|
Klass
Mar 18, 2007 20:11:50 GMT 1
Post by eneli on Mar 18, 2007 20:11:50 GMT 1
Räägime siis 'Klassist' Mulle näiteks VÄGA meeldis. Hästi masendav ja rusuv oli, aga filmi eesmärk oligi nii mõjuda ja kõik läks korda. Poleks arvanud, et nii hea on
|
|
|
Klass
Mar 18, 2007 21:48:10 GMT 1
Post by Kriss. on Mar 18, 2007 21:48:10 GMT 1
mulle ka nagu tohutult meeldis.. ma olen siiani ðokis.. mul oli poole filmi peal selline tunne et tahaks karjuda " Pange kinni see film!" sest see oli ni ebaaus..
|
|
|
Klass
Mar 22, 2007 21:31:44 GMT 1
Post by inxu on Mar 22, 2007 21:31:44 GMT 1
käisin täna ka seda filmi vaatamas. pani väga tugevalt mõtlema, minu puhul ka meenutama, et kuidas meil kunagi asjad olid. julmust oli palju ja kuigi filmilõpp oli äärmiselt kole oli see minu meelest kõige parem lõpp sellele filmile. ei tehtud sellist head muinasjutu lõppu, et kõik lepivad ära ja on õnnelikud edasi. see näitas hästi, et üks hetk on aeg nii kaugel, mil eestis ka asjad nii käest ära lähevad, et koolides sellised asjad juhtuma hakkavad - on ju selliseid juhtumeid olnud ameerikas, saksamaal kui ka mujal maailmas. lapsed on lihtsalt julmad...
|
|
|
Klass
Mar 23, 2007 18:56:27 GMT 1
Post by Doris on Mar 23, 2007 18:56:27 GMT 1
Käisin seda filmi juba mitu päeva tagasi vaatamas ja nüüd tagantjärgi on kõik asjad palju selgemad. See on ilmselgelt film, mis on mind kõige rohkem puudutanud (nüüdki sellele mõeldes on tühi tunne). Masendav ja kurb, kuid siiski kõik peaksid seda vaatama. Siis võib-olla muutukski midagi. Olen nüüd väga palju netist lugenud ka selle filmi kohta ja plaanin kindlasti veel vaatama minna (vb oma klassiga).
|
|
|
Klass
Mar 24, 2007 16:17:24 GMT 1
Post by itikas on Mar 24, 2007 16:17:24 GMT 1
Olen seda filmi kaks korda näinud. Ja soovitan kõigil seda vaadata. Isiklikult pole ma sellise koolivägivallaga kokku puutunud. Ja ega eriti ei tahaks ka. Ma tahaks ikkagi loota, et ta päris tõsielulistel lugudel seda filmi pole teinud, et ta on ikkagi midagi juurde lisanud. Kuigi midagi taolist on juhtunud usas loodan, et eestis veel niipea midagi sellist ei juhtu. Jube on vaadata kui julmad ja mõtlematud võivad ikkagi inimesed olla. Seda on karm vaadata, kui hoolimatud inimesed teiste suhtes on. Õpetajad ja vanemad ei süvene laste probleemidesse ja on suhteliselt ükskõiksed. Ma arvan, et inimene, keda see film külmaks jätab, on küll südametu. Mainiks veel ära, et minu arvates oli filmi kõige kurvem koht see, kui Kaspar on vanaema kallistas ja temalt andeks palus.
|
|
|
Klass
Mar 30, 2007 19:48:06 GMT 1
Post by Maris on Mar 30, 2007 19:48:06 GMT 1
arggh. jube hea film. nii tõepärane ja samas karm.
õpetajad olid justnagu tegelikult. nad käiksid nagu suletud silmadega. ja siis hüppavad lakke suurest ehmatusest kui juhtuvad nägema pisikest osa tõest. ja arvamus et heade hinnetega õpilased on inglid, ega tee kellelegi haiget, on minu koolis küll vähemaks jäänud, aga see pole kadunud.
ainult jah see lõpp oleks olnud nagu kellegi uni. aga sellegipoolest hea. ja see rannas. see oli väga vastik. aga see vastu oli mõnigi koht ka naljakas, (mingi terve pungil kinosaal naeris ;P)
ja mind ajasid nutma kaspari silmad, eriti kui ta vanaema kallistas ja andeks palus.
aaah. ja see soundtrack. see kummitab täiega ja meenutab filmi. mul pole vist kunagi film nii hästi meelde jäänud.nii ükskikasjalikult.
ma loodan, et eesti koolides asi mitte kunagi nii halvaks ei lähe.ja et kõik saaksid normaalselt elada.
|
|
|
Klass
Jul 20, 2007 11:07:02 GMT 1
Post by Riin on Jul 20, 2007 11:07:02 GMT 1
ise nägin seda nüüd soomes olles. film ise oli hullult hea, aga ta oli nii masendav ja selline.. jättis halva maigu suhu. meil koolis õnneks sellist asja ei olnud. vähemalt mitte meie klassis ja mu venna klassis pole ka. jumal tänatud! aga ei, muidu oli väga hea.
|
|
|
Klass
Mar 9, 2008 2:32:57 GMT 1
Post by Keitti on Mar 9, 2008 2:32:57 GMT 1
Mulle meeeldis, mulle meeldis et see selline masendav oli.
|
|