|
Post by MeriLiis on Sept 5, 2006 19:48:12 GMT 1
Kallest ja Piretist on justis ka kirjutatud, ja mingid eluhägused pildid on ka juures, kaks tükki. Ja üks tekst on taga lõpus ka et lugeja küsib ja soovitab, oli siuke tekst: APIIIII, KES KELLEGA KÄIB! Hiljuti on palju juttu olnud, et Slide-Fifty trummar Kallervo Karu ja Vanilla Ninja laulja Lenna Kuurmaa on koos, mis ei vasta enam tõele... Nimelt nädal tagasi nähti Kallervot Tallinna vanalinnas käest kinni jalutamas koos Vanilla Ninja teise laulja Piret Järvisega... Ja paar päeva hiljem toimunud Slide-Fifty kontserdil Kolumbus Krisostomuses oli paarike jälle koos... Kolumbuses viibis ka Lenna Kuurmaa, kuid tema veetis seal aega koos Slide-Fifty kitarristi Robert Vaiglaga. Kuulge, tibid, mis toimub? Panete üksteisele ära vää?
EDIT: taga on veel mina ja kuulsuses üks fänn Kertu koos Robiga.
ja pildid panen siis kui digi kätte saan ja kui keegi varem pole pannud sis panen.
|
|
|
Post by Riin on Sept 5, 2006 20:41:00 GMT 1
seda tagust ma nägin. seda näidati mulle kohe koolis esimese asjana ja küsiti, et kas ma ei tahaks sinna oma pilti saata.. as if aga igatahes.. argh! jätku nad KÕIK rahule! Nii ninjad kui ka kallervo ja robi!
|
|
|
Post by MeriLiis on Sept 6, 2006 13:04:45 GMT 1
need inimesed kes saadavad sinna tahavad lihtsalt raha saada. varsti tuleb midagi sellist et maarja kivi jättis enda mehe maha ja on nüüd slide muuduga koos ja nad plaanivad ka järgmist last. naq pange põlema ennast!.
|
|
|
Post by madli on Sept 6, 2006 14:20:19 GMT 1
lihtsalt seda, et tegelikult ei pea te üldse lugema selliseid ajakirju nagu Just!. teate ju, et see on igasugust pahna täis, ja ka Slide poisid teavad seda, nii et põhimõtteliselt, kui sellest mitte välja teha ja need artiklid tähelepanuta jätta, säästab see kõiki igal moel.. ei astu praegu kollase ajakirjanduse eest välja, aga ma arvan tõesti, et need artiklid on liiga väärtusetud, et nende peale oma närve kulutada..
|
|
|
Post by mirru. on Sept 6, 2006 18:41:23 GMT 1
Nägin ka seda.Suht haige. Ja kunagi olid need mu lemmikajakirjad. ..Kui ma väiksem olin ;D
|
|
|
Post by Riin on Sept 6, 2006 18:42:56 GMT 1
just on täiesti mõttetu. kroonikast võib vahel isegi midagi huvitavat leida. aga.. just on väga mõttetu. kuigi ma teda ikka aeg-ajalt ostan ;D
|
|
|
Post by Mari-Liis on Sept 7, 2006 18:10:15 GMT 1
Aga hetkel vastab see jutt tõele siis vist, et Kalle ja Piret on koos. Kuigi Just! ei ole eriti usaldusväärne allikas, aga Kroonikas oli suhteliselt tõepärane artikkel
|
|
|
Post by inxu on Sept 10, 2006 18:38:12 GMT 1
mis puudutab seda lugejakirja seal, siis ma isegi millegi pärast arvan teadvat, kes selle sinna kirjutas... kuidagi kahtlaselt meenutab ühte konkreetset inimest... aga nojah, nagu madli ütles, see on asi mille peale oma närve raisata ei tasu.
|
|
|
Post by Kristiina on Sept 13, 2006 14:29:56 GMT 1
slide on iga kuu justis.... mu meelest pole üldse mõtet siia kirjutada et kalle ja piret olid justis.. ei midagi uut ju.. ja närve tõepoolest ei tasu sellele kulutada...
|
|
|
Post by Jaana on Sept 13, 2006 20:33:57 GMT 1
Minumeelest on see hea, et Piret enda ja Kalle suhtest kroonikas rääkis, sest nüüd pole kellegil mõtet põõsas kükitada ja neid pildistada. Ja siis pilte Just'le saata, sest see ei ole enam mingi "uudis" ja nemad (Kalle ja Piret) saavad ka rahus elada. Punkt.
|
|