|
Post by MeriLiis on Jul 15, 2006 20:22:29 GMT 1
käisin täna vaatamas, hea film on muidu ja peale filmi tuli taoline tekst: Tähelepanu! Peale subtiitreid tuleb filmi lõpp. vms ja sis pool saalist läks ära ja pool jäi alles ja vaatasid seal 5 min. subtiitreid ja sis nägid 15 sek. mingit lühikest osa seal oli lihtsalt see koer, kuninga või kelle iganes toolil ning kont oli suus.
|
|
|
Post by madli on Jul 19, 2006 21:45:36 GMT 1
Mina käisin täna piraate vaatamas Mm, i simply love it! Minu arust on see vägagi hästi tehtud ja olgugi, et paljud sellised järjed filmidele, on tihti nõrgad, siis selle kohta ei saa seda kindlasti väita. Väga hea! Lõpp oli jah täiesti hämming no Öeldakse, et oodake tiitrite lõpuni, et film läheb edasi. Ja siis vaatad neid lõputiitreid mingi 10 minutit ja näed mingeid neegreid tantsimas, jees
|
|
|
Post by Kristiina on Jul 20, 2006 15:32:44 GMT 1
hihii.. ma mõtlesin veel tänagi sellele filmile kui kinost mööda läksin.. nimelt käisin ka mina seda eile vaatamas ja tuleb tõdeda et tõeliselt tõeliselt hea film oli ikka... ma ei suuda oodatagi millal kolmandat osa näeb .. aga seda filmi tahaks ka kindlalt veel näha! ning raudselt kohe pole järje kohta mitte halvem film kui esimene.. ütleks et sama hea:) super super! ja kuidas ma sain ometi jätta mainimata et johnny,orlando ja keira täitsid oma osasid väga hästi... nii head(võib öelda et isegi minu isiklikult,lemmiknäitlejaid)näitlejaid ühes filmis koos..ei saa jätta kiitmata.ja johnnyle sobib see jack sparrow osa nagu rusikas silmaauku ja naerda sai ka korralikult ikka. niisiis.. huhh.. peaks vist kõik olema öeldud mis mina arvan
|
|
|
Post by inxu on Jul 20, 2006 16:29:39 GMT 1
ma väga ootan, et ma jõuaks selle filmi alla tõmbamisega ühelepoole... 13 tundi veel
|
|
|
Post by maria on Jul 24, 2006 16:52:32 GMT 1
käisin ka just kinos vaatamas. indeed, väärt film. kolmas osa võiks juba rutemini valmida ja kuigi johnny minu lemmiknäitlejate hulka ei kuulu, võib tõepoolest öelda, et ta sobib sinna filmi oma ossa perfektselt
|
|
|
Post by eneli on Aug 1, 2006 9:10:12 GMT 1
Peaks ka ära vaatama, sest kõigile nii meeldib Esimest filmi olen näinud ja erilist vaimustust ei olnud..
|
|
|
Post by Greta on Aug 1, 2006 11:53:13 GMT 1
mulle esimene osa kohe üldse ei meeldinud, nüüd paar päeva tagasi käisin teist vaatamas, ise sellest muidugi midagi erilist ei oodanud - aga siiski, 2 osa mulle väga meeldis ja ootan juba huviga kolmandat osa
|
|