|
Post by inxu on Nov 27, 2006 12:02:12 GMT 1
alates tänasest siis on mtv
|
|
Nänn
Uustulnuk.
|
Post by Nänn on Nov 30, 2006 16:52:17 GMT 1
|
|
|
Post by Maris on Nov 30, 2006 19:12:55 GMT 1
aitäh.
|
|
|
Post by boeng on Dec 1, 2006 13:43:12 GMT 1
(Y)
|
|
|
Post by madli on Dec 1, 2006 17:00:32 GMT 1
mulle millegipärast ei meeldinud see video. idee iseenesest on hea, aga kuidagi oli selliseid väiksed häirivaid detaile, mis ei meeldinud. ma ei tea
|
|
|
Post by Kriss. on Dec 1, 2006 18:48:26 GMT 1
mul algne reaktsioon oli oh äge.. aga nüüd tulevad ka sellised asjad mis ei meeldinud.. nt et see video on natuke liiga sünge.. aga jah.. muidu oli hea
|
|
|
Post by inxu on Dec 1, 2006 19:26:09 GMT 1
tegelikult on hea kuulda, et leidub ka neid, kes ütlevad välja, et neid mingid asjad videos häirivad
|
|
|
Post by Kriss. on Dec 1, 2006 19:39:39 GMT 1
seda jah.. sest ei ole ju võimalik et kõik arvavad ühtemoodi..
|
|
|
Post by Jaana on Dec 1, 2006 21:49:24 GMT 1
Tore video. Olen paar korda MTV pealt ka näinud. Tegelikult ootasin midagi võimsamat, kui ma neid pilt video tegemisest nägin, aga üldmulje on väga hea. Tubli töö.
|
|
|
Post by wataschy on Dec 1, 2006 23:20:13 GMT 1
ma oleks ka midagi paremat oodanud aga seegi tuli hea välja. [yy]
|
|
|
Post by Maris on Dec 2, 2006 11:43:34 GMT 1
mul algne reaktsioon oli oh äge.. aga nüüd tulevad ka sellised asjad mis ei meeldinud.. nt et see video on natuke liiga sünge..
|
|
|
Post by madli on Dec 2, 2006 15:36:34 GMT 1
tegelikult mind kui ebaprofessionaali häirivad just sellised asjad..mis tegelikult vist polegi tähtsad. seega ma ei saa öelda, et tegu on halva videoga, üldsegi mitte aga tooks välja näiteks selle, et alguses.. kui kaamera liigub mööda seda kitarrijuhet, siis mina ootasin, et see jõuaks kuhugi välja. aga järgmisel hetkel oli juba terve bänd kaadris. samamoodi siis, kui sander selle paari poole jooksma hakkas. oleks võinud kuhugi välja viia. aga plussiks tooks selle põleva roosi idee. see meeldis.
|
|
|
Post by karol on Dec 2, 2006 18:46:33 GMT 1
tegelikult on hea kuulda, et leidub ka neid, kes ütlevad välja, et neid mingid asjad videos häirivad Here goes. Minuarust oli video väga kehva. Ei olnud üldse "Slaidilik", aga mida ma ka tean. Mõttetu ja hea meelega ma seda enam ei vaataks. Arvatavasti ma ootasin sellest liiga palju.
|
|
|
Post by inxu on Dec 2, 2006 19:49:32 GMT 1
ma kahtlustan, et see mõte, mille poisid ise on välja käinud seletab nii mõndagi: rõhku pole eriti pandud stoorile vaid pigem ilusatele kaadritele. ainult et see seos vist jääb teatud momentidel nende ilusate kaadrite vahel nõrgaks....
|
|
|
Post by madli on Dec 6, 2006 14:25:06 GMT 1
ma vaatasin seda videot veel mõned korrad. teate ju küll, kuidas vahel on, et alguses näib imelik või nõrk, aga hiljem juba meeldib. siiski ei saa öelda, et see video mulle nüüd kohe meeldima hakkas aga leidsin detaile, mis nüüd juba parematena tunduvad. näiteks: alguses mõtlesin, et mis oleks kui tervest bändist oleks kujundatud teatud karakterid, nagu sanderist. nüüd aga tundub see mõte pisut insane selles suhtes ikka hea, et selle koha pealt üle ei pingutatud. kuid mõneti häirib mind küll kaameratöö. ja video võinuks lõppeda selle kaadriga, kus tüdruk roosi võtab ja lahkub. see jalgade teema seal lõpus tundub mõttetu. ah kurat, ma ei oska tegelikult enam mingit seisukohta võtta praegu
|
|