|
Post by Keitti on Oct 6, 2006 8:16:00 GMT 1
+ täna koju + õpetajatepäääev - eimidagi.
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 6, 2006 11:29:46 GMT 1
+peale kooli oli irw ;D +pinki pilet olemas nüüd, esmaspäeval saan kätte, tänud madlile ja urvele ;D +sain sl õhtulehe, ta saab nüüd kaks ostjat rohkem, sest ma kavatsen mõlemad seinapeale panna, kui aru saite mida ma mõtlesin +täna õhtul tartusse - aq sis pean foorumi siia jätma
|
|
|
Post by boeng on Oct 6, 2006 12:18:16 GMT 1
-tahaks, et nädalavahetus läbi oleks in a way +klaasi lähen täna.. +suht chill koolipäev oli -kell 9 hommikul vihmas kuuli tõugata pole armas -käed said mustaks -osad suhted on natuke sassis +teised aga paremad kui kunagi varem +üks sala-asi on veel suur pluss
|
|
|
Post by kaidi on Oct 6, 2006 12:28:39 GMT 1
+ 2 postrit + vend tuli eile, saan fotoka tagasi + stiina peole minek on ka suht kindel
|
|
|
Post by inxu on Oct 6, 2006 15:18:41 GMT 1
deem, Keitti! me tegime need teemad täpselt samal ajal. mossadi-mossadi.
- Tartu buss läks juba bussijaamas katki. - pühapäeval tuleb Tartusse tagasi minna + üks mees tegi ikka eriti hea killu, too meile 6 õhtulehte ja eks võta endale siis ka juba kaks juurde + nägin tik-taki video algusest lõpuni ära
|
|
|
Post by Riin on Oct 6, 2006 16:13:33 GMT 1
+ nädalavahetus!!! + homme saab magada + teine tass kohvi. limps! + emme toobki vist teise õhtulehe veel xD thanks! - kuhu mu namiibia reis jäi?
|
|
|
Post by Keitti on Oct 7, 2006 9:04:07 GMT 1
irw ;D
|
|