|
Post by kaidi on Oct 2, 2006 9:06:38 GMT 1
+ tõusin vara + hea tuju on + ma loodan, et mõni slide live ei satu mu koolipäevadele + õde saab see kuu 18, siis saab rohkem livedel käia - ei saa 7. okt. viljandisse - vend võttis mu fotoka kooli kaasa, nädal aega ei näe seda
|
|
|
Post by madli on Oct 2, 2006 12:15:03 GMT 1
--- ma ei taha sinna kontserdile. no ei tahaaa. - mul hammas valutab + metallica + henri vastas. finally.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Oct 2, 2006 13:33:59 GMT 1
+ ajaloo läks nii enam-vähem normaalselt - Pütsepp läheb iga tunniga aina hullemaks. Peksab nii hullult segast, et ta ei saa ise ka endast enam aru hästi.. + homseks ei ole eriti palju õppida, ainult keemia KT!(aga mulle meeldib keemia niiet vahet pole) + sain head sööki ja siis veel valge šokolaadi kooki ka + ilm läks ilusaks! + hüppasin täna kaugust 3.61..ma ei ole kunagi nii hästi hüpanud
|
|
|
Post by mirru. on Oct 2, 2006 13:46:03 GMT 1
-----Tööd oli nii rasked +Homme pole tunde ;D Jepiduuuuu ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 2, 2006 14:26:38 GMT 1
- meil on omme tunnid, veab a-katel - meil oli täna kolmes aines jutustada - käsitööö +hea tuju +emme tuleb lõpuks koju, ma siin ajasin kõik sassi ja ei viitsi koristada.. +pelmeenid on head +koolis sai nalja - heidil olid valgendajavuntsid ;D ;D
|
|
|
Post by madli on Oct 2, 2006 21:10:51 GMT 1
issand jumal.. ma pean kolmapäeval kaugust hüppama ma ei oska üldse.. minu kauguse hüppamist võib iseloomustada umbes nii,et jooksen suhteliselt väga kiire hoojooksu ja siis enne hüpet jään seisma ja mõtlen,et mis nüüd siis teha.. ;D aga. + estonia oli isegi talutav. + trenn +practice niightt tuuleeebb!mõnna. + süüa on kodus
|
|