|
Post by MeriLiis on Sept 6, 2006 16:18:57 GMT 1
kuna siia teemasse kuuluvad ka näitlejad siis siin võiks näitlejatest rääkida kui just ei tehta seda nö. uut kausta et räägiks nt. Johnny Deppist minule ta meeldib ja mu ema fännab sajaga ;D
|
|
|
Post by inxu on Sept 16, 2006 11:08:41 GMT 1
mul on nõka aega nii et teen väikese listi oma lemmikutest mees näitlejad: Jude Law Hugh Grant Johnny Depp George Clooney Quentin Tarantino (tegelt tema pigem kui lavastaja aga näitlejana on ta ka hea) Tom Hanks naisnäitlejad: Julia Roberts Juliette Lewis Nicole Kidman
|
|
|
Post by boeng on Sept 22, 2006 19:53:14 GMT 1
minu lemmikud on siis johnny depp christina ricci keira knightley
|
|
|
Post by mirru. on Sept 30, 2006 14:19:40 GMT 1
Hugh grant lihtsalt liiga hea Julia roberts on ka päris hea.
|
|
|
Post by madli on Sept 30, 2006 21:17:46 GMT 1
mm, lemmiknäitlejad? ma püüan siia mõned kirja panna, aga tõesti on palju näitlejaid, erinevatest valdkondadest, kes on väga head. meesnäitlejad: johnny depp hugh grant colin farrell bruce willis orlando bloom tom hanks george clooney anthony hopkins jack nicholson al pacino naisnäitlejad: julia roberts keira knightley robin tunney sandra bullock ning eesti näitlejatest meeldivad kõige rohkem argo aadli ja alo kõrve
|
|
|
Post by kaidi on Oct 2, 2006 9:59:39 GMT 1
minu lemmikud meesnäitlejad: Ashton Kutcher Sean William Scott Tom Hanks Harrison Ford Jim Carrey Ben Stiller John Travolta naisnäitlejad: Cameron Diaz Nicole Kidman Reese Witherspoon
|
|
|
Post by eneli on Jan 2, 2007 13:05:10 GMT 1
Meesnäitlejad. Ewan McGregor Ashton Kutcher Adam Sandler Jake Gyllenhaal Karol Kuntsel Aarne Üksküla jpt.
Naisnäitlejad Nicole Kidman Brittany Murphy Jennifer Aniston Marika Korolev Evelin Pang Sandra Bullock
|
|
|
Post by Maris on Jan 7, 2007 20:05:29 GMT 1
Johnny Depp, Wentworth Miller, Ben Stiller, Ashton Kutcher, Tom Hanks Keira Knightly, Sandra Bullock, Helen Hunt, Julia Roberts, Anne Hathaway
|
|
|
Post by Jaana on Apr 8, 2007 15:38:15 GMT 1
Minu kõige lemmikum näitleja üldse on Ewan McGregor. Naistest meeldib Reese Witherspoon. Eesti näitlejatest meeldivad Argo Aadli, Karol Kuntsel, Taavi Teplenkov, Priit Võigemast, Ott Sepp, Tiit Sukk, Jan Uuspõld, Harriet Toompere, Evelin Pang, Maria Soomets.. Ohh neid on palju.. Kui telekast tuli "Me saame hakkama", siis seal hakkas mulle Dajan Ahmet ka meeldima ja mingis etenduses(ma ei mäleta millises ) hakkas Dan Põldroos ka meeldima.
|
|
|
Post by madli on May 9, 2007 15:04:21 GMT 1
kui rääkida teatrinäitlejatest, siis alates eilsest on Indrek Sammul ja Rain Simmul minu absoluutsete lemmikute listis. lihtsalt.. võitsid mu südame
|
|
|
Post by Keitti on May 14, 2007 11:31:30 GMT 1
Johnny Depp ! ja Cameron Diaz
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on May 14, 2007 21:02:09 GMT 1
Ashton Kutcher on näiteks jummaa fun, hea näitleja ja siis Punk'd ;D ja naisnäitlejatest näiteks Angeline Jolie ja siis tglt Drew Barrymore ja Kirsten Dunst on ka päris head Ma ei tea, mul on kogu aeg nii et ma leian kuulsustega mingeid suuri sarnasusi inimestes, mitte kõigis aga näiteka üks tüdruk mu koolis on täielikult Kirsten Dunsti nägu ja klassiõde on natuke Lindsay lohani ja Nelly Furtado nägu ja siis teine klassiõde meenutab Janne Saart See oli nii teemasse praegu
|
|