|
Post by Riin on Oct 1, 2006 8:52:23 GMT 1
+ eile oli hästi tore - slide'le ja ursulale ei saanud. +/- kella nelja paiku ei tee enam vahet kätel-jalgadel, vasakul-paremal poolel ega värvidel. - homseks on füssa töö õppida. ma ei suuda. + kingid olid kõik hästi toredad thnx!
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 1, 2006 10:06:08 GMT 1
+riin sai toreda tünga sünna puhul ;D +eile oli öösel või õhtul kuidas soovite väga lõbus - mul on homseks kolmes asjas jutustada - ja ma ei oska!
|
|
|
Post by inxu on Oct 1, 2006 10:18:30 GMT 1
+ ursula on õige vinge tantsubänd +++ lõpuks ometi kodus + mul on ägedad küüned + riinule meeldis me kingitus! wijeah! - loll-loll ilm - avasasin ühe sõnumi natukene liiga hilja...
|
|
|
Post by mirru. on Oct 1, 2006 10:35:27 GMT 1
-Homseks palju õppida -Ei viitsi -ei saanud eile slidile ja ursulale. +Aga noh selle nädala teisipäev ja neljapäev tulevad head.
|
|
|
Post by madli on Oct 1, 2006 11:30:27 GMT 1
+ eile oli väga tore!!! ma ei jõua ära imestada, kui armsad inimesed mul ikka ümber on - eilsed slide pildid läksid nässu. pähh. + aga ursula omad said päris lahedad see-eest + täna trenn
|
|
|
Post by Riin on Oct 1, 2006 15:55:11 GMT 1
+riin sai toreda tünga sünna puhul ;D head pahad te olete ;D mul oli sõbrannal juba papud jalas, et.. lähme juba alla vä? + pildid eilsest on lahedad ;D + jõuan ilusasti õpitud + hästi varahommikune twister oli ikka kõige parem
|
|
|
Post by boeng on Oct 1, 2006 16:05:41 GMT 1
+riin sai toreda tünga sünna puhul ;D head pahad te olete ;D mul oli sõbrannal juba papud jalas, et.. lähme juba alla vä? haha. aga mul oli naerukatest tõesti nii paha olla, et me ei hakanud mustamäelt tulema
|
|
|
Post by inxu on Oct 1, 2006 16:22:11 GMT 1
+ hea õhtusöök!!! self made värk. nii äge on küpsetada ja möllata oleks mul vaid tartus ka ahi ja korralik pliit ja suur külmkapp...
|
|
|
Post by Mari-Liis on Oct 1, 2006 17:09:05 GMT 1
+ magasin kella üheteistkümneni + olen terve päeva pidžaamas olnud; tõeline puhkepäev + õpitud, aga ma pole kindel, kui hästi..loodame, et siiski hästi - ei saanud autoga sõitma minna - autokool lükkub novembrisse.. + üks kuu koolis käidud + ülejärgmisel nädalal Soome sõit! + mõnus päev, aga samas eriti midagi teha ei jõudnud + lugesin ajaloo materjali 90 lehekülge...loodetavasti on kasu ka!
|
|
|
Post by Riin on Oct 1, 2006 19:48:24 GMT 1
head pahad te olete ;D mul oli sõbrannal juba papud jalas, et.. lähme juba alla vä? haha. aga mul oli naerukatest tõesti nii paha olla, et me ei hakanud mustamäelt tulema oota sa! ma teen selle veel tagasi! ;D täiesti lõpp, noh! ma veendun üha rohkem selles, et ma olen kohe blond mis blond ;D
|
|
|
Post by boeng on Oct 1, 2006 20:04:59 GMT 1
haha. aga mul oli naerukatest tõesti nii paha olla, et me ei hakanud mustamäelt tulema oota sa! ma teen selle veel tagasi! ;D täiesti lõpp, noh! ma veendun üha rohkem selles, et ma olen kohe blond mis blond ;D aga kas su majanumber on tõesti 124?
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 1, 2006 20:44:49 GMT 1
nele pani täiesti lambist need majanumbrid ja asjad ;D
|
|