|
Post by Jaana on Apr 9, 2006 8:50:13 GMT 1
Megahea kontsert oli ja Sanderil oli eriti hea tuju..keksis mööda lava ringi Ja ma tegin palju pilte ka..suht palju, aga arvutisse ei saa kahjuks tõmmata(peaks arvuti kunagi remonti viima :S) Ja nad esinesid 45 minutit mitte pool tundi see oli hea üllatus!
|
|
|
Post by Bubble on Apr 9, 2006 9:39:33 GMT 1
nii kiirelt lõppes kuidagi :S aga väägahea oli!
|
|
|
Post by kiku on Apr 9, 2006 10:20:24 GMT 1
...õnnestus kaa seal ära käia...nimelt ma olin nädalavahetusel Põlvas Noortebändide festaril ja kuna tahtsime klassiõega hullult Slidele kaa, siis hääletasime Tartusse...kuna arvasime, et Slide alustab 20.30 ja on pool tundi mõtlesime, et ei peagi pimedas hääletama tagasi, et saame viimase bussiga, aga einoh looda saa. Kuna me kumbki pole Tartuga eriti kursis siis oli vahepeal totaalselt selline tunne, et appi me ei jõuagi sinna maanteele, kus Põlvasse saab:P. õnneks lõpuks jõudsime ilusti kohale(:...Kontserdi enda kohta niipalju, et hullult mõnus oli...Sander keksis jah lava peal ringi ja üldse sai sealt kontserdilt hästi mõnusa positiivse laengu ülejäänud õhtuks. igastahes olen rahul, et selle tripi ette võtsime, mis siis, et Põlvas sel päeval eriti midagi ei näinudki:P. Lõpp hea, kõik hea:).
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Apr 9, 2006 10:30:47 GMT 1
Sandril oli jah kuidagi eriti hea tuju Nagu väga hea Ja kui nad Fortunet laulsid siis see laul oli kuidagi eriti hea ma ei tea miks
|
|
|
Post by inxu on Apr 9, 2006 13:47:46 GMT 1
tundub, et oli tore üritus igatahes kellel on pilte, mida ta on nõus Family lehele lubama siis võtke minuga ühendust edit: esimesed pildid on galerii all üleval!
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Apr 9, 2006 17:45:19 GMT 1
Mul oli suhteliselt sama teema mis Krissul, aga meil ikka joppas täiega. Ma olin umbes 1 aega ennem Slide alustamist kindel, et ma ei jõuagi. Aga tahe oli taevalik noh (: Ja isegi Põlvasse jõudsime päris õigeks ajaks tagasi.
Elu ON lill (:!
|
|
|
Post by geline on Apr 9, 2006 18:57:03 GMT 1
Ahh,see kontsert oli nii hea! Õnnestus isegi esimesse ritta saada Hullem rokkimine käis,väga hea ;D
|
|
|
Post by Birgit on Apr 9, 2006 19:14:50 GMT 1
kontsert oli väga hea, mulle eriti, kuna ma polnud neid pikka aega laivis näinud see oli ikka hea üllatus, et nad poole tunni asemel 45min. esinevad, hüpata oli ainult vastik kuna mul oli digikas käes ja siis telefon taskus (pidin vaatama, et see sealt välja ei kukuks kuna mu teksadel on mingid vastikud taskud), pilte tegin ka aga kahjuks ainult mõned vähesed tulid välja, et siis pärast poole panen siia üles ka praegu on täpselt selline tunne, et veel ja veel tahaks Slide´i järgi rokkida ja nende laividel käia, mida ma nüüd üritan teha nii tihti kui võimalik
|
|
|
Post by Bubble on Apr 9, 2006 19:52:30 GMT 1
kontsert oli väga hea, mulle eriti, kuna ma polnud neid pikka aega laivis näinud see oli ikka hea üllatus, et nad poole tunni asemel 45min. esinevad, hüpata oli ainult vastik kuna mul oli digikas käes ja siis telefon taskus (pidin vaatama, et see sealt välja ei kukuks kuna mu teksadel on mingid vastikud taskud), pilte tegin ka aga kahjuks ainult mõned vähesed tulid välja, et siis pärast poole panen siia üles ka praegu on täpselt selline tunne, et veel ja veel tahaks Slide´i järgi rokkida ja nende laividel käia, mida ma nüüd üritan teha nii tihti kui võimalik täpselt sama siin
|
|
kally
Kasutaja.
|
Post by kally on Apr 9, 2006 20:03:31 GMT 1
Tartus paistis päike ju.ei,tglt hästi tore oli.Kõik joppas sel nädalavhetusel liiga hästi.Blayback oli nii kuidas oli...Aga slide oli küll väga hea.Pärast Põlvas oli ka hea ja hääletada polnud ka väga hirmus,isegi mitte kell kolm öösel,onju mairi:D?! ["Eiei,see käis nii ju... ;D!"(letstakeawalk)]
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Apr 9, 2006 22:05:18 GMT 1
Ma võibolla saan kunagi ka ühed pildid, mis tehti(mu sõbranna tegi) ISegi suht kobedad tulid ;D Tegelt mul tuli isegi tahtmine järgmisel aastal playback festil osaleda
|
|
|
Post by sffanz on Apr 10, 2006 11:45:22 GMT 1
kellegil kuskile pilte on üles riputatud sellest livest?!
|
|
|
Post by Bubble on Apr 10, 2006 11:52:32 GMT 1
kellegil kuskile pilte on üles riputatud sellest livest?! minu tehtud pildid on SFF'i galeriis. vähe on neid aga ikkagi
|
|
|
Post by sffanz on Apr 10, 2006 12:55:13 GMT 1
kellegil kuskile pilte on üles riputatud sellest livest?! minu tehtud pildid on SFF'i galeriis. vähe on neid aga ikkagi MIks mina ei näe neid?!
|
|
|
Post by inxu on Apr 10, 2006 13:03:30 GMT 1
mismõttes ei näe? kõik töötab ideaalselt. mine SFFi lehele, sealt vali galerii ja sealt 8. aprill Vanemuise Kontserdimaja kõik toimib ja kui ei toimi siis millegi pärast julgen teha pakkumise et kasutad modzillat... mingitel kummalistel põhjustel meie leht modzillaga jamab. salvestab mingi variandi arvutisse ära ja siis uuendatud varianti ei näita... nii et jah, soovitan sul proovida internet exploreriga
|
|