|
Post by inxu on Jan 27, 2007 21:18:19 GMT 1
niikuinii hakkab see teema popp olema
|
|
|
Post by Jaana on Jan 27, 2007 21:26:55 GMT 1
Mis lood teile siis kõike rohkem meeldisid? Mulle meeldisid Laura ja Vanilla Ninja.. Ja Soul Milita oli kõige-kõige nõmedam minu meelest :S
|
|
|
Post by inxu on Jan 27, 2007 21:31:30 GMT 1
Legelt olid enamus lood jamad. Osade puhul ma kohe väga ootasin, et nad läbi saaksid...
Minu arvates on ainult kaks lugu sellist, mida võib lugeda keskmisest natuke kõrgemaks ja need on Gerli Padar ja Vanilla Ninja. Ülejäänud lood ei avaldanud erilist muljet.
|
|
|
Post by Maris on Jan 27, 2007 21:31:54 GMT 1
soul militialt ma sellist asja küll ei oodanud. kõigeparemad olid laura ja siis hele kõre koos kristjaniga. vanilla ninja oli kaa suht hea. kuigi ma olin seda lugu juba ammu kuulnud.
aga jah mina valiksin laura, kuigi iseasi on see kuidas tal soomes läheks.
|
|
|
Post by Kriss. on Jan 28, 2007 12:51:23 GMT 1
mu emale meeldis Linda laul.. Soul Militia kohta ütles et poisid on väga kenad aga laul on õudne. endale meeldis inese ja gerli laul.. et siis minu arvust peaks kumbki neist võitma ja laura oli minu meelest ilus aga mind jubedalt häiris see biit seal taga.. seda oleks võinud natukene vaiksemaks teha..
|
|
|
Post by Doris on Jan 28, 2007 14:12:56 GMT 1
Vanilla Ninja. Teised ei jäänud meelde/olid tüüpilised/ igavad jne. Soul Militia kohta ütleks, et tõlge oli juba omaette teema
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 28, 2007 16:00:16 GMT 1
Soul Militia laul oli jube, aga poisid liiguvad hästi Aga laulu sõnum...jah... Mina arvan, et hästi läheks Gerlil ja ehk tõesti Ninjadel ka, kuigi ma ei tea. Laura laul oli normaalne, aga ma ei usu, et ta edasi saaks. Kõige tõenäolisem edasisaaja nendest lauludest oleks ikkagi Gerli või siis tõesti Vanilla Ninja. Kasearu lauludes pidin küll pettuma. Täiesti mõttetud. Kahjuks on tal liiga palju fänne, kes tema poolt hääletavad.
|
|
|
Post by madli on Jan 28, 2007 16:05:56 GMT 1
ma ei ole kunagi eurovisioonist suurt midagi arvanud.. ja ei hakka ka vist arvama mis üldse selle ürituse suhtes üllatas oli see, et sal-saller sinna võistlema läks. ise ta kunagi nii trotsis seda eurovisiooni-värki, et küll on mõttetu jms. aga noh, ajad muutuvad, vist kõiki lugusid ma vaadata ei viitsinudki, aga see ninjade lugu tundus päris tore
|
|
|
Post by Riin on Jan 28, 2007 16:24:21 GMT 1
Ma ühes teises foorumis ütlesin oma arvamuse nende laulude kohta, et.. siin nad on ;D 1. Kristjan Kasearu ja Paradise Crew - tohutult hea. Mulle väga meeldis. Selline mõnus, kaasakiskuv. Oli näha, et Kristjan vähemalt nautis seda täiel rinnal. 2. Deva Deva Dance - alati satub üks imelik laul nende eurolugude sekka. No mulle kohe üldse mitte ei meeldinud. Rohkem ei räägi ka sel teemal 3. Koit Toome - mõnus, hea laul oli. Koit nautis täiega, mida ta tegi. Seepärast oli eriti mõnus teda vaadata. Kõrged noodid olid natuke harjumatud, aga üldkokkuvõttes üks parimatest lauludest. 4. Laura - laul oli suht normaalne, aga.. ei olnud midagi erilist. Minu jaoks peaks eurolugu ikkagi olema midagi, mis kisub kaasa, mitte ei pane magama. Ja see kleit.. Mis teema oli selle aasta naiste riietustega?! 5. Gerli Padar - ma ootasin temalt millegi pärast tibake enamat. Või õigemini ootasin Sal-Sallerilt midagi enamat. Gerli esitus oli tegelikult ju väga, väga hea, aga see laul.. ütleme nii, et Sal-Saller can do better! Aga laul muidu tegelikult oli hea, lihtsalt ta ei vastanud mu lootustele-ootustele. 