|
Post by Maris on Feb 4, 2007 19:30:27 GMT 1
ma olin suht väga imestunud kui vn ei jõudnud esikolmikusse. gerli looga on kaa nii nagu on. mittemidagi halba aga mitte kaa see mida ma lootsin. aga loodan et gerlil läheb hästi soomes.
|
|
|
Post by madli on Feb 4, 2007 19:53:09 GMT 1
no mina olen päris rahul selle võidulooga. gerli on hea ja tubli laulja ja ma usun, et tal võib päris ilusti minna soomes. mis mul aga eriti silma jäi.. oli soul militia ma polnud seda seal lugude tutvustuses enne näinud, ainult lugu kuulnud. ja minu arvates olid nad hästi tublid!! niisama lugu, ma jah, võib-olla ei kuulaks, aga koos selle tantsuga.. minu arust oli hästi lahe vaadata õhtu tsitaat oli vist: "no kurja küll, nüüd ta kirjutab VEEL ühe sellise loo!" ehk siis mu isa arvas, et laura lugu oleks võinud võita, et loodetavasti lõhmus siis järgmine aasta sellist lugu enam ei kirjuta no täiesti üks-ühele ju, selle eelmise aasta omaga.
|
|
|
Post by inxu on Feb 4, 2007 20:17:42 GMT 1
kusjuures, minu meelest ei ole gerli lugu väga sal-sallerilik nagu tavaliselt hendriku lood on. sellesmõttes, et hendrikul on mingi oma tuntav käekiri aga selle loo puhul see kuidagi ei torka nii hullult silma. selline mõnus lugu ikkagi.
|
|