|
Post by MeriLiis on Oct 26, 2006 16:55:47 GMT 1
kuidas sa sis lõpuks sellisele otsusele jõudsid? ;D
|
|
|
Post by boeng on Oct 26, 2006 19:38:52 GMT 1
mõtlesin, et otsin mingi parema peo, kus pole 12-aastaseid tüdrukuid. selline rock'n'roll on viimasel ajal... *läheb pühapäeval kell 17 estoniasse kontserdile* tegelt jamh. ma ei viitsi oma raha stiina peole raisata.
|
|
|
Post by Jaana on Oct 26, 2006 21:47:01 GMT 1
Nagu ma aru olen saanud, siis sel ajal, kui teie pidu panete, masetsen mina kodus. Nagu mul veel väike masendus oleks. Aga pole hullu. Saangi oma taluvusepiiri teada :S f**k!
|
|
|
Post by inxu on Oct 26, 2006 21:56:35 GMT 1
Nagu ma aru olen saanud, siis sel ajal, kui teie pidu panete, masetsen mina kodus. Nagu mul veel väike masendus oleks. Aga pole hullu. Saangi oma taluvusepiiri teada :S f**k!
|
|
|
Post by Doris on Oct 27, 2006 11:44:34 GMT 1
Nagu ma aru olen saanud, siis sel ajal, kui teie pidu panete, masetsen mina kodus. Nagu mul veel väike masendus oleks. Aga pole hullu. Saangi oma taluvusepiiri teada :S f**k! Stiina peole mitte saamise pärast ära küll masetse Elu on ilus tegelt!
|
|
|
Post by Jaana on Oct 27, 2006 17:58:31 GMT 1
Nagu ma aru olen saanud, siis sel ajal, kui teie pidu panete, masetsen mina kodus. Nagu mul veel väike masendus oleks. Aga pole hullu. Saangi oma taluvusepiiri teada :S f**k! Ohh ma tänan..
|
|
|
Post by Jaana on Oct 27, 2006 18:00:38 GMT 1
Nagu ma aru olen saanud, siis sel ajal, kui teie pidu panete, masetsen mina kodus. Nagu mul veel väike masendus oleks. Aga pole hullu. Saangi oma taluvusepiiri teada :S f**k! Stiina peole mitte saamise pärast ära küll masetse Elu on ilus tegelt! Tegelt on mul niisama masendus ja iga väike asi teeb selle hullemaks. Aga juba hakkab üle minema.Vaheaeg ja puha. Ei ole enam nii tapvalt palju õppida. Kuigi nädala pärast hakkab kõik otsast peale..
|
|
|
Post by MadCat on Oct 30, 2006 19:48:41 GMT 1
Ma vihkan neid väikseid lolle piffe...üritavad kuidagi minust ja Kasparist ette saada ning kui see ei õnnestu hakkavad täiega peksma, sõimama, küünistama ja lükkama...f**k...siiamaani põlved valutavad ja selg punane Lõpupoole kisus karmiks ära... ;D
|
|
|
Post by karol on Oct 30, 2006 21:04:43 GMT 1
Äkki ei ole lollid.
|
|
|
Post by inxu on Oct 30, 2006 21:08:49 GMT 1
Dima, mina vihkan ka väikeseid lolle eriti roosasid ja eriti endast hästi arvavaid mimme. ma ei taha hakata jälle jaurama sellel teemal, millel ma olen peaaegu et terve päeva jahunud aga no imbetsillide kokkutulek oli seal ikka küll. leidus ka erandeid kes ikkagi ei olnud sellised pahad aga muidu ma täiesti tõsiselt jälestan selliseid jubedaid üritusi ja muide, hollikas ei ole tavalise peo ajal ka nii räpane kui ta eile oli. krdi lapsed lagastasid nii kuis jaksasid @dima - ma püüdsin sind muide mõnele pildile ka
|
|
|
Post by inxu on Oct 30, 2006 21:09:45 GMT 1
ma olen täiesti veendunud, et ta ei mõelnud seda kõigi kohta aga minu arvamuse kohaselt suht lollimaja mulje see seal eile jättis.
|
|
|
Post by Kriss. on Oct 30, 2006 21:22:06 GMT 1
jah.. mina läksin suht viimaste seas.. ja koristajatel oli seal kõvasti veel tööd.. ja peale selle kui keegi tark jooksis sinna poodiumi peal or something siis tagant tuli selline tõuge et jube ja siis vedati mind ka sinna ülesse ja lla seal ei olnud just kerge tulla < ma sain kellegilt pastakaga ja siis keegi lõi ribidesse..
|
|
|
Post by madli on Oct 31, 2006 12:24:05 GMT 1
Ma vihkan neid väikseid lolle piffe...üritavad kuidagi minust ja Kasparist ette saada ning kui see ei õnnestu hakkavad täiega peksma, sõimama, küünistama ja lükkama...f**k...siiamaani põlved valutavad ja selg punane Lõpupoole kisus karmiks ära... ;D mida oligi arvata.. aga muljeid kontserdist? kuidas Slide oli? (ja Ursula).. kas üldse oli võimalik kontsertit nautida?
|
|
Nänn
Uustulnuk.
|
Post by Nänn on Oct 31, 2006 13:48:22 GMT 1
Slide oli hea nagu ikka. (Y) Mina vähemalt sain kontserdit nautida. (; Ursula mulle isiklukult ei meeldi nii väga, aga tore oli. ^^
|
|
|
Post by inxu on Oct 31, 2006 14:32:38 GMT 1
Ursula oli suht cool oma roosade särkidega täiesti topsikud-nupsikud Slide... ma ei tea, they've been better... ausalt. ma küll ei tea mis aga midagi jäi nagu puudu... nad olid head aga jah, mitte parimad. ursula vist nõka mängis nad isegi üle... vist...
|
|