|
Post by Jaana on Jun 8, 2007 20:37:30 GMT 1
Ma nagu ei näinud, et nende kohta oleks oma teema, siis ma mõtlesin, et teen selle. Minu arvamus neist on selline, et alguses ei pöörand neile tähelepanu ja mind ei huvitanud nende värk, aga peale "A Dramatic Letter to Consience" video nägemist MTV pealt mu arvamus muutus. Tohutult tublid poisid! Keep going! www.purevolume.com/bedwettersJa nüüd siis teie arvamused ka..?
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Jun 9, 2007 11:16:26 GMT 1
suht PARIM minu meelest
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 9, 2007 12:50:03 GMT 1
mul pole veel õnnestunud videot näinud, kuid kindlasti parandan seda asja.. aga need uued lood on isegi väga kuulatavad.. Edit: saigi asi ära parandatud. Minu arvates väga hea video, mitte mingi tavaline, mingi hullu stooriga( kuigi vahest on stooridega video ka head). kokkuvõtes mulle meeldis.
|
|
|
Post by Riin on Jun 11, 2007 12:41:31 GMT 1
ma ei pööranud neile ka algul eriti tähelepanu, aga nägin ka seda nende videot ja no see on tõsiselt hea. nagu ka lugu! nii et mulle selle loo põhjal meeldib ;D
|
|
|
Post by inxu on Jun 11, 2007 16:59:46 GMT 1
minu meelest on üks üsnagi sarnane video tehtud aga ma ei suuda välja mõelda, mis bändil... kuidagi väga deja vu tunne tuli seda vaadates. arenenud on nad kindlasti, aga ma ei oska ikkagi nende kohta veel midagi arvata... mind nad oma vaimustuse võrku veel püüdnud ei ole. arvata on, et ei püüa ka aga meeldima võivad nad mulle siiski hakata
|
|
|
Post by madli on Jun 11, 2007 20:59:47 GMT 1
ma olen neid ainult ühe korra kuulnud üldse, see oli harju mäel kunagi, kus oli veel teisigi ülesastujaid. ja seal mõtlesin ma küll, et mis jube bänd see veel on. keegi ärge nüüd isiklikult võtke, aga mulle see tõepoolest ei meeldinud
|
|
|
Post by MeriLiis on Jun 12, 2007 19:58:43 GMT 1
meeldivad ,
|
|
|
Post by boeng on Jun 12, 2007 21:39:11 GMT 1
nende esimesel livel seisin ma paar esimest laulu paigal ja üritasin otsustada, kas nende muusika meeldib mulle või mitte ja kas joosep ikka laulda oskab... peale kolmandat või neljandat laulu mõtlesin: "oh well, s**ta kah!" ja läksin vooluga kaasa. sellest ajast peale kuuluvad nad minu eesti bändide top3'e. iga live teeb mingi lambikas asi väga jaburaks ja inimesed, nii fännid kui bänd ise, on kah väga super toredad.
|
|
Elis
Kasutaja.
|
Post by Elis on Jun 13, 2007 19:31:49 GMT 1
Jaa, näiteks küsib Joosep midagi sellist toredat ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Jul 1, 2007 17:32:16 GMT 1
või ütleb , et võtke enda pluusid seljast ära .. pervar aga muidu ma ei kuula neid viimasel ajal enam .. paar nädalat juba..
|
|
Elis
Kasutaja.
|
Post by Elis on Jul 1, 2007 20:09:13 GMT 1
Tuleks palun ainult uusi laule... Ma ka enam ei viitsi muidu, laivile ikka lähen
|
|