|
Post by Keitti on Oct 7, 2006 9:05:37 GMT 1
+ sain dressid ja muud asjad veel ä : - ) - paha ilm ! väga paha kohe .. - igatsen kallikest. (L)
|
|
|
Post by mirru. on Oct 7, 2006 10:33:39 GMT 1
-IGAV.
|
|
|
Post by Riin on Oct 7, 2006 11:26:19 GMT 1
- k-arvutisalong on nii **** koht! ausalt, kui te tahate mingeid vigaseid asju, siis feel free to buy things from there, aga kui te tahate korralike asju, siis minge otsige mõni muu koht - ma vist tegin natuke sellele k-arvutisalongi poisile liiga süda jäi valutama. - k-arvutisalong on olemas. + mul coca't ;D + täna on mcleod'i tütred. + tegelikult on päev siiski okei, tegelikult ongi üks ainus suur miinus see ******* k-arvutisalong. ülejäänud asjad on plussis
|
|
|
Post by inxu on Oct 7, 2006 16:35:26 GMT 1
++ autoga kihutamine - tõsiselt nõme ilm ja kohati hästi libe asfalt + vahetame vist auto välja + täna õhtul väike istumine
|
|
|
Post by Keitti on Oct 7, 2006 18:58:55 GMT 1
- igav !
|
|
|
Post by madli on Oct 7, 2006 19:13:38 GMT 1
- k-arvutisalong on nii **** koht! ausalt, kui te tahate mingeid vigaseid asju, siis feel free to buy things from there, aga kui te tahate korralike asju, siis minge otsige mõni muu koht - ma vist tegin natuke sellele k-arvutisalongi poisile liiga süda jäi valutama. - k-arvutisalong on olemas. + mul coca't ;D + täna on mcleod'i tütred. + tegelikult on päev siiski okei, tegelikult ongi üks ainus suur miinus see ******* k-arvutisalong. ülejäänud asjad on plussis i agree.. k-arvutisalong on päris jama koht kohe. näiteks minu pildid, ükskõik kui hea kvaliteediga, seal ilmutades on ikka alla arvestuse olnud küll. ++ aga henri
|
|
|
Post by inxu on Oct 7, 2006 20:17:45 GMT 1
mina soovitan photopoint'i. vähemalt tartu kaubamaja oma on mulle küll alati väga kõvasti sümpatiseerinud. toredad teenindajad ja päris hea kvaliteediga pildid.
|
|