|
Post by MeriLiis on Mar 30, 2006 19:39:14 GMT 1
mina üritan tulla mul on küll väikesed transpordi tõkked aga I give my best to be there for my sweethearts! Tule häälega kui muidu ei saa . jajah, mingid .. võtavad pärast peale
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 30, 2006 19:41:50 GMT 1
Hääletamine pole üldse jube tegelt, mina kohutavalt armastan hääletamist. Esiteks see tekitab mingisuguse vabaduse tunde, ta on odavam ja enamasti ka kiirem edasi liikumise viis.
|
|
|
Post by inxu on Mar 30, 2006 19:53:36 GMT 1
ei sinna saan ma igal juhul, lihtsalt oleks vaja samal õhtul tagasi saada ja nagu pimedas eriti ei ahvatle hääletama ja no hääletada on saanud tartusse küll ja veel ja korra isegi mingisuguse kes-teab-kui-mitu-miljonit maksva dþiibiga kohale sõita
|
|
kally
Kasutaja.
|
Post by kally on Mar 30, 2006 20:14:32 GMT 1
sama arvasin mina,et mina küll ei ole see kes pimedas/hiljaõhtul hääletab,kuid siiski Pärnust kella 10-11 paiku detsembrikuus polnudki hirmus,suht kiiresti sai peale ja otse tallinnasse,et mingeid ümber istumisi polnud...aga samas ei saa ka väita,et iga kord õnneks läheb.... aga mulle meeldib hääletamine;D..
|
|
|
Post by Triinu on Mar 30, 2006 20:23:41 GMT 1
mulle meeldib ka hääletada
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Mar 30, 2006 20:41:24 GMT 1
Mina olen ka vist iga kell ja igalt poolt hääletanud, tegelikult vist päris nii julge ka ei tohiks olla nagu mina olen :l Ma loodan, et ma kuskil koledas kohas ei lõpeta :S
|
|
|
Post by madli on Mar 31, 2006 19:26:45 GMT 1
Jaaajah, Palukülast on meil eriti ilusad mälestused seoses hääletamisega ;D
|
|
|
Post by MadCat on Mar 31, 2006 19:28:30 GMT 1
Jaaajah, Palukülast on meil eriti ilusad mälestused seoses hääletamisega ;D On jah ;D mmmm...Subaru ;D
|
|
|
Post by Birgit on Mar 31, 2006 19:29:41 GMT 1
kes siis ikkagi lähvad sinna? Mina olen kindlalt kohal Ja selle hääletamisega on mul ka vedanud, kuna igakord on ikka normaalsed ja toredad inimesed peale võtnud.
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Mar 31, 2006 22:12:02 GMT 1
Mul pole mingeid piire ;D Natukene bussiga sõitu ja kõndimist ja kohal
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 1, 2006 9:34:59 GMT 1
grr.. ma olen nüüd empsi peale vihane jälle.. arvake ise mille pärast..
|
|
|
Post by eneli on Apr 1, 2006 9:38:20 GMT 1
Sa ei saagi tulla v?
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 1, 2006 12:08:00 GMT 1
nope. liiga kaugel rc'sse ma tulen kohe kindlasti..
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Apr 8, 2006 21:58:46 GMT 1
Ooh...mulle meeldis Selline väga mõnus oli...ikkagi tartu ;D Siin on kuidagi teistmoodi või ma ei tea Alguses ma küll mõtlesin,et kuidas me küll hüpata saame...saal nagu toole täis...aga lõpus kui ettepoole läksime siis nägime,et ikka päris palju ruumi on hüppamiseks
|
|
|
Post by eneli on Apr 8, 2006 22:12:26 GMT 1
Heh, ma olin ka alguses seal ees, aga lõpuks olin kusagil toolide vahel. Kusjuures, seal oli rohkem ruumi kui ees..vähemalt minul oli ikka suht kitsas Aga jah, mulle ka meeldis. Ja playback oli ka tore. Mai tea, kust tuled sellised aktiivsed noored Meie koolist ei leia vist ühtegi poissi, kes tahaks Backstreet Boysi järgi teha Ja veel nii hästi ja naljakalt. Või siis Michael Jacksonit. (kusjuures sellel poisil oli jalaluumurd ning keegi ei saanud arugi sellest kui ta tantsis), Aga Slide oli väääga hea täna minu arust. Kõigil paistis väga hea tuju ka olevat. Mängiti siis selliseid lugusid nagu Reach Out, Everybody Acts, Lets Take A Walk, Fall Asleep, Thank You, Whiff Of Ol´Toby, Dreams Wont Come True..ma pole kindel, äkki ma unustasin millegi. Tegelt see oli naljakas, et playbacki ajal istusid kõik toolide peal (v.a. meie vist siis, sest me ei leidnud vabu kohti=P) ja siis kui Slide hakkas sättima ennast, jooksid kõik lava ette. Ja mõned inimesed saalist vaatasid umbes selliste nägudega, et 'isssssannnnddddddd :S'. Aga halloo, suva ju Siis me avastasime, et poisse oli suht palju isegi lava ees. (Y). Tüdrukutest muidugi palju-palju vähem, aga ikkagi Täitsa armas oli kõik see kokku. Mul oli tegelt eluhalb (mm...'eluhalb'..kahtlane sõna =P) olla, aga mõnus oli. Ma arvan, et midagi katastroofilist lahti ei ole, kui nägemata jäi, aga väärt kontsert oli ikka Ahjaa..pilte ma ei teinud Slide'ist..aga mõned meie hulgast tegid..
|
|