Janet
Uustulnuk.
|
Post by Janet on Aug 31, 2006 19:24:15 GMT 1
lugege augusti kuu Annet kus Robert annab intervjuu enda ja isa suhetest ja üldse:)
|
|
|
Post by Krissu (: on Aug 31, 2006 19:34:20 GMT 1
robist on seal nii nunnu pilt väiksena.. avv:)
|
|
|
Post by MeriLiis on Sept 1, 2006 5:59:42 GMT 1
keegi saab üles ka panna?
|
|
|
Post by inxu on Sept 2, 2006 10:11:18 GMT 1
kui ma aega ja viitsimist saan siis trükin selle ära ja panen scänni ka üles.
|
|
|
Post by Kristiina on Sept 2, 2006 15:51:25 GMT 1
Basskitarrist Raul Vaigla poeg Robert Vaigla (20) räägib oma isa lavatagusest elust.
missugune lapsevanem su isa on? Leebe.meil on kogu aeg väga hea klapp olnud,mul on vanematega vedanud.Ma ei ole päris ärahellitatud jõmpsikas,aga samas pole kunagi olnud ka vanemate sundi.Meil oli kodus vabakasvatus.Isa ei öelnud,et minust peab saama muusik,ma ise tahtsin kitarri mängida ja muusikakooli minna.Muusikakooli jätsin ma muidugi puberteedieas pooleli,samas nüüd astusin Georg Otsa kooli.Kodune keskkond on mind palju mõjutanud.Loogiline ka,et tahan ise pilli mängida,mitte ei õpi majandust.
Millised eredad lapsepõlveseigad sulle seoses isaga meenuvad? Käisin juba väikese poisina muusikafestivalidel isaga kaasas.Mäletan 1998. aasta Rock Summerit,kus kõik tuntud lauljad ja muusikud laulsid koos "Eestlane olen ja eestlaseks jään".Isa võttis mind lavale kaasa ja refrääni ajal haarasin mikrofoni ning röökisin sinna sisse.See oli mu esimene suure lava kogemus.
Kui palju jääb isal töö kõrvalt aega pere jaoks? Tihtipeale tuleb muusikute puhul pere meelde viimasena,kuid mu isa on täiesti pereinimene.Vanemad on väga kaua koos olnud.Ema ikka räägib,et nad olid kuusteist,kui käima hakkasid,ja kolisid noorelt kokku.Paistab,et kõik on toiminud,sest kodus on rahulik aura ja vägivalda pole kunagi olnud.Eks isal ole kohati palju tööd,aga samas leiab ta ka aega,et perega tegeleda.EI oska talle midagi ette heita.Tühiseid tülisid on muidugi olnud.Lapsed ikka vihastavad vahel vanemate peale,aga see on väike asi.Mida vanemaks saan,seda rohkem hakkan pereväärtusi hindama.Olen oma vanematele tänulik,et nad on mind õigesti suunanud ja et minust pole saanud hallis massis lonkiv dressis kiilakas töll.Nad on andnud mulle kultuurseid väärtusi.
Kas su isa käib sinu kontsertidel ka? Ma hakkasin bändi tegema juba kuuendas klassis.Isa on alati mind toetanud ja juhendanud nii palju kui võimalik.Esimese elektrikitarri sain,kui olin kaksteist.Järgmise kitarri ostsin juba oma raha eest.
Missuguseid sarnasusi sul isaga on? Välimuselt oleme suhteliselt sarnased.Sageli keegi,kes meid ei tea,küsib,kas ma olen Rauli noorem vend.Iseloomult olen isalt pärinud laisema külje,me oleme heas mõttes mugavad inimesed.Ema on tragim,tema on tegelikult boss.Isa ütleb,et tee nüüd seda,ema otsustas nii.
Kas isa on loomult pidutseja? Oleneb olukorrast ja tujust,nüüd pigem rahulikum. Umbes kümme aastat tagasi,kui meil oli Haapsalus talu,käisid seal küll igasugused muusikud päris sageli pidutsemas.Isal on palju sõpru igasugu valdkondadest,kellega juttu ajada,pilli mängida või äri teha.
Mis nipiga su isa nii hea välja näeb? Nagu ma aru saan,ei tee ta midagi erilist.NIna pole lõiganud ja kortse pole eemaldanud.Mul näevad mõlemad vanemad nooruslikud välja.Ema on ka nelikümmend kolm nagu isagi,kuid meid koos nähes on korduvalt küsitud,kas ta on minust vanem pruut.
Kuidas elada koos kuulsa isaga? Ma ei oska öelda,kui kuulus ta nüüd on.Kui me koos tänaval kõnnime,siis ikka tullakse vahel autogrammi küsima,aga naised päris jalge ette ei lange.Ta ei ole elumees,pigem tagasihoidlikuma iseloomuga.Isal pole enesenäitamise himu,ta ei sära esikaantel.Minu meelest ongi ideaalne variant,kui oled professionaal,kuid ei pea kuulsusest lugu. Eks mul ole kergem muusikamaailmas midagi saavutada,sest nimi on juba tuntud ja käpp sees.Mingil määral annab kuulus isa mulle eelise,kuid ma ei saa ainult sellele loota,et kõik eelolev on juba tipp-topp.Pigem tahaks ise midagi saavutada.
Kas te teete isaga koos ka muusikat? Kodus ikka mängime,aga seda minimaalselt.Oleme jaganud lavapindu,kuid ma ei ole ise veel piisavalt professionaalne,et suurel laval temaga koos mängida.Isa on minust lihtsalt liiga palju üle veel.Kuigi mulle meenub,et eelmise bändi Recycle Biniga me tegime küll ühel kontserdil Ultima Thulega ühise loo.Siis olid laval vanad ja noored.See oli päris lahe variant.Ultima Thule meestele väga meeldisid meie noorus ja energia.
Mida ta veel peale kitarri mängimise hästi teha oskab? Mängib juba viiendat aastat jäähokit.Mina hakkasin jäähokitrennis käima ja meil kujunes traditsiooniks isade ja poegade koosmäng.Sealt tekkis tal huvi ja nüüd harrastab ta hokit rohkem kui mina.Neil on muusikute tiim,kus mängivad näiteks Emil Rutiku ja Pearu Paulus.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Sept 5, 2006 17:25:11 GMT 1
Nii armas! =)
|
|
|
Post by Jaana on Sept 5, 2006 17:54:02 GMT 1
Robi vastab naljakalt sellele küsimusele, et ka ta isa käib ta kontserditel ka Aga muidu väga vahva intervjuu
|
|
|
Post by mirru. on Sept 6, 2006 18:44:57 GMT 1
|
|
|
Post by MeriLiis on Sept 7, 2006 12:25:55 GMT 1
ägedada pildid sul (:
|
|
|
Post by Mari-Liis on Sept 7, 2006 18:13:03 GMT 1
Nägin eile ajakirja ennast siis ka. Pilt on tõesti väga armas ja artikkel- nagu ma juba enna mainisin- on ka väga hea
|
|