|
Post by inxu on Nov 21, 2006 9:45:14 GMT 1
Slide-Fifty astub üles reklaamikampaanias, mis propageerib tervislikke eluviise. Teles peaks juba jooksma üks tore animeeritud reklaam, mille taustaks on kuulda Believe Me When I Wish Good Luck. Koolidesse peaksid ka jõudma plakatid, mis seda kampaaniat puudutavad. siin saate natuke aimu sellest, millised need animeeritud slide'kad on ja lisaks saate ka lugeda poiste intervjuusid tervisliku toitumise teemal
|
|
|
Post by Doris on Nov 21, 2006 13:33:20 GMT 1
SEE siis oligi see reklaammida ma just telekast nägin. Igatahes gigahüpersuper oli . Väga-väga lahe tõesti. Aga selle lehekülje, mida reklaamiti, jõudsin ära unustada ja aitäh aadressi eest
|
|
|
Post by Maris on Nov 21, 2006 14:21:09 GMT 1
äge. peaks rohkem reklaame vaatama.
mu vanaema annab kaa alati mulle leivanukke. ;D
|
|
|
Post by wataschy on Nov 21, 2006 15:29:20 GMT 1
vinge. ma polegi reklaami näind veel . . . pean teleka ees passima, et näha siis
|
|
|
Post by wataschy on Nov 21, 2006 15:42:04 GMT 1
jess, ma nägin ka reklaami , , heh. [y]
*õnneliknüüd*
|
|
|
Post by Doris on Nov 21, 2006 18:47:14 GMT 1
Slide-Fifty astub üles reklaamikampaanias, mis propageerib tervislikke eluviise. Teles peaks juba jooksma üks tore animeeritud reklaam, mille taustaks on kuulda Believe Me When I Wish Good Luck. Koolidesse peaksid ka jõudma plakatid, mis seda kampaaniat puudutavad. siin saate natuke aimu sellest, millised need animeeritud slide'kad on ja lisaks saate ka lugeda poiste intervjuusid tervisliku toitumise teemal Üks väike parandus ka: reklaami taustaks on hoopis "Perfect change" .
|
|
|
Post by itikas on Nov 21, 2006 18:52:19 GMT 1
väga lahedad pildid on! ja reklaam ka väga lahe tahaks seda palkatit, aga mingid tüdrukud jõudsid minust ette
|
|
|
Post by kaidi on Nov 21, 2006 19:52:25 GMT 1
nägin ka reklaami lõpuks ära
|
|
|
Post by Riin on Nov 21, 2006 20:32:04 GMT 1
ma nägin seda reklaami ja vaatan ja vaatan ja mõtlen, et huvitav mida nad nüüd reklaamivad? et nagu ma ei tea, kas nad hakkavad singlit eraldi müüma või..? Ja siis tuleb mingi toiduteemaline tekst. Mõtlesin tükk aega, et misasja? Nüüd sain selgust
|
|
|
Post by boeng on Nov 21, 2006 20:38:32 GMT 1
seda mulle siis karjutigi koolis "urve, slide-fifty!!!"
|
|
|
Post by Mari-Liis on Nov 21, 2006 20:56:56 GMT 1
Nägin täna kaks korda reklaami ja ma mõtlesin ka, et misasja nad reklaamivad, kuni jõudsin foorumi leekülgedeni ja sain asjast aru Hästi armas tegelikult, et nad tervislikke eluviise(toitumist) propageerivad. Reklaam ise on päris andekas. Isegi mu vennale, kellele Slide-Fifty eriti ei meeldi, läks reklaam peale.
|
|
Miki
Kasutaja.
|
Post by Miki on Nov 22, 2006 6:14:54 GMT 1
eile mingi koolis lihtsalt jalitan ringi ja sis vaatan et "oh nagu gorillaze plakat..ei ole vist..oh liina see on ju nagu muudu..näe see on robi mooti..see on nagu kalle ooo kuule see on ju sannu moodi..nagu slide-fifty..ONGI SLIDE-FIFTY!!"ja siis ma jooksin ja rääkisin merlele sellest pärast l'ksime liinaga plakatit küsima siis neid oli aint kaks..siis saimegi need viimased(H) ja see reklaam on jumala hea:D
|
|
|
Post by wataschy on Nov 22, 2006 6:35:29 GMT 1
eile mingi koolis lihtsalt jalitan ringi ja sis vaatan et oh nagu gorillaze plakat..ei ole vist..
|
|
|
Post by inxu on Nov 22, 2006 10:22:55 GMT 1
sorri, lugu on tõesti Perfect Change mulle jäi miskipärast kusagilt just BMWIWGL meelde ju siis uus video on mul natuke ära kamminud
|
|
birgit
Uustulnuk.
*Your?e a regular decorated emergency*
|
Post by birgit on Nov 23, 2006 16:01:16 GMT 1
oo, ka minul on õnnestunud seda reklaami näha. ääretult mõnna nad rokivad seal ikka sajaga!
|
|