|
Post by pisike on Aug 22, 2006 17:32:38 GMT 1
Sanderiga on selle kuu meesteajakirjas DI intervjuu. Ühe lk pikkune ja siis on veel ühe lk suurune ilus pilt. Alles eile ma mõtlesin, et miks mu isa DI'd tellib, kui ta seda kunagi ei loe vaid alati korra ruttu läbi lappab ja täna hommikust alates mõtlen, et küll on hea, et ta DI'd tellib
|
|
|
Post by Keitti on Aug 23, 2006 0:40:15 GMT 1
oh lahe!
|
|
|
Post by Krissu (: on Aug 23, 2006 10:12:22 GMT 1
|
|
|
Post by Keitti on Aug 23, 2006 11:54:38 GMT 1
täiega nunnu. hea äge.
|
|
|
Post by inxu on Aug 23, 2006 15:42:40 GMT 1
kusjuures see intervjuu on väga armas. kohe väga armas. väga sandri moodi kuhjaga tagasihoidlikust ja natuke juurde veel
|
|
|
Post by Kriss. on Aug 23, 2006 16:41:28 GMT 1
ma käisin selveris ja siis läksin seda vaatama ja mingi mees seisis seal kõrval ja vaata FHM'i ja mina võtsin ajakirja DI ja siis ta vaatas mind imelikult..
|
|
|
Post by Jaana on Aug 23, 2006 18:51:00 GMT 1
Aga kas keegi saab kuidagi moodi selle intervjuu üles panna. Ma poes veidi üritasin lugeda, aga Eneli lükkas kogu aeg ajakirja kinni (või noh, mitte kogu aeg, ühe korra, aga ikka ei saanud enam edasi lugeda )
|
|
|
Post by inxu on Aug 23, 2006 20:43:32 GMT 1
ROKKAR VÕI ASI!
"Padar ja Sun annaks meile peksa,"arvab Lõuna-Eesti kuumima rokkbändi Slide-fifty liider Sander Loite (21).
Laulja ja basskitarrist Sander pole suurem asi rokkar,sest pöörastele pidudele eelistab ta heas seltskonnas anekdootide vestmist, gruupidele tavalisi naisi ja papile maailmaparandamist. Vabal ajal õpib bioloogiat ja olnuks valmis ka hambaarstiks hakkama.
Di: miks on teie bändi nimi on "Libise Viiskend" ? S: Kui hakkasime bändi tegema, siis oli rula-,uisu-ja lumelauavärk hästi populaarne ja me ise ka tegelesime sellega. Nimi ongi inspireeritud ühest lumelauatrikist, kus libisetakse lumelauaga mööda toru.
DI: Kas sa oleksid praegu suuteline mööda trepikäsipuud alla sõitma? S: Talvel proovisin üle pika aja ja ei läinud kõige paremini. Kukkusin ja tehti väike lõikus. Tuleval talvel proovin uuesti. Kui ma ei ole suuteline seda trikki sooritama, siis igatahes olen suuteline ikka ja jälle proovima.
DI: Miks Slide-fifty paljukiidetud tuur koos Cool d-ga ära jäi? S:Tuli välja, et sel suvel on eestis äärmiselt palju igasuguseid üritusi ja korraldaja vist piletite eelmüügi põhjal võttis vastu otsuse.
DI: kas see tähendab, et Cool d ja Slide-fifty on nii nõrgad tegijad? S: ma ei oleks selles nii kindel. me saame sellevõrra suvel rohkem puhata ja uue materjali kallal tööd teha. See tuur tuleb ükskord kindlasti ja palju võimsam!
DI: kas tartus on kergem või raskem edukat rokkbändi teha kui pealinnas? S: Kui soovitakse bändi rahvale tutvustada ja müüa, siis on raskem. Vähem muusikapoode, kust tehnikat soetada, raskem organiseerida kontserte, kokku leppida intervjuusid, raskem käia end telekas näitamas... Aga Tartu on meie jaoks ideaalne keskkond ja ma ilmselt ei ütle sellest kunagi lahti. Ei peagi olema nii suure möllu sees. Tartus säilib vaim paremini, ei lähe päris hulluks kätte.
DI: Mulle on kogu aeg tundunud, nagu oleks Slide-fifty tüübid sellised natuke ülbed tegelased. kas see on rock'n'roll poos või olen lihtsalt valesti aru saanud? S: Sellest on räägitud jah. Minu jaoks on see igatahes üllatus. Sihilikult ma seda küll taotlenud ei ole. Kuidas see üldse silma paistab või millest selline arvamus? inimesed, saame tuttavaks, ärge otsustage esmamulje järgi.