6. Vanilla Ninja - Minu edetabelis platseeruvad nad teise-kolmanda-neljanda koha peal. Et ma ei teagi milline rohkem meeldis, kas PC, Linda või VN. Mõnus, hea laul oli. Lennal on nii hea hääl ja teda on mõnus jälgida. Et jah, mulle meeldis. 7. Linda - Hästi, hästi mõnus laul. Lindal on kuradi hea hääl. Ta peaks võib-olla natuke rohkem.. mm.. liikuma näiteks, aga muidu oli super! 8. Soul Militia - PARIM! Minu jaoks ei olnud sellest paremat laulu sellel eurovisioonil. Nad täitsid ilusasti kõik mu ootused-lootused. Tants oli ka omal kohal. Suhteliselt Semy tehtud tantsude stiili, kuigi tema seekord koreograafiat ei teinud. Sõnad, viis, show, fiiling - kõik oli õige ja korras. Kahju, et neid Eestis vääriliselt ei hinnata! Aga minu love, respect ja poolehoid on nende 110% ja enamgi veel. 9. Ines - Mõnus laul oli. Hea-tuju-laul. Mulle täitsa meeldis. Ines on selline särav inimene, et teda on mõnus jälgida. Samas see kleit riivas silma! ;D 10. Hele Kõre ja Kristjan Kasearu - Ausalt öeldes, see laul ei jäänud mulle väga meelde xD Ma mäletan, et ta ei meeldinud mulle eriti ja et.. taas kord.. mis riiided?!?!! Nii Hele Kõrel kui Kristjanil on väga hea hääl, aga lugu mulle ei istunud. Ja ma olen suht kindel, et VN võidab, sest noh, nende fännibaas on kõige suurem.
|
|
|
Post by Jaana on Jan 28, 2007 21:08:00 GMT 1
Koit Toome laul meenutas mulle natuke seda Mika- Relax'i. Nende kõrgete nootide pärast. Aga ma arvan, et ma ei taha kuulda kuidas Linda otse laulab, sest minu meelest laulis ta juba praegu väheke mööda. Mõne koha peal jäi madalamaks jne. Aga Gerli meeldib mulle ka.
|
|
|
Post by Maris on Feb 1, 2007 18:24:03 GMT 1
ma arvan et VNi ja PCi vahel läheb rebimiseks. mina ennustan et et esikolmikusse mahuvad laura, PC ja VN. aga eluonhuvitav niiet ei tea midagi. tegelt.
|
|
|
Post by Riin on Feb 2, 2007 15:31:57 GMT 1
Ma ei näegi homme, keda valitakse. Hääletada kavatsen küll ;D Meie kooli vilistlaste pidu on samal ajal ja mul on nii palju ülesandeid seal, et noh.. ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 2, 2007 16:42:17 GMT 1
ot mispäevseeon?? see kus häletada saab. homme ehk laupäeval w? aga muidu.. Paradise Crew - ei lähe peale mulle.. Deva Deva Dance - Mingi uskumusvärk, ei meeldi.. Koit Toome - Ei oska midagi öelda.. eesti keelne ka veel Laura - Natukene tagasihoidlik.. eurovisioonil ei jääk see millegagi meelde ju.. Gerli - Hea hääl, kuid riietusstiil ei meeldinud.. Laul meenutas natuke Hard Rock Hallelujah´it. Vanilla Ninja - Rohkem võiks liigutada ennast. aga hääl on Lennal hea. Linda - Ei meeldind.. mingi lakutud soeng oli kah Ja käed taskus ? Soul Militia - Jäljendavad justin timberlake´i- Ines - Normaalne. Ei oska öelda midagi. Kristjan & Hele - Mitte eruolik lugu, mu arust. ja eesti keeles.
|
|
|
Post by Riin on Feb 2, 2007 16:58:13 GMT 1
homme, jeah. ma olen täpselt sellel hetkel registreerimis lauas ;D
|
|
|
Post by inxu on Feb 3, 2007 22:44:54 GMT 1
parim lugu võitis ma arvan kahju, et ninjad top3'st välja jäid ja ausalt öeldes on mul Koit Toomest ka väga kahju. tal ei olnud nii halb lugu, et ta oleks pidanud sellega viimaseks jääma aga üleüldiselt oli tase suht hea, võrreldes eelmise aastaga minu meelest isegi parem.
|
|