|
Post by pisike on Nov 10, 2006 22:17:23 GMT 1
ootan ka põnevusega
|
|
|
Post by MeriLiis on Nov 11, 2006 23:42:25 GMT 1
kus seda näeb kõige esimesena? ;D
|
|
|
Post by Maris on Nov 12, 2006 8:47:59 GMT 1
ma loodan, et mtvis.
|
|
|
Post by MeriLiis on Nov 12, 2006 14:13:16 GMT 1
arvatavasti.. enam hoia & keelat ei tule ju.. muidu oleks seal.
|
|
|
Post by pisike on Nov 12, 2006 22:47:21 GMT 1
üldiselt ma olengi aru saanud, et see video tehtigi suht MTV jaoks. hea promo ju
|
|
|
Post by inxu on Nov 13, 2006 7:08:02 GMT 1
just nii on minu meelest on praegu hästi põnev jälgida fännide reaktsioone peale piltide nägemist keegi ei oska midagi arvata väga vahva
|
|
|
Post by inxu on Nov 22, 2006 10:23:53 GMT 1
MTV peol Slide Fifty video esmaesitlus
Reedel, 24. novembril toimub Club Hollywoodis MTV Live, kus näitab esmakorselt oma uut videot ansambel Slide-Fifty ning ühtlasi astub bänd üles ka live-esinemisega.
„Kõikidele toredatele ja veel parematele inimestele on mul hea meel teatavaks teha, et oleme valmis saanud uue muusikavideo laulule “Believe Me When I Wish Good Luck”,“ kommenteeris bändi liige Sander Loite.
Ta lisas: „Sündmus on absoluutkindlalt tähtis, sest ajalooliselt jääb see tähistama Slide-Fifty esimest MTV-kanalil ekraniseeritavat heli-video teost. Ressursse, higi, verd ja pisaraid oleme seekord raisanud kordades rohkem, kui eales varem ja kõike seda ühe ülla eesmärgi nimel – kvaliteet ja sisu, mida oleks mahe vaadata mistahes ajal ja ükskõik kus! MTV’s on meie video alates esmaspäevast, 27. novembrist. Vajutage ennast õigele kanalile – see on MTV ja seal oleme meie, nüüd ja igavesti!“
Peol skoorib MTV r&b ja hiphop seti DJ Bad J. Club Hollywoodi paremiku kannavad aga ette oma maja raudvara-tandem Kert Klaus ja Kermo Hert.
Külalisi võtavad vastu MTV kultustegelased Beavis ja Butthead.
Samal õhtul, 24. novembril kell 22:00 linastub kinos Sõprus MTV eriprogramm, mis leiab aset PÖFF'i alafestivali "Animated Dreams" raames. See koosneb animeeritud muusikavideodest, mis MTV kanalitel laineid löönud. Programmis on ka Snoop Doggi esimene singel tema peatselt ilmuvalt albumilt. Ekraanile pääsevad videod kogu maailmast, sealhulgas ka Baltimaade artistidelt. Videote vahele näidatakse MTV vaimukaid animeeritud vaheklippe. Animeeritud musavideote eriprogrammi piletiga sissepääs peole soodushinnaga 80 EEK.
|
|
|
Post by karol on Nov 22, 2006 10:53:46 GMT 1
Hoia ja keela tuleb ju tagasi niiet seda on seal varsti oodata.
|
|
|
Post by MadCat on Nov 22, 2006 19:36:48 GMT 1
Tanel rääkis Linnalehele (vist) et nad hakkavad mingite filmide muusikat kuulama ja hindama...nii et ei tea midagi...
...või see võib olla vale info ;D
|
|
|
Post by Maris on Nov 22, 2006 20:52:20 GMT 1
ma sain aru, et nüüd esimeses osas on filmimuusika . ja edasi peaks ikka tavapärased saated minema.
|
|
|
Post by inxu on Nov 23, 2006 8:29:16 GMT 1
jah, täpselt nagu Maris ütles see asi ka on.
aga see, et BMWIWGL sinna jõuab on hetkel veel ikkagi ametlikult kinnitamata aga arvata võib, et sinna ta läheb ka.
|
|
|
Post by MadCat on Nov 23, 2006 15:26:14 GMT 1
Täitsa võimalik et ainult esimeses osas või saates vms Tegelt suht raske on tekstist midagi aru saada bioloogia tunni ajal kui leht on sõbra käes ja ta üritab lehekülge pöörata
|
|
|
Post by Kriss. on Nov 26, 2006 16:12:35 GMT 1
ma nägin just uut videot ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Nov 26, 2006 17:26:57 GMT 1
kus sa nägid seda??. mtv livel käisid w?
|
|
|
Post by Kriss. on Nov 26, 2006 18:05:20 GMT 1
ei.. mtv's oli.. lõpuni päris ei olnud aga enam vähem
|
|