|
Post by inxu on Oct 10, 2006 10:01:14 GMT 1
---- kontoris on niiiiiiiiiiii freaking külm, et meil kukuvad varsti küljest ninad, näpud ja muud asjad. ++ pühapäeval algab suvi 2007 koosolek!! + nädalalõpp on paika loksutatud
|
|
Miki
Kasutaja.
|
Post by Miki on Oct 10, 2006 12:30:40 GMT 1
-külm on +geenius ja kaunitar on täna
|
|
|
Post by boeng on Oct 10, 2006 13:32:13 GMT 1
+kunsti plakat võib täitsa hea tulla. sain inspiratsiooni slide'ilt +sain stiina vahelt mcfly postri kätte +mõnus oli +kehka jäi ära +elu on üldse korras vahelduseks -homme on füüsika kontrollröö
|
|
|
Post by madli on Oct 10, 2006 13:55:07 GMT 1
-- no ma ei või, mis jama see matemaatika õpetaja omast arust ajab. ei no anna andeks, et ma ei oska lahendada ülesandeid, mis ta kontrolltöösse paneb lihtsalt selleks, et "näha, kas me oskame või mitte". ei tea kas ta on nüüd siis selle võrra õnnelikum, kui nägi, et tõesti keegi seda ei osanud. kurat, mis eksperimente ta meiega peab tegema -- aa, ja mõnus siis, et mu mantel mingitel seletamatutel põhjustel õpetajate tuppa lendas -- kool üldse kasvab täiega üle pea.. mina ei suuda enam. ausalt. +homme on spordipäev. mis siis et ma orienteerumist ei oska, vähemalt pole matemaatikat ja prantsuse keelt vähemalt ÜHEL päeval. + hea tuju on siiski
|
|
|
Post by Riin on Oct 10, 2006 13:57:50 GMT 1
+ reedel olen nii inka kui kehka õpetaja ;D + saksa järeltöö läks täitsa normaalselt. + homme viin klassivenna pensionifondi tegema ;D + ja varsti on nädalalõpp ++ ja üks teine klassivend tuli hollandist tagasi - inka töös tegin totaka vea. +++ köetakse!! meil köetakse!! + homseks pole üldse palju õppida ka
|
|
|
Post by boeng on Oct 10, 2006 14:06:54 GMT 1
+++ köetakse!! meil köetakse!! omg. meil köetakse ka! thanks, et mu mõtted selleni viisid ;D
|
|
|
Post by inxu on Oct 10, 2006 14:14:24 GMT 1
-- meil kontoris endiselt ei köeta +/- inka loeng jäi ära + terve hunnik meile sai laiali saadetud, hopefully on neist abi ikka ka
|
|
|
Post by kaidi on Oct 10, 2006 14:22:57 GMT 1
++ teeme õega õunakooki + homme ostame stiina peo piletid + tahaks plaati juba kätte saada -- külm on praegu
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 10, 2006 16:38:40 GMT 1
- külmmmmm onn!! - sain saksa 2-e ;D +õnneks saab parandada seda +sain inffi ühe asja kohta lõpuks
|
|
|
Post by Jaana on Oct 10, 2006 18:14:49 GMT 1
++++++ tegin arvuti korda!! Ma olen nii proff. 2 nädalat oli paranduses ja nüüd mina tegin korda happy, happy + inka kirja sain viie + raha sain + ülehomme Soome - ei saanud pükse, aga homme ostan vist ikka ära + homseks on vist vähe õppida. Ma pole veel päevikusse vaatand - homme on keemia... :S
|
|
|
Post by Jaana on Oct 10, 2006 18:15:14 GMT 1
+ ja homme lähme Sviiti ka
|
|