DI: Kui hakaksid bändi tegema, siis kui suur oli lootus saada pappi ja naisi? S: Kindlasti oli bänditegemisel mingisugune osa ka tüdrukute silmapiirile jäämisel. Et kui ma ei olnud ehk klassi parim korvpallur või kettaheitja, siis tundsin,et mul on võimalik end teostada muusikas ja sellega silma jääda.
DI: Praegu vist olete juba nii tegijad, et saate nii ühte kui teist? S: Selleni, et me saaks öelda,et me oleme tegijad,on veel pikk tee ja palju tööd. Aga kas raha ja naisi saab.. ei tea, peaks rahaandjate ja naiste käest küsima.
DI: Kas te vähemalt käite pärast kontserti ringi ja valite endale gruupide seast kõige pandavamad välja? S: Mina ei ole käinud! ja pole ka näinud, et teised oleks niimoodi teinud. Valime ikka õigete kommete kohaselt. Sellised, kellega kunagi kasvõi abielluda.
DI: Rokimehe kohta väga tagasihoidlik jutt. Ütle vähemalt, kas te pappi saate.? S:Saame. aga alati võiks rohkem saada.
DI: Ikka jõuad endale basskitarre ja maleruudulisi tenniseid osta? S: Jaa, uue basskitarri ostan. Ruudulised tennised ostis sponsor.
DI:Rock'n'roll elustiiliga käivad kaasas rajud peod. Kas sa oled hommikul ärganud tundmatus kohas tundmatu inimese kõrval ja mõelnud- whatta fuck? S: mul millegipärast teadvus säilib ja tean alati, kus ma olen. Ma ei teagi, aks ma pole suutnud seda piiri ületada või on mul selline alateadvusm, mis ei jäta mind päris juhuse hoolde.
DI: Või oled lihtsalt nõrk ja ei jõua palju juua. S: Seda peaks kellegagi testima,kes on väga tugev.
DI: Kirjelda mõnda hiljutist ägedat pidu. S: Raju peo teeb seltskond ja muusika, joogikogus ei ole määrav. Ja palju ilusaid ja huvitavaid naisi. Näiteks eile õhtul olin ühel mõnusal koosviibimisel, tekitasime ringi ja igaüks pidi rääkima anekdoodi. Vaatasime, kui kaua niimoodi jõuab.
DI: Põhja-eestis on Padar ja The sun, lõuna-eestis Slide-Fifty. Kui teil läheks omavahel löömaks, siis kumb peale jääks? S: Võitlus sõna otseses mõttes?
DI: tavaline rusikatega andmine. S: Ei ole kunagi juhtunud kellegagi neist kätt suruma, ei oska öelda, kellel võiks rohkem jõudu olla.. Nad on ikkagi vanemad ja suuremad . Alla me ei annaks, aga samas oleme nii head tuttavad nendega juba,et vaevalt midagi sellist peaks juhtuma. Kellelgi peaks mõistus päris kodust ära jooksma. Kaklema me ei kipu, see on kindel.
DI: Õpid ülikoolis bioloogiat , misk oli su teine eelistus hambaarstiteadus? S: Mõtlesin, et päris kihvt oleks sajale või tuhandele inimesele karjääri jooksul suhu vaadata. Ja nende hambad korda teha.
|
|
|
Post by Maris on Aug 23, 2006 21:08:23 GMT 1
äge pilt ja intervjuu
|
|
|
Post by Doris on Aug 24, 2006 8:39:24 GMT 1
Tore intervjuu on jah. Üks positiivne asi ajakirjanduses jälle ka. Aitäh inxule ka trükkimise eest
|
|
|
Post by Jaana on Aug 24, 2006 8:51:59 GMT 1
Aitähh Inxu! Lahe intervjuu. Sander vastustega hätta ei jäänud.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Aug 24, 2006 14:52:00 GMT 1
Nii tohutult armas intervjuu. Hambaarstiks! Armas. Oli ka juba aeg tegelikult mõni normaalne artikkel Slide-Fifty'st ajakirjades välja anda, sest viimasel ajal on nende kohta ainult soppa üles küntud ja sellest oli kahju. Sanderi vastused on tõesti väga tagasihoidlikud, aga samas ta ei pea ju valetama ka millegi kohta. Räägib kõik nii nagu on. Tip-top Ja minu poolt ka tänud Inxule, kes selle siia trükkis
|
|
|
Post by kaidi on Aug 24, 2006 20:12:35 GMT 1
ma lasin endale di osta. ma tõmban need lehed sealt välja ja panene kuhugi kausta pilt on ka super samuti intervjuu, nii tema moodi
|
|