusagilt tuleb mingeid laule, siis minema ei jookse =P
|
|
|
Post by inxu on Mar 5, 2006 22:05:57 GMT 1
haha, täna sai tubekate järgi sooja küll teha
|
|
|
Post by kiku on Mar 7, 2006 9:25:27 GMT 1
kusjuures ma vist pole neid mitte kunagi live's näinud... kas see on tõesti võimalik.. wow. okei see selleks mõned nende lood meeldivad mulle väga. ja eriti meeldib mulle üks nende video... mis selle video nimi nüüd oligi... igatahes jah, see on lahe video. kõik nende lood mulle peale ei lähe aga mõni on küll väga hea. ma arvan, et eesti muusika on nendega pigem võitnud kui kaotanud see video on vist "Ole mu silmadel" vms...mulle meeldib see bänd ja Summer on yks hea suhtumisega tegelane...ja nende laul kus on s6nad "...veel on lootus, veel on aega...tule minuga kaasa...lendame koos yle tumeda taeva..." vms. on saatanast...kaks aastat tagasi kummitas see mind terve suve.
|
|
|
Post by inxu on Mar 7, 2006 13:27:45 GMT 1
hmm, võibolla küll... selles videos ta seal jalutab mööda tänavat ja pärast laulavad ühes mahajäetud majas. aga vist oli jah see video
|
|
|
Post by kiku on Mar 7, 2006 19:51:51 GMT 1
siis oli küll see jah...mulle meeldib kaa see video...osad kohad on sellised hästi ilusad:)...ja samas lõpus on nii naljakas kuidas see lokkidega sell jookseb...lokid lehvivad täiega:D.
|
